35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFakt natury nie da sie oszukac i po co, kazda z nas chce urodzic zdrowe dziecko, wydaje mi sie ze spokoj to podstawa, caffe rozsadnie podchodzisz, odpoczywaj a jutro tez jest dzien.....
Reni maialam na poczatku cyklu tez takie mysli by clo wziac na wlasna reke, ale jednak stwierdzialam, ze to duze ryzyko, wiec poszlam do osiedlowego gina by monitorowal jajka.inessa, caffe, bliska77, Mango, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Megan super brzuszek.
Grosza dobre więc poleżmy wszystkie
Cafe ja myślę że będzie dobrze najlepszy to relax, a może twój pomasuje ci stopy to się odprężysz? było by miło nie?inessa, caffe, bliska77, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Wiecie co ja to czuję się jak małolata kilka dni temu wyskoczyły mi pryszcze od tych tabletek aż mąż do mnie że to chyba zachciewajka tylko na co (na sex?) tak ci se zażartował
megan8, bliska77, inessa, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Lacky ty widzę to samo co ja wysoka prolaktyna i clo, który u ciebie cykl?
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ja już monitorować nie będę, bo już nie mam kasy
za dużo mi teraz pójdzie na wszystkie opłaty notarialne, podatki i remont mieszkanka. każdy grosz się przyda. a na nfz mogę pomarzyć..polarmiś wrote:Reni maialam na poczatku cyklu tez takie mysli by clo wziac na wlasna reke, ale jednak stwierdzialam, ze to duze ryzyko, wiec poszlam do osiedlowego gina by monitorowal jajka.malgos741, grosza, bliska77, inessa, megan8, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie nic już nie robię
nic już nie biorę
nie badam temperatury
w dupie mam te całe starania
koniec
teraz będę się bawić, pić jeść niezdrowe jedzenie
dosyć tego umartwiania się
wczoraj oglądałam na tlc w oczekiwaniu na in vitro i tez mnie to rozwaliło..
nie będzie mnie stać na iv a poza tym nie ma pewności..wczoraj było o parze, której niestety nie poszło laska płakała a ja z niągrosza, Alis, inessa, Lucky, bliska77, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni no ja to przegapiłam choć mój m nie lubi oglądać takich programów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 15:12
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyReni trzeba robic i jedno i drugie. Przede wszystkim duzo milosci i seksu , ja tez odpuscilam, teraz lightowo do tego podchodze, troszke sie powspomagam bo mi juz malo jajek zostalo wiec chce podreperowac ich jakosc jesli w ogole sie da. Poza tym niczego sobie nie odmawiam, bawie sie i ciesze zyciem.
Wiem ze jestes zla, przejdzie, zajmij sie teraz gniazdkiem.
inessa, Mango, malgos741, Lucky, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję za wsparcie
Teraz Caffe jest moją idolką i staram się zazielenić. Podziwiam też jej zdrowe podejście do sytuacji
Mam nadzieję Lucky, że ta jesień będzie naszaLucky wrote:
Mango zerknęłam na wykrestrzymam, trzymam ! za Ciebie!
malgos741, inessa, Lucky, caffe, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Małoś ja jestem po trzecj cyklach z Clo teraz przerwa a potem spróbuję jeszcze trzy. Ale w sumie co ja piszę, przecież jestem w ciąży
prolaktynę mam unormowaną, Clo tylko na podreperowanie jakości jajek, bo mam swoje owulacje.
Megan ale brzusio! piękny, tylko dlaczego gdy chciałam wejść na link to mnie ostrzegało o treściach erotycznych? przecież nie byłaś tak wygolaszona, a może byłaś i wykasowałaś?
Reni trzymam kciuki, myślę że dobrze, ze skoncentrujesz się na czymś innym, wtedy zielona kropa pojawi się znienacka
Mango, tez się tego trzymam że październik nasz, jeszcze do środy mam mocną nadzieję
ja pierwszy cykl z Clo robiłam bez monitoringu, tzn usg miałam dopiero dużo po owu, no i wtedy wyszedł ten niepęknięty pęcherzyk. Myślę że to ważne by mieć choc jedno usg przed (ocena jajników i endo) i po (jak przeszła owu)
grosza, inessa, bliska77, malgos741, Mango, caffe, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Październik nasz, ale jak patrzę na mój śluz coraz bardziej płodny i myślę o tym, że z mężem się zobaczę dopiero za 3 dni to prawiem gotowa pobiec do sąsiada
Lucky, inessa, bliska77, malgos741, Mango, caffe, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość