X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajniki sie odnalazly, pecherzykow brak . W drugim dniu cyklu byl pecherzyk 6 mm a juz go nie ma , nic nie ma. Boze moze mam jak Caffe!!!!

Mango, Andzia33, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu - miałaś już takie bezjajowe cykle? Kurcze dziwne..i to po clo...

Andzia33, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Boziu tez o tym pomyslalam.

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no jest plan, ok 15 Listopada zaczynam stymulacje ktora potrwa ok 7 dni, potem pobiora jajeczka a potem transfer, czyli pod koniec listopada jak dobrze pojdzie bede miala 2 zarodki w brzuchu (o ile wszystko pojdzie z planem)
    Bozia3 wrote:
    Kasik3033 lepiej pisz co u Ciebie? Masz już jakiś termin - szykujesz się konkretnie?

Andzia33, Bursztyn, Reni, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziwne te nasz organizmy...I wez tu przewidz bzykanie jak w srodku wogole zupelnie cos innego sie dzieje...prawa natury
    polarmiś wrote:
    Jajniki sie odnalazly, pecherzykow brak . W drugim dniu cyklu byl pecherzyk 6 mm a juz go nie ma , nic nie ma. Boze moze mam jak Caffe!!!!

Andzia33, caffe lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Wczoraj dostalam okres. Chyba sie po infekcji poprzestawialo i wcale mi sie to nie podoba. Jak sie rozlalo to czuje sie jak zarzynane prosie. Zawsze bylo 29-30 dni a teraz 29-32. Dwa dni a ja juz obsr....

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Panda Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny drogie pozdrawiam wszsytkie "stare" i nowe...wrocilismy chwilowo bylo super, super miejsca widzielismy, przygod co niemiara, ekstymalnie 11 dni bez przysznica normalnie smierdziuchy ale z ze slona woda...minelo 6 tyg. jestem wypoczeta opalona i otwarta na wiecej przygod. Niestety wrocilismy sami bez blizniakow chociaz nadzieje mialam bo pazdziernik to moj urodzinowy miesiac byl. Starsza jestem znowu no nic szlejemy dalej. Okres dostalam zaraz po powrocie i taki bardzo obfity jak nigdy i moj kochany mowi oh cos czuje ze tym razem bylismy blisko hahaha nie wiem skad sobie tak wydedukowal no ale ok hahaha ....:)

Przestalam prowadzic wykres i tempi nawet vitaminy przestalam brac bo kurde na prawde tutaj na odludzi nie ma kontaktu z rzeczywistoscia. Chyba tak zostane bez mierzenia bo jakos mi tak dobrze... Zaczelam nowy cykl ale bedzie w odstawke bo wyjezdzam znow akurat w czasie jak ewentualne mozna cos dzialac :) Jest dobrze..

Jejku w co u Was????? Nie nadrobie tego wszsytkiego nie ma szans bede probowac po troszeczku....GRATULUJE ciezarowka o Olena bardzo trzymam zeby sie jednak udalo....

Sciskam wszystkie i do dziela!!!!!! hahaha fajnie Was widziec hmmm slyszec hmmm czytac!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 12:28

Andzia33, polarmiś, promyk, Bursztyn, Reni, caffe, bliska77, Mango, samira, gosia7122, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik3033 wrote:
    A no jest plan, ok 15 Listopada zaczynam stymulacje ktora potrwa ok 7 dni, potem pobiora jajeczka a potem transfer, czyli pod koniec listopada jak dobrze pojdzie bede miala 2 zarodki w brzuchu (o ile wszystko pojdzie z planem)
    o ja pierniczę - super...:) oby wszystko poszło pomyślnie..Kasik, dlaczego akurat dwa zarodki? taka jest procedura? Sorki, że tak wypytuje, ale kto wie, czy mnie o kiedyś nie czeka...I powiedz mi - jak to jest z pozostałymi, ewentualnymi zarodkami?

FZuMp1.png

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia bo w naszym wieku podaja dwa, tzn po 35 roku, jest wieksza szansa ze ktorys sie z nich przyjmie, a na ciaze blizniacza jest mala sznasa w tym wieku.
    Bozia3 wrote:
    o ja pierniczę - super...:) oby wszystko poszło pomyślnie..Kasik, dlaczego akurat dwa zarodki? taka jest procedura? Sorki, że tak wypytuje, ale kto wie, czy mnie o kiedyś nie czeka...I powiedz mi - jak to jest z pozostałymi, ewentualnymi zarodkami?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda no objawiłaś się wreszcie...już się martwiłyśmy, że w tym buszu Was ktoś pożarł...:)

Andzia33, Panda, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik3033 wrote:
    Bozia bo w naszym wieku podaja dwa, tzn po 35 roku, jest wieksza szansa ze ktorys sie z nich przyjmie, a na ciaze blizniacza jest mala sznasa w tym wieku.
    no a to co nadprodukujesz - to jakie CI dali opcje do wyboru - co z tym zrobic?

FZuMp1.png

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamrozic kochana moge np na rok czasu a np gdy sie nie powiedzie za pierwszym razem to moge podejsc nastepny raz ale juz bez zadnej tej calej hormonalanej stymulacji

Bozia3 wrote:
    no a to co nadprodukujesz - to jakie CI dali opcje do wyboru - co z tym zrobic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu - miałaś już takie bezjajowe cykle? Kurcze dziwne..i to po clo...
    Trudno powiedziec na 6 monitorowanych plus dwoch stymulowanych i monitorowanych zawsze byly prcherzyki i owulacja. Trudno, ciekawa jestem co sie z tym 6 mm stalo?

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki

Nowe dziewczyny też witam
    Panda super ,że już jesteś,muślałyśmy,że może porwał Cię jakiś tarzan,albo co?
    Kasik super za miesiąc będziesz w ciąży!
    Polarmiśkę przytulam,czekamy na ciąże bezjajnikową.
    Pozdrawiam wszystkie!

Kasik3033, Bursztyn, Panda, caffe, bliska77, Mango, samira lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australijskqa Panda wrocila!!! Witaj i opowiadaj!

Kasiu jestem z Toba. Mam nadzieje ze uda sie wyjodowac najlepsze i chetne do dalszego rozwoju jajka. Trzymam kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 11:43

Andzia33, Kasik3033, Panda, caffe lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u ginki
    Mam dwa pęcherzyki w prawym jajniku 15,2 i 12,7mm endometrium ładne we wtorek zobaczymy,czy pękły.Jak teraz nie zajdę to od następnego cyklu clo!Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatzn zajdę jeszcze w tym!

caffe, angela, Mango, gosia7122, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik3033 wrote:
    Zamrozic kochana moge np na rok czasu a np gdy sie nie powiedzie za pierwszym razem to moge podejsc nastepny raz ale juz bez zadnej tej calej hormonalanej stymulacji
    No a np. po roku co dalej się z tym robi? Załóżmy, że zaciążysz i nie będziesz chciała więcej dzieci? Nie wiem - czy to potem się komus oddaje, czy się niszczy?

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Trudno powiedziec na 6 monitorowanych plus dwoch stymulowanych i monitorowanych zawsze byly prcherzyki i owulacja. Trudno, ciekawa jestem co sie z tym 6 mm stalo?
    może masz jak Bursztyn..po prostu bezowulacyjny - kiedyś trzeba je miec...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 to mamy podobnie, ja Cię wyprzedzam o kilka dni, więc ja zajdę pierwsza, a Ty zaraz za mną...;)

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok kolejkę zrobimy po owulce,bo u mnie myślę,że dopiero będzie w pon.

Andzia33
‹‹ 1523 1524 1525 1526 1527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ