X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki
    slonce wyszlo. I tyle mam do powiedzenia.

Olenko, pozdrawiam <3
    Caffe, lez i sie nie ruszaj <3
    Panda, witaj wreszcie!
    Leżę i jem sałatkę szwedzką bo mi się ogórków chce :P

bliska77, Andzia33, Bursztyn, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda, witaj po szaleństwach :-)

Dziewczyny, odnośnie CLO i braku pęcherzyków, nie wiem czy pamiętacie ale ja chyba w lutym czy marcu dokładnie tak miałam, mimo stymulacji 2xd CLO pęcherzyki minimalne bez szansy na wzrost :-), moja gin powiedziała mi wtedy, że takie rzeczy się zdarzają, rzadko bo rzadko a jednak ale Miśku życzę Ci obyś poszła śladem Caffe ;-)

Kasik, trzymam kciuki, uda się ;-)

caffe, Andzia33, Bursztyn, Panda, polarmiś lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale Bursztyn tez mam takie mysli na M.
    wiec trzeba sie tego jakos pozbyc....
    moze te jajca i jajniki pochowaly sie po prostu ze strachu, za duza presja, ktos je poszturchuje, ciagle w swietle hmm...reflektorow, i wymagania, wymagania....

bliska77, Andzia33, sjoanka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale Bursztyn tez mam takie mysli na M.
    Myśli na M. to jeszcze za wcześnie i to się chyba nie dzieje tak nagle i bez ostrzeżenia

Kasik sorki za dociekliwość, po prostu mnie to zagadnienie męczy - to jedyny zgrzyt dla mnie w tym temacie. Resztę akceptuję bez problemu....no może jeszcze kasa....

Panda - ja na razie jeszcze próbuję naturalnie, ale pomału się rozglądam za innymi sposobami. 20 listopada mam laparoskopię - zabieg diagnostyczno-leczniczy, a potem inseminacja evie....a potem....zobaczymy

caffe, Andzia33, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    nooo troszeczke szaleje....kurde i lubie ten stan bezrobotny tak strasznie ze normalnie jeszcze jakbym zaciazyla to byloby powaznie spoko...ja zawsze pracowalam ale stwierdzam ze jestem gotowa na emryture :) ...niestety do roboty bedzie trzeba wrocic niedlugo.

Kurde no winko na trawce wiosna czy jesieniaa ehhhh kurcze nie no na razie Pl odpada ale kto wie w sumie to nigdy nic nie wiadomo nwet mi sie nie chce wierzyc ze juz rok mija od ostatniego pobytu w EU, tesknie :(
    latem, latem lepiej na polanie :)
    kup tani bilet na przyszly rok :)

caffe, Panda lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffee gratuluje ci bardzo i trzymaj sie ty normalnie to jak jakas czarodziejka czy czarownica jestes jescze mi powiedz ze sie nie bzykalas i uwierze ze wiatropylna jestes hahaha
    caffe wrote:
    Dodam jeszcze, ze u mnie wtedy też jednego jajnika nie mógł znaleźć bo mu jelita zasłaniały :P

bliska77, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    nie no stanwoczo zmiencie te mysli na P, na P zwykle sa same fajne rzeczy :)
    nooo, na "P" to mi sie odrazu kojarzy "poliandria" :P :D

caffe lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Caffee gratuluje ci bardzo i trzymaj sie ty normalnie to jak jakas czarodziejka czy czarownica jestes jescze mi powiedz ze sie nie bzykalas i uwierze ze wiatropylna jestes hahaha
    Trochę się bzykałam. Ale jak w dniu teoretycznie zaznaczonej owu gin mi powiedział, że owu nie będzie, to się już nie bzykałam ze złości, nawet mąż chciał "poprawić" po wcześniejszym niezbyt udanym bzykaniu z powodu jego złego samopoczucia, ale powiedziałam, że nie ma co "poprawiać" i na tym się zakończyły starania :)

Andzia33, Bursztyn, bliska77, sjoanka, Panda, Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia 20 listopada to już będziesz szła oglądac serduszka czy jest jedno,czy dwa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 13:11

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Bozia 20 listopada to już będziesz szła oglądac serduszka czy jest jedno,czy dwa!
    Chciałabym..ale to zbyt byłby cudowny zbieg okoliczności..

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia to ty niezle jestes juz przygotowana na reszte dzialania. Trzymam kciuki zeby udalo sie bez tych wszystkich procedur.
    P.S. I wcale nie jestes dociekliwa, ja tam sie niczego nie wstydze I moge odpowiadac a nad tymi swoimi dodatkowymi jajkami bede zastanawiala sie pozniej :)
    Bozia3 wrote:
    Myśli na M. to jeszcze za wcześnie i to się chyba nie dzieje tak nagle i bez ostrzeżenia

Kasik sorki za dociekliwość, po prostu mnie to zagadnienie męczy - to jedyny zgrzyt dla mnie w tym temacie. Resztę akceptuję bez problemu....no może jeszcze kasa....

Panda - ja na razie jeszcze próbuję naturalnie, ale pomału się rozglądam za innymi sposobami. 20 listopada mam laparoskopię - zabieg diagnostyczno-leczniczy, a potem inseminacja evie....a potem....zobaczymy

caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nowe i mniej nowe staraczki :-)

Panda, Pandzia, Pandusia tęskniłam tralala.gif

bliska77, Andzia33, Panda, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oświadczam wszem i wobec, że podpisałam dzisiaj akt notarialny. Oczywiście nie było jak chciałam ale wywalczyłam :-)
    26.11 odbieram klucze 47b20s0.gif

caffe, Bursztyn, bliska77, misia00, Andzia33, polarmiś, promyk, pepapig, Panda, gosia7122, gosia7122, Mango, anek42, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Oświadczam wszem i wobec, że podpisałam dzisiaj akt notarialny. Oczywiście nie było jak chciałam ale wywalczyłam :-)
    Gratuluję !!!!!

To kiedy parapetówka? :P

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a właśnie nie wiem czy tam są parapety ;-)
    caffe wrote:
    Gratuluję !!!!!

To kiedy parapetówka? :P

caffe, Andzia33, pepapig, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, gratulacje!!!!!!!
    oczywiście wbijamy się na parapetówę!!!

caffe, Andzia33, Reni, pepapig, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    huuuurrraaaaaaa!!!! Waleczna Reni, jak gladiator walczysz z tymi no nie lwami ale hienami :)
    Toast!!! 0drinks.gif

Andzia33, caffe, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Reni!
    A jak z szafa?

Jak to nie wiesz czy sa parapety? Nie mialas ich w umowie? ;)

Andzia33, caffe, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni gratuluję - tylko z tego szczęścia pamiętaj - żeby CI prolaktyna nie skoczyła...;) No i pakuj do pudeł te swoje skarby, żeby potem mąż miał jak najmniej wątpliwości co ma wyrzucić..;)

Andzia33, sjoanka, caffe, Reni, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to super!
    Jesteś bogatsza o mieszkanie hahaha

Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 1525 1526 1527 1528 1529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ