X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    no ale jak sie czujesz????
    Można powiedzieć, że nie plamię. Ale leżałam od piątku i dzisiaj jak wstałam to słabo się czuję.

bliska77, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Violu - no to dawaj znać co CI USG pokaże. Może być tak, że jeden lub dwa się wybiją do góry, a reszta zostanie w tyle - tak zwykle bywa. Chyba niebywale rzadko się zdarza, żeby 5 pęcherzyków pękło jako dominujące....Będzie ok zobaczysz i się dziś uspokoisz..
    Też jestem tego zdania, że jakieś się wybiją. Bo pisałaś, że dwa były większe.

inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 byly mniej wiecej takie same a jeden dominujacy, z tym ze wsrod tych mniejszych nie bylo duzej roznicy w rozmiarze....oby sie nie okazalo ze bylo ich za duzo i zaden w koncu nie wybij sie do porzadnego formatu!...

Cafe, pisalam dzisiaj ze u Ciebie moze byc taka sytuacja ze najmniejszy ruch powoduje plamienia mimo ze ciaza przebiega ok, ile to kobiet musi przelezec plackiem cala ciaze. Wiec mam nadzieje ze wszystko u Ciebie bedzie w porzadku z dzidzia a po prostu bedziesz musiala sie baaaardzo oszczedzac...
    caffe wrote:
    Też jestem tego zdania, że jakieś się wybiją. Bo pisałaś, że dwa były większe.

caffe, bliska77, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    4 byly mniej wiecej takie same a jeden dominujacy, z tym ze wsrod tych mniejszych nie bylo duzej roznicy w rozmiarze....oby sie nie okazalo ze bylo ich za duzo i zaden w koncu nie wybij sie do porzadnego formatu!...

Cafe, pisalam dzisiaj ze u Ciebie moze byc taka sytuacja ze najmniejszy ruch powoduje plamienia mimo ze ciaza przebiega ok, ile to kobiet musi przelezec plackiem cala ciaze. Wiec mam nadzieje ze wszystko u Ciebie bedzie w porzadku z dzidzia a po prostu bedziesz musiala sie baaaardzo oszczedzac...
    Pytałas o progesteron. Miałam 61,3 ng/ml

Jak będę musiała leżeć, to będę leżała, ale nawet sobie tego nie wyobrażam, że przez całą ciążę. Teraz to trzeba potwierdzić czy ona w ogóle jeszcze jest :)

inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno :-)

caffe, Skuterek, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciezko to sobie wyobrazic, ale jakbym ja teraz miala lezec plackiem to lezalabym....chociaz pamietam jak lezalam na podtrzymaniu z pierwsza corka, bylo to tylko 2 tygodnie i urodzilam przedwczesnie mimo lezenia plackiem, to juz wtedy mialam dosc i za kazdym razem jak maz wychodzil ode mnie ze szpitala to strasznie mu zazdroscialm tego ze jest wsrod ludzie a nie przywiazany do lozka...
    caffe wrote:
    Pytałas o progesteron. Miałam 61,3 ng/ml

Jak będę musiała leżeć, to będę leżała, ale nawet sobie tego nie wyobrażam, że przez całą ciążę. Teraz to trzeba potwierdzić czy ona w ogóle jeszcze jest :)

caffe, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 21 października 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno :-)

Ja tez sie dołączam ;)

caffe, inessa, Lucky, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się na jutro na kolejny monitoring, żeby zobaczyć, że jajeczko pękło, ale nie wiem, szczerze mówiąc, po co. I tak męża nie ma. Ginekolog w piątek wcale nie zaznaczał, że warto przyjeżdżac... Moze szkoda czasu i pieniędzy, jak myślicie?

inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 21 października 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis jak nie ma m to szkoda iść tylko nerwy byś sobie szarpala i sie tylko zadreczasz ;)

inessa, bliska77, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 21 października 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wszysto zależy od Ciebie jaka podejmiesz decyzje ;)

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, moze i meza nie ma ale bedziesz miala mozliwosc sprawdzic swoj cykl. Ja sie ciesze ze latalam co cykl do mojej ginki bo teraz wiem jak dziala moj organizm...a ginka sie ze mnie podsmiewala ze przychodze tak czesto...
    Alis wrote:
    Zapisałam się na jutro na kolejny monitoring, żeby zobaczyć, że jajeczko pękło, ale nie wiem, szczerze mówiąc, po co. I tak męża nie ma. Ginekolog w piątek wcale nie zaznaczał, że warto przyjeżdżac... Moze szkoda czasu i pieniędzy, jak myślicie?

inessa, Skuterek, bliska77, Lucky, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrego dnia i nowego tygodnia Wam życze :D
    Caffe jestem z Tobą sercem <3
    Alis z jednej strony racja bo po co sie denerwować z drugiej zaś Viola ma racje lepiej poznasz swój organizm swoje cykle :)
    SKuterku co tam u CIebie? :)
    U nas wczoraj przeszły burze a dziś pochmrno ale słoneczko stara przebić sie przez chmury :D
    Pamietam o każdej z Was kochane moje :) <3

Skuterek, bliska77, Lucky, Bursztyn, Andzia33, grosza, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 21 października 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć iness ja czekam cierpliwie co bedzie ;)
    A umnie leje i leje ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 11:13

bliska77, Lucky, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis ja nie poszłabym.. takie monitorowanie nakręca i ja byłabym wściekła jakby było piękne jajo a m nie ma pod ręką
    więc jak widzisz wszystko zależy od Ciebie
    Alis wrote:

Skuterek, bliska77, Lucky, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak już się nie mogę doczekać
    przed świętami mam 2 tyg urlopu więc będziemy działać :-)
    Bozia3 wrote:
    zrobisz pewnie u siebie na nowym mieszkaniu piękne pierwsze święta....akurat na grudzień pewnie wszystko wyszykujesz :)

Lucky, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dupa na wyro i nie ruszasz się aż Ci nie pozwolimy.. aaa i możesz robić pod siebie ;-) wszystko dla dobra sprawy!

caffe, bliska77, inessa, Bursztyn, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe dupa na wyro i nie ruszasz się aż Ci nie pozwolimy.. aaa i możesz robić pod siebie ;-) wszystko dla dobra sprawy!
    Ja w pracy jestem.

Lucky, inessa, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim

Cafe fajnie, że lepiej się czujesz. Daruj sobie ten wisielczy humor 'że pójdziesz sprawdzić czy ta ciąża jeszcze jest"! a co?! wchłonęła się ? oczywiście że jest i kwitnie!

Alis ja bym się nie nakręcała, świadomość że jajo boskie, endo grube a męża nie ma doprowadziła by mnie do białej gorączki, no ale ja to ja

u nas słońce, niestety musiałam zwlec się do pracy, młoda z babcią

Reni czeka Cie ekscytujący czas :)

Skuterek, bliska77, Reni, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja w pracy jestem.
    też rób pod siebie ;-)

Lucky, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    też rób pod siebie ;-)

dosłownie? czy =z myślą o sobie? ;)

caffe, inessa, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 1483 1484 1485 1486 1487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ