35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny zmienie temat ale musze coś tu wkleić bo kilka z Was ma dzieci w iwku przedszkolnym: "Program równościowy w polskich przedszkolach
Tej jesieni z dofinansowaniem 1.5 miliona złotych w 86 przedszkolach w Polsce wprowadzono program unijny „Równościowe przedszkole”. Polskie dzieci (4 – 6 lat) są uczone, że nie ma różnic między chłopcem i dziewczynką, a płeć można wybrać tak samo, jak toaletę, do której chce się chodzić. Zachowania homoseksualne są przedstawiane jako naturalne i typowe. W programach pojawiają się pseudorodziny z dwoma tatusiami lub dwiema mamusiami. Ale absolutnie zabronione są zabawy w małżeństwo i „tradycyjną” rodzinę, gdzie mama i tata pełnią odmienne role.
Jestem w szoku bo to Unia chce wprowadzić do państw unijnych i Polska jako pierwsza podpisała te dokumenty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 12:02
caffe, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Alis ja bym poszła na monitoring, nie w celu świrowania, że co ja to nie mam - a M gdzieś pojechał - tylko zwyczajnie sprawdzić co się dzieje w organizmie. Dosyć to jest powtarzalne co miesiąc i tak jak pisała Viola - będziesz wiedzieć co się dzieje - czy masz owulacje, czy jajo pęka, a może nie pęka, więc w następnym cyklu będzie już prościej podjąć decyzje. Jeśli Cię to nie zabija finansowo - to poszłabym diagnostycznie, w celu poznania siebie, a nie w celu wariowania nad zmarnowanym cyklem....
inessa, Bursztyn, caffe, bliska77, Andzia33, Alis, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Lucky jeszcze kilka dni i może jednak październik Twój..
Ale ja już staram się nie nakręcać za bardzo siebie i innych, bo niedługo spotkamy się na zupełnie innym forum......świry 35+
inessa, Bursztyn, caffe, bliska77, Andzia33, Lucky, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inessa skąd masz te informacje?inessa wrote:Dziewczyny zmienie temat ale musze coś tu wkleić bo kilka z Was ma dzieci w iwku przedszkolnym: "Program równościowy w polskich przedszkolach
Tej jesieni z dofinansowaniem 1.5 miliona złotych w 86 przedszkolach w Polsce wprowadzono program unijny „Równościowe przedszkole”. Polskie dzieci (4 – 6 lat) są uczone, że nie ma różnic między chłopcem i dziewczynką, a płeć można wybrać tak samo, jak toaletę, do której chce się chodzić. Zachowania homoseksualne są przedstawiane jako naturalne i typowe. W programach pojawiają się pseudorodziny z dwoma tatusiami lub dwiema mamusiami. Ale absolutnie zabronione są zabawy w małżeństwo i „tradycyjną” rodzinę, gdzie mama i tata pełnią odmienne role.
Jestem w szoku bo to Unia chce wprowadzić do państw unijnych i Polska jako pierwsza podpisała te dokumentyinessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dziewczyny zmienie temat ale musze coś tu wkleić bo kilka z Was ma dzieci w iwku przedszkolnym: "Program równościowy w polskich przedszkolach
Jestem w szoku bo to Unia chce wprowadzić do państw unijnych i Polska jako pierwsza podpisała te dokumenty
hmm.....dziwne troche.....zeby tylko sie na tym niedocenianiu biologii nie przejechali bo ona jednak bardzo silnie determinuje. Nawet w przypadku transseksualistow- oni tez sobie plci nie zmieniaja bo taka maja zachcianke.
inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Czyli Dzien dobry Dziewczynki
Wczoraj bylam na chcrzinach corki tej niezbyt lubianej kolezanki, nie bylo nawet tak zle. Wypelnilam swoja powinnoscU mnie nadal leje, maz wyjechal a wczoraj zdazylam sie z nim porzadnie poklocic. Czyli wszystko po staremu. Milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 12:17
inessa, Reni, bliska77, Andzia33, Lucky, grosza, Mango, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTO chodzi o to żeby dziecko miało możliwość wyboru płci żeby środowisko nie determinowało płci wg tego dokumentu.
Przepraszam,zę to napisałam ale jestem w szoku bo pierwszy raz o tym słysze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 12:17
Lucky, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:TO chodzi o to żeby dziecko miało możliwość wyboru płci żeby środowisko nie determinowało płci wg tego dokumentu.
Przepraszam,zę to napisałam ale jestem w szoku bo pierwszy raz o tym słysze.
Należy szanować odczucia dziecka i niczego mu nie narzucać..a w nawracanie z homoseksualizmu, czy z poczucia bycia inną płcią - niż się wygląda i tak nikogo nie wyprowadzisz...tak samo , jak z heteroseksualnego dziecka nie zrobisz homo....inessa, caffe, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam znajomą, której córeczka od urodzenia nie cierpi dziewczęcości....nie lubi gumek, frotek, różowego koloru, zawsze maluje czołgi, chodzi najchętniej w spodniach, krótka fryzurka itp..może coś jest na rzeczy, bo ma beznadziejnego ojca....niezaradnego fajtłapę - ale ona sama z dziewczynką oprócz wyglądu niewiele ma wspólnego. Matka lata od lat po psychologach i gówno to daje...teraz pomału zaczyna godzić się z tym, ze w przyszłości może być różnie....i żadne toalety i inne ukłądy w przedszkolu by tego nie zmieniły. Tak jak pisze Bursztyn - z biologią nie wygrasz - a natura po prostu czasami takie osobniki tworzy i należy się z tym pogodzić i dać tym ludziom żyć w spokoju.....
bliska77, inessa, caffe, Bursztyn, Lucky, szczęśliwa 2, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bozia ja o tym wiem ale dlaczego takie coś na zajeciach w przedszkolu to nie rozumiem
inessa, Lucky, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny