X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki
    slonce wyszlo. I tyle mam do powiedzenia.

Olenko, pozdrawiam <3
    Caffe, lez i sie nie ruszaj <3
    Panda, witaj wreszcie!
    Leżę i jem sałatkę szwedzką bo mi się ogórków chce :P

nick nieaktualny, Andzia33, Bursztyn, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda, witaj po szaleństwach :-)

Dziewczyny, odnośnie CLO i braku pęcherzyków, nie wiem czy pamiętacie ale ja chyba w lutym czy marcu dokładnie tak miałam, mimo stymulacji 2xd CLO pęcherzyki minimalne bez szansy na wzrost :-), moja gin powiedziała mi wtedy, że takie rzeczy się zdarzają, rzadko bo rzadko a jednak ale Miśku życzę Ci obyś poszła śladem Caffe ;-)

Kasik, trzymam kciuki, uda się ;-)

caffe, Andzia33, Bursztyn, Panda, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale Bursztyn tez mam takie mysli na M.
    wiec trzeba sie tego jakos pozbyc....
    moze te jajca i jajniki pochowaly sie po prostu ze strachu, za duza presja, ktos je poszturchuje, ciagle w swietle hmm...reflektorow, i wymagania, wymagania....

nick nieaktualny, Andzia33, sjoanka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale Bursztyn tez mam takie mysli na M.
    Myśli na M. to jeszcze za wcześnie i to się chyba nie dzieje tak nagle i bez ostrzeżenia

Kasik sorki za dociekliwość, po prostu mnie to zagadnienie męczy - to jedyny zgrzyt dla mnie w tym temacie. Resztę akceptuję bez problemu....no może jeszcze kasa....

Panda - ja na razie jeszcze próbuję naturalnie, ale pomału się rozglądam za innymi sposobami. 20 listopada mam laparoskopię - zabieg diagnostyczno-leczniczy, a potem inseminacja evie....a potem....zobaczymy

caffe, Andzia33, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    nooo troszeczke szaleje....kurde i lubie ten stan bezrobotny tak strasznie ze normalnie jeszcze jakbym zaciazyla to byloby powaznie spoko...ja zawsze pracowalam ale stwierdzam ze jestem gotowa na emryture :) ...niestety do roboty bedzie trzeba wrocic niedlugo.

Kurde no winko na trawce wiosna czy jesieniaa ehhhh kurcze nie no na razie Pl odpada ale kto wie w sumie to nigdy nic nie wiadomo nwet mi sie nie chce wierzyc ze juz rok mija od ostatniego pobytu w EU, tesknie :(
    latem, latem lepiej na polanie :)
    kup tani bilet na przyszly rok :)

caffe, Panda lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffee gratuluje ci bardzo i trzymaj sie ty normalnie to jak jakas czarodziejka czy czarownica jestes jescze mi powiedz ze sie nie bzykalas i uwierze ze wiatropylna jestes hahaha
    caffe wrote:
    Dodam jeszcze, ze u mnie wtedy też jednego jajnika nie mógł znaleźć bo mu jelita zasłaniały :P

nick nieaktualny, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    nie no stanwoczo zmiencie te mysli na P, na P zwykle sa same fajne rzeczy :)
    nooo, na "P" to mi sie odrazu kojarzy "poliandria" :P :D

caffe lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Caffee gratuluje ci bardzo i trzymaj sie ty normalnie to jak jakas czarodziejka czy czarownica jestes jescze mi powiedz ze sie nie bzykalas i uwierze ze wiatropylna jestes hahaha
    Trochę się bzykałam. Ale jak w dniu teoretycznie zaznaczonej owu gin mi powiedział, że owu nie będzie, to się już nie bzykałam ze złości, nawet mąż chciał "poprawić" po wcześniejszym niezbyt udanym bzykaniu z powodu jego złego samopoczucia, ale powiedziałam, że nie ma co "poprawiać" i na tym się zakończyły starania :)

Andzia33, Bursztyn, nick nieaktualny, sjoanka, Panda, Mango, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia 20 listopada to już będziesz szła oglądac serduszka czy jest jedno,czy dwa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 13:11

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Bozia 20 listopada to już będziesz szła oglądac serduszka czy jest jedno,czy dwa!
    Chciałabym..ale to zbyt byłby cudowny zbieg okoliczności..

Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia to ty niezle jestes juz przygotowana na reszte dzialania. Trzymam kciuki zeby udalo sie bez tych wszystkich procedur.
    P.S. I wcale nie jestes dociekliwa, ja tam sie niczego nie wstydze I moge odpowiadac a nad tymi swoimi dodatkowymi jajkami bede zastanawiala sie pozniej :)
    Bozia3 wrote:
    Myśli na M. to jeszcze za wcześnie i to się chyba nie dzieje tak nagle i bez ostrzeżenia

Kasik sorki za dociekliwość, po prostu mnie to zagadnienie męczy - to jedyny zgrzyt dla mnie w tym temacie. Resztę akceptuję bez problemu....no może jeszcze kasa....

Panda - ja na razie jeszcze próbuję naturalnie, ale pomału się rozglądam za innymi sposobami. 20 listopada mam laparoskopię - zabieg diagnostyczno-leczniczy, a potem inseminacja evie....a potem....zobaczymy

caffe, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nowe i mniej nowe staraczki :-)

Panda, Pandzia, Pandusia tęskniłam tralala.gif

nick nieaktualny, Andzia33, Panda, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oświadczam wszem i wobec, że podpisałam dzisiaj akt notarialny. Oczywiście nie było jak chciałam ale wywalczyłam :-)
    26.11 odbieram klucze 47b20s0.gif

caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, misia00, Andzia33, nick nieaktualny, promyk, nick nieaktualny, Panda, gosia7122, gosia7122, Mango, anek42, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Oświadczam wszem i wobec, że podpisałam dzisiaj akt notarialny. Oczywiście nie było jak chciałam ale wywalczyłam :-)
    Gratuluję !!!!!

To kiedy parapetówka? :P

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a właśnie nie wiem czy tam są parapety ;-)
    caffe wrote:
    Gratuluję !!!!!

To kiedy parapetówka? :P

caffe, Andzia33, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, gratulacje!!!!!!!
    oczywiście wbijamy się na parapetówę!!!

caffe, Andzia33, Reni, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    huuuurrraaaaaaa!!!! Waleczna Reni, jak gladiator walczysz z tymi no nie lwami ale hienami :)
    Toast!!! 0drinks.gif

Andzia33, caffe, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Reni!
    A jak z szafa?

Jak to nie wiesz czy sa parapety? Nie mialas ich w umowie? ;)

Andzia33, caffe, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni gratuluję - tylko z tego szczęścia pamiętaj - żeby CI prolaktyna nie skoczyła...;) No i pakuj do pudeł te swoje skarby, żeby potem mąż miał jak najmniej wątpliwości co ma wyrzucić..;)

Andzia33, sjoanka, caffe, Reni, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to super!
    Jesteś bogatsza o mieszkanie hahaha

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 1525 1526 1527 1528 1529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ