35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
misia00 wrote:Mango i mnie to samo trzyma,czytalam wiele historii kobiet starszych ode mnie ktore szczesliwie urodzily,nawet mam kolo siebie taki przyklad,sasiadka miala 43 lata jak urodzila pierwsze dziecko teraz ma 47 i pol roku temu urodzila trzecie dziecko.
Mam taka wielka nadzieje,ze moze tym razem sie uda,ale to tylko nadzieja,o dziwo nie bola mnie piersi a ni brzuch za specjalnie,a miesiac temu to myslalam,ze z bolu umredaje nadzieje
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc wszystkim!
Witaj Misia!
Dziewczyny - czy to normalne zeby okres trwal 3 dni?
I do tego byl raczej malo obfity?
Od jakiegos czasu miewam takie wlasnie miesiaczki.
A kiedys to nie bylo plamienia na pare dni wczesniej tylko pierwszy dzien z grubej rury i umieralam z bolu. Drugi dzien sie ze mnie lalo a wszystko trwalo 5 dni.
Boje sie tego paskudnego slowa na M. Zakonczonego pauza.megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasze okresy z wiekiem sie zminiaja. Mi sie zminil w wieku 34 lat po urodzeniu dziecka. Natomiast od 1,5 roku skrocil mi sie z 28 na 25 . Nigdy juz nie bedzie lepiej no ale na to nie ma zmiluj sie.
bliska77, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczynki,
ja mam pierwszy dzień plamienie, dwa dni leci tak średnio a później znów plamienie.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Olena jak się czujesz?
Cafe leż i jeszcze raz lesz a jak dziś z plamieniem?caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Witam Nowe i "STARE"
koleżanki
Mnie też się zmienił cykl. I tak jak Polarmisiowi - po urodzeniu dziecka - tylko, że mnie w pozytywną stronę - mam teraz regularnie i @ 5 dni bez wielkich boleści - choć dużo więcej tego jest niż kiedyś...Także to różnie bywa..
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
witam nową koleżankę
Cafe, Oleno, Ewo - jak się czujecie?
trzymam mocno kciuki za wszystko
u nie też @ inna niż przed porodem, kiedyś wiłam się z bólu 3 dni a obfity okres miałam 7-8, teraz 3-5 dni, zwykle bez bólu, czasem bardzo skąpo, czasem nie, myślę że zależy to od tego jakie miałam endo i czy ma się w ogóle co złuszczać
nie martw sie tą pauzą!caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Olena jak się czujesz?
Cafe leż i jeszcze raz lesz a jak dziś z plamieniem?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Inesko mam nadzieję że choroba już poszła
caffe lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Cafe będzie dobrze, leż i bądź pozytywnej myśli. Ściskam ale tak leciutko
A mój kotek dziś szaleje lata po całym pokoju i wydaje dzikie dzwięki.caffe, sjoanka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Cafe będzie dobrze, leż i bądź pozytywnej myśli. Ściskam ale tak leciutko
A mój kotek dziś szaleje lata po całym pokoju i wydaje dzikie dzwięki.
Moja kotka też ma braki w zabawie, bo nie mogę się z nią ganiac po domu. Prowokuje mnie więc drapiąc łóżko, bo wtedy wie, że zareaguję. Muszę więc trochę ją poprowokować machając rękami od spodu łóżka, bo ona wchodzi pod nie i poluje na moje palce.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja to mam mysz na patyku, bo drapał mi ręce.
caffe lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Caffe - mnie to okropnie złości, jak kociaki włażą pod łóżko i skrobią w nie...normalnie strzelałabym do nich, ale nie mam broni..
Zakupiłam zestaw WCKici i szkolimy kociaki, żeby załatwiały się z nami do klopa....Młody załapał od razu - a ta starsza grymaśnica sfajdała się raz u młodego w pokoju na dywan, zesikała przedpokój - i dostała taką ode mnie zjebkę, że od wczoraj załatwia się do WCKici...zobaczymy, co będzie za miesiąc- jeśli odniosę sukces - to będzie to moje spektakularne zwycięstwo....
malgos741, caffe, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
jak mi się nie chce iść do roboty no ale cóż trza...
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Olenie tempka skoczyła w górę może nie jest nic stracone ?
caffe, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017