35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Violu - no to dawaj znać co CI USG pokaże. Może być tak, że jeden lub dwa się wybiją do góry, a reszta zostanie w tyle - tak zwykle bywa. Chyba niebywale rzadko się zdarza, żeby 5 pęcherzyków pękło jako dominujące....Będzie ok zobaczysz i się dziś uspokoisz..
inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
4 byly mniej wiecej takie same a jeden dominujacy, z tym ze wsrod tych mniejszych nie bylo duzej roznicy w rozmiarze....oby sie nie okazalo ze bylo ich za duzo i zaden w koncu nie wybij sie do porzadnego formatu!...
Cafe, pisalam dzisiaj ze u Ciebie moze byc taka sytuacja ze najmniejszy ruch powoduje plamienia mimo ze ciaza przebiega ok, ile to kobiet musi przelezec plackiem cala ciaze. Wiec mam nadzieje ze wszystko u Ciebie bedzie w porzadku z dzidzia a po prostu bedziesz musiala sie baaaardzo oszczedzac...
caffe wrote:Też jestem tego zdania, że jakieś się wybiją. Bo pisałaś, że dwa były większe.caffe, bliska77, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:4 byly mniej wiecej takie same a jeden dominujacy, z tym ze wsrod tych mniejszych nie bylo duzej roznicy w rozmiarze....oby sie nie okazalo ze bylo ich za duzo i zaden w koncu nie wybij sie do porzadnego formatu!...
Cafe, pisalam dzisiaj ze u Ciebie moze byc taka sytuacja ze najmniejszy ruch powoduje plamienia mimo ze ciaza przebiega ok, ile to kobiet musi przelezec plackiem cala ciaze. Wiec mam nadzieje ze wszystko u Ciebie bedzie w porzadku z dzidzia a po prostu bedziesz musiala sie baaaardzo oszczedzac...
Jak będę musiała leżeć, to będę leżała, ale nawet sobie tego nie wyobrażam, że przez całą ciążę. Teraz to trzeba potwierdzić czy ona w ogóle jeszcze jestinessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ciezko to sobie wyobrazic, ale jakbym ja teraz miala lezec plackiem to lezalabym....chociaz pamietam jak lezalam na podtrzymaniu z pierwsza corka, bylo to tylko 2 tygodnie i urodzilam przedwczesnie mimo lezenia plackiem, to juz wtedy mialam dosc i za kazdym razem jak maz wychodzil ode mnie ze szpitala to strasznie mu zazdroscialm tego ze jest wsrod ludzie a nie przywiazany do lozka...
caffe wrote:Pytałas o progesteron. Miałam 61,3 ng/ml
Jak będę musiała leżeć, to będę leżała, ale nawet sobie tego nie wyobrażam, że przez całą ciążę. Teraz to trzeba potwierdzić czy ona w ogóle jeszcze jestcaffe, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zapisałam się na jutro na kolejny monitoring, żeby zobaczyć, że jajeczko pękło, ale nie wiem, szczerze mówiąc, po co. I tak męża nie ma. Ginekolog w piątek wcale nie zaznaczał, że warto przyjeżdżac... Moze szkoda czasu i pieniędzy, jak myślicie?
inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Alis, moze i meza nie ma ale bedziesz miala mozliwosc sprawdzic swoj cykl. Ja sie ciesze ze latalam co cykl do mojej ginki bo teraz wiem jak dziala moj organizm...a ginka sie ze mnie podsmiewala ze przychodze tak czesto...
Alis wrote:Zapisałam się na jutro na kolejny monitoring, żeby zobaczyć, że jajeczko pękło, ale nie wiem, szczerze mówiąc, po co. I tak męża nie ma. Ginekolog w piątek wcale nie zaznaczał, że warto przyjeżdżac... Moze szkoda czasu i pieniędzy, jak myślicie?inessa, Skuterek, bliska77, Lucky, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dobrego dnia i nowego tygodnia Wam życze
Caffe jestem z Tobą sercem
Alis z jednej strony racja bo po co sie denerwować z drugiej zaś Viola ma racje lepiej poznasz swój organizm swoje cykle
SKuterku co tam u CIebie?
U nas wczoraj przeszły burze a dziś pochmrno ale słoneczko stara przebić sie przez chmury
Pamietam o każdej z Was kochane mojeSkuterek, bliska77, Lucky, Bursztyn, Andzia33, grosza, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Alis ja nie poszłabym.. takie monitorowanie nakręca i ja byłabym wściekła jakby było piękne jajo a m nie ma pod ręką
więc jak widzisz wszystko zależy od CiebieAlis wrote:Zapisałam się na jutro na kolejny monitoring, żeby zobaczyć, że jajeczko pękło, ale nie wiem, szczerze mówiąc, po co. I tak męża nie ma. Ginekolog w piątek wcale nie zaznaczał, że warto przyjeżdżac... Moze szkoda czasu i pieniędzy, jak myślicie?Skuterek, bliska77, Lucky, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
tak tak już się nie mogę doczekać
przed świętami mam 2 tyg urlopu więc będziemy działać
Bozia3 wrote:zrobisz pewnie u siebie na nowym mieszkaniu piękne pierwsze święta....akurat na grudzień pewnie wszystko wyszykujeszLucky, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Caffe dupa na wyro i nie ruszasz się aż Ci nie pozwolimy.. aaa i możesz robić pod siebie
wszystko dla dobra sprawy!
caffe, bliska77, inessa, Bursztyn, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
Cafe fajnie, że lepiej się czujesz. Daruj sobie ten wisielczy humor 'że pójdziesz sprawdzić czy ta ciąża jeszcze jest"! a co?! wchłonęła się ? oczywiście że jest i kwitnie!
Alis ja bym się nie nakręcała, świadomość że jajo boskie, endo grube a męża nie ma doprowadziła by mnie do białej gorączki, no ale ja to ja
u nas słońce, niestety musiałam zwlec się do pracy, młoda z babcią
Reni czeka Cie ekscytujący czasSkuterek, bliska77, Reni, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość