35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:Bromergon 1/2 tabl
Andzia33 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Olenka współczuję i ściskam mocno .
Ewa moje gratulacje.
Ja tam jedno piwko se wypiję.Dziś ostatnia dawka clo, ja tam nic nie czuję po braniu clo.
Cafa leż odpoczywaj niech maleństwo rośnie zdrowo.
Ineska jak tam postępy w leczeniu? zdrowiej kochanabliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Andzia33 wrote:Wczoraj jak szukałam matyldy,poczytałam troszkę 2 trymestr i całkiem tam fajnie,brzuszki rosną ,prenatalne porobione,niektóre płci już znają ,no poprostu trzeba się szybko tam dostac ......,ale tu oczywiście też będę!
też bym chciala
a czeka mnie ten cały stres z prenatalnymiAndzia33 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:i mam nie wiedzieć?
Ty bys tak mogła?
anna maria, grosza, caffe, samira, Andzia33, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Madre slowa Bursztynku!!!!!!!!!!!!! Ja z aniolkiem tez odmowilam badan w kierunku Downa.Nazlopalam sie winca i podazam w strone sypialniBursztyn wrote:tak, poniewaz badania prenatalne nie daja 100% pewnosci, mam na mysli te robione z krwi. Jesli chodzi o syndrom Downa to wynik krwi wskazuje tylko grupe wysokiego lub niskiego ryzyka- a to nic nie daje, zeby wiedziec wwiecej trzeba robic amnipunkcje w bardziej zaawansowanej ciazy. A poniewaz raczej nie potrafilabym ciazy usunac, wiec nie robilabym tych badan. Ale to ja. Nie kazdy musi podchodzic do sprawy w ten sam sposob.
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość