35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale jak tylko wyrwę się z domku to bardzo chętnieagafbh wrote:no ja mam Angele w zasięgu miasta ale ona teraz jest zajęta...........
Lucky, bliska77, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ale jak tylko wyrwę się z domku to bardzo chętnieagafbh wrote:no ja mam Angele w zasięgu miasta ale ona teraz jest zajęta...........
Lucky lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny mam pytanie do Tych co brały clo miałyście jakieś skutki uboczne?Reni mi lekarka powiedziała że monitoring nie jest konieczny ,mam przyjść po drugim cyklu jak się nie uda.
Olena nie wiem co powiedzieć może jeszcze nie wszystko stracone ,przytulam.
Caffe ja na początku mojej straconej ciązy ,plamiłam a nawet krwawiłam po kilka dni i gdybym o niej wiedziała to bym leżała plackiem bo miałam krwiaki.Macica jest na początku ciązy bardzo ukrwiona i często pękają tam jakieś naczynka tak mi tłumaczyła lekarka.Bursztyn, bliska77, caffe, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mnie dziś rozwaliła moja córka, dając psu swoją maskotkę powiedziała
" mamcia dałam mu maskotkę bo przecież z bratem trzeba sie dzielić, prawda?", aż łezka mi się zakręciła, ona tak bardzo chce rodzeństwo.......Bursztyn, polarmiś, Lucky, grosza, caffe, Mango, sjoanka, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a mnie dziś rozwaliła moja córka, dając psu swoją maskotkę powiedziała
" mamcia dałam mu maskotkę bo przecież z bratem trzeba sie dzielić, prawda?", aż łezka mi się zakręciła, ona tak bardzo chce rodzeństwo.......bliska77, polarmiś, Lucky, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja przy Clo miałam silne sensacje tylko w pierwszym cyklu,
nie przytyłam
a luteina powoduje okropny PMSniestety
Aga, mała super, moja podobniewszystkim opowiada że ma siostrę
wczoraj mnie wysyłała do kościoła żeby 'poprosić Bozię' i zapewniała ' dam nam, zobaczysz, że da!'
bliska77, caffe, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:ja przy Clo miałam silne sensacje tylko w pierwszym cyklu,
nie przytyłam
a luteina powoduje okropny PMSniestety
Aga, mała super, moja podobniewszystkim opowiada że ma siostrę
wczoraj mnie wysyłała do kościoła żeby 'poprosić Bozię' i zapewniała ' dam nam, zobaczysz, że da!'
pepapig, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:kiedy ja Bozie widzialam ostatnio tutaj, na forum
No tez jej mowilam ze jedna Bozia na 100% nam dobrze zyczy i gdyby mogla to by dala
Najwyrazniej to za malo
A szkoda
Gdyby wystarczyla sila naszych dobrych zyczen, to kazda z nas mialaby po piecioro 'co rok prorok'caffe, Bursztyn, bliska77, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny