35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę że to własnie kwestia charakteru a nie orientacji płci ja też lubiłam po płotach i drzewach latać, grać w kapsle ale i grać w gumę z dziewczynami; spódnica była dla mnie karą ;P
Społeczeństwo w PL ma ściśle wyznaczony kierunek jak ma wyglądać pełna rodzina i na pewno ciężko to zmienić
Reni wrote:ja jestem tego przykładem nienawidziłam sukienek spódniczek i wszystkiego dziewczyńskiego ogrodniczki i trampki były najlepsze na świecie
kleiłam modele samolotów klocki, bazy i auta były najlepszą zabawą
dziewczyny były nudne a z chłopakami była zabawa łazęnie po murach, drzewach i piwnicach .. i nie wydaje mi się, żebym była mniej kobieca..
szczęśliwa 2, inessa, bliska77, Bursztyn, Andzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Violu za poparcieViola wrote:a ja tam nie uwazam ze Bursztyn jest zbereznica;-) bo tez lubilam zabawe w doktora;-).....Bozia zawsze mozesz jak pisze Bursztynek nadrobic z mezem stracone lata w dziecinstwie, mysle powinnien wybrac specjalizacje: ginekologia! a Ty moze urolog?

a zakres specjalizacji jest duzy
szczęśliwa 2, bliska77, inessa, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Andzia czuje się okAndzia33 wrote:Witaj Szczęśliwa,jak się czujesz?

pracuje nadal
ale ja mam siedzenie za biurkiem wiec luz 
musze nadrobić forum więc tylko tzrymam za Was Wszystkie kciuki
inessa, Andzia33, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia ja wiem kiedy miałas ale czy kiedykolwiek miałaś zalecone w 2 fazie cyklu???
Dziewczyny a ja jestem tego zdania co Polarmiś tolerancja tak ale nie przesada
Bo nie chodzi o zmuszanie nikogo do niczego a moim zdaniem tolerancja idzie w dwie strony np. jezeli chodzi akurat o homoseksualizm ja toleruje ich ale oni mnie też.
Acha no i racja każdy ma prawo mieć swoje zdanie
caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni, ja nigdy nie przepadałam za sukienkami i obcasami i tak jest do dzisiaj a zamiast seriali itp oglądałam i chodziłam na mecze piłki nożnej również i to mi pozostało do dzisiajReni wrote:ja jestem tego przykładem nienawidziłam sukienek spódniczek i wszystkiego dziewczyńskiego ogrodniczki i trampki były najlepsze na świecie
kleiłam modele samolotów klocki, bazy i auta były najlepszą zabawą
dziewczyny były nudne a z chłopakami była zabawa łazęnie po murach, drzewach i piwnicach .. i nie wydaje mi się, żebym była mniej kobieca..
łażenie po zbyrach było normą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 13:31
inessa, Andzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no tak...dziecinstwo ksztaltuje i rozwija...cos w tym jestBozia3 wrote:bursztyn - jaką Ty masz wyobraźnię...widać, że doświadczona w zabawach z dzieciństwa...ja to od razu z grubej rury ginekolog...a Ty od paluszka zaczynasz..no no...

Reni - tak właśnie jest często i potem dorosłość weryfikuje wszystko....i chyba nic tego nie zmieni...
tylko uwazaj, bo ta zabawa wciaga
potem bedziesz ciagle "chora" 
inessa, bliska77, Andzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja wole jednak byc pacjentka a jesli juz mam byc pielegniarka to moj chlop niech bedzie "chory".polarmiś wrote:Ja to zabawe w doktora dla Bozi widzialaby w roli p.doktor i pielegniarka - stroje obowiazkowe. Podobna pielegniarka jest najbardziej seksualnym zawodem dla mezczyzn.
Widze to tak: Przychodzi Bozia do lekarza i.......
inessa, bliska77, Andzia33, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja właśnie zapisałam sie na wizyte do endokrynologa za tydzień zobaczymy co łąskawie mi powie. Tylko prywatnie bo u nas na kase chorych do końca roku już nie przyjmują bo skończyły sie limity wrwrwrwrwrwrwrwrwrw
bliska77, Andzia33, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze faktycznie zacznij od bycia pacjentka, potem dla urozmaicenia przebieranki......" Przychodzi Bozia do lekarza...." Bardzo mi sie podoba, dobrze to Bursztynku ujelas!!!
Inessa o kogo urazilas? Mnie nie. Interpretacja Szczesliwej mnie przekonuje, choc zakaz bawieńia sie np. w dom itp, gdzie jest podzial rol jest bezsensowne.
Bursztyn, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2, inessa, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
igraszki w prosektorium z patomorfologiem ... nieźle BoziaBozia3 wrote:ja też wolę być "chora" chyba....
może będę chorą pielęgniarką, która ma dyżur w szpitalu nocny ze "zdrowym" chirurgiem....
szczęśliwa 2, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH