35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę że to własnie kwestia charakteru a nie orientacji płci ja też lubiłam po płotach i drzewach latać, grać w kapsle ale i grać w gumę z dziewczynami; spódnica była dla mnie karą ;P
Społeczeństwo w PL ma ściśle wyznaczony kierunek jak ma wyglądać pełna rodzina i na pewno ciężko to zmienić
Reni wrote:ja jestem tego przykładem nienawidziłam sukienek spódniczek i wszystkiego dziewczyńskiego ogrodniczki i trampki były najlepsze na świecie
kleiłam modele samolotów klocki, bazy i auta były najlepszą zabawą
dziewczyny były nudne a z chłopakami była zabawa łazęnie po murach, drzewach i piwnicach .. i nie wydaje mi się, żebym była mniej kobieca..szczęśliwa 2, inessa, bliska77, Bursztyn, Andzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:a ja tam nie uwazam ze Bursztyn jest zbereznica;-) bo tez lubilam zabawe w doktora;-).....Bozia zawsze mozesz jak pisze Bursztynek nadrobic z mezem stracone lata w dziecinstwie, mysle powinnien wybrac specjalizacje: ginekologia! a Ty moze urolog?
a zakres specjalizacji jest duzyszczęśliwa 2, bliska77, inessa, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Witaj Szczęśliwa,jak się czujesz?
pracuje nadalale ja mam siedzenie za biurkiem wiec luz
musze nadrobić forum więc tylko tzrymam za Was Wszystkie kciukiinessa, Andzia33, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia ja wiem kiedy miałas ale czy kiedykolwiek miałaś zalecone w 2 fazie cyklu???
Dziewczyny a ja jestem tego zdania co Polarmiś tolerancja tak ale nie przesada
Bo nie chodzi o zmuszanie nikogo do niczego a moim zdaniem tolerancja idzie w dwie strony np. jezeli chodzi akurat o homoseksualizm ja toleruje ich ale oni mnie też.
Acha no i racja każdy ma prawo mieć swoje zdaniecaffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja jestem tego przykładem nienawidziłam sukienek spódniczek i wszystkiego dziewczyńskiego ogrodniczki i trampki były najlepsze na świecie
kleiłam modele samolotów klocki, bazy i auta były najlepszą zabawą
dziewczyny były nudne a z chłopakami była zabawa łazęnie po murach, drzewach i piwnicach .. i nie wydaje mi się, żebym była mniej kobieca..
łażenie po zbyrach było normąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:31
inessa, Andzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:bursztyn - jaką Ty masz wyobraźnię...widać, że doświadczona w zabawach z dzieciństwa...ja to od razu z grubej rury ginekolog...a Ty od paluszka zaczynasz..no no...
Reni - tak właśnie jest często i potem dorosłość weryfikuje wszystko....i chyba nic tego nie zmieni...
tylko uwazaj, bo ta zabawa wciagapotem bedziesz ciagle "chora"
inessa, bliska77, Andzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ja to zabawe w doktora dla Bozi widzialaby w roli p.doktor i pielegniarka - stroje obowiazkowe. Podobna pielegniarka jest najbardziej seksualnym zawodem dla mezczyzn.
Widze to tak: Przychodzi Bozia do lekarza i.......inessa, bliska77, Andzia33, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja właśnie zapisałam sie na wizyte do endokrynologa za tydzień zobaczymy co łąskawie mi powie. Tylko prywatnie bo u nas na kase chorych do końca roku już nie przyjmują bo skończyły sie limity wrwrwrwrwrwrwrwrwrw
bliska77, Andzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze faktycznie zacznij od bycia pacjentka, potem dla urozmaicenia przebieranki......" Przychodzi Bozia do lekarza...." Bardzo mi sie podoba, dobrze to Bursztynku ujelas!!!
Inessa o kogo urazilas? Mnie nie. Interpretacja Szczesliwej mnie przekonuje, choc zakaz bawieńia sie np. w dom itp, gdzie jest podzial rol jest bezsensowne.Bursztyn, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2, inessa, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
igraszki w prosektorium z patomorfologiem ... nieźle BoziaBozia3 wrote:ja też wolę być "chora" chyba....
może będę chorą pielęgniarką, która ma dyżur w szpitalu nocny ze "zdrowym" chirurgiem....
szczęśliwa 2, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość