35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laski, ja tez caly czas wierze ze u Caffe bedzie dobrze tylko bedzie musiala lezec....myslalam wczoraj caly czas co to moze byc, Caffe sama zauwazyla ze plamila raczej wieczorem niz rano czy w ciagu dnia, wiec moze Caffe powinna lezec plackiem? moze nawet taka rzecz jak wstanie z lozka i pojscie do ubikacji nie jest wskazane w jej przypadku?....
bliska77, Reni, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe, bedzie dobrze. Progesteron jest wysoki wiec jest dobrze. Pewnie zarodek ma juz ADHD i rozrabia po endometrium stad lekkie krwawienie, czuje ze jak juz podrosnie to da ci do wiwatu.
bliska77, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekamy co u Caffe
ale pewnie dobrze
Matka za dużo piła przed to dzieciak rozrabia jak pijany zając
musi być dobrzemalgos741, grosza, Mango, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Caffe, bedzie dobrze. Progesteron jest wysoki wiec jest dobrze. Pewnie zarodek ma juz ADHD i rozrabia po endometrium stad lekkie krwawienie, czuje ze jak juz podrosnie to da ci do wiwatu.
caffe, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a u nas leje od samego rana jak ja takiej pogody nie lubię.... spadam do roboty do wieczorka Pa Pa
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyViolu Caffe pisala , ze sprawdzala w tym cyklu progesteron i miala bardzo wysoki i nawet lekarz stwierdzil ze nie mudi brac luteiny. Jak sie myle to prosze o sprostowanie - te pamietajace sprawe.
bliska77, caffe, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
U mnie piękne słońce..do pracy nie chce mi się iść, no ale cóż - trzeba....
Caffe trzymam wciąż kciuki...
Reni - kiedy zaczynasz gonitwę z meblami?
Ja jutro idę badać znów swoje jajca - co tam rośnie zobaczymy...ale już mam coraz mniej serca do tego wszystkiego....
Wszystkim życzę miłego dnia...bliska77, Mango, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja Boziu juz w ogole nie mam serca do tych staran....chodze do gina w tym miesiacu bo zaczelam brac Clo, ale gdyby nie to to chyba bym juz nie poszla. Dzisiaj ide znowu, mimo ze bylam juz dwa razy w zeszlym tygodniu ale mam 5 pecherzykow i ginka chciala sprawdzic co z nich bedzie, bo troche duzo ich wyroslo.....no i od wczoraj porzadnie boli mnie brzuch, teraz to juz powaznie zaczelam sie bac przestymulowania...
Bozia3 wrote:Witajcie
U mnie piękne słońce..do pracy nie chce mi się iść, no ale cóż - trzeba....
Caffe trzymam wciąż kciuki...
Reni - kiedy zaczynasz gonitwę z meblami?
Ja jutro idę badać znów swoje jajca - co tam rośnie zobaczymy...ale już mam coraz mniej serca do tego wszystkiego....
Wszystkim życzę miłego dnia...bliska77, Reni, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Violu - no to dawaj znać co CI USG pokaże. Może być tak, że jeden lub dwa się wybiją do góry, a reszta zostanie w tyle - tak zwykle bywa. Chyba niebywale rzadko się zdarza, żeby 5 pęcherzyków pękło jako dominujące....Będzie ok zobaczysz i się dziś uspokoisz..
caffe, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a gdzieś za miesiąc
bo tam ludzie mieszkają i mają meisiąc wypowiedzenia
grosza, inessa, Reni, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Na to dokladnie licze...raczej nie zdaza sie chyba zeby 5 na raz uroslo do nie wiadomo jakich rozmiarow, chociaz mi bez Clo rosly wielkie jaja....sama nie wiem co tym wszystkim myslec, bo boje sie przestymulowania a jednak tonacy brzytwy sie chwyta...trudno powiedziam A wiec musze sie teraz uzbroic w cierpliwosc co z tego wyjdzie..
Bozia3 wrote:Violu - no to dawaj znać co CI USG pokaże. Może być tak, że jeden lub dwa się wybiją do góry, a reszta zostanie w tyle - tak zwykle bywa. Chyba niebywale rzadko się zdarza, żeby 5 pęcherzyków pękło jako dominujące....Będzie ok zobaczysz i się dziś uspokoisz..inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość