35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
slonce wyszlo. I tyle mam do powiedzenia.
Olenko, pozdrawiam
Caffe, lez i sie nie ruszaj
Panda, witaj wreszcie!bliska77, Andzia33, Bursztyn, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda, witaj po szaleństwach
Dziewczyny, odnośnie CLO i braku pęcherzyków, nie wiem czy pamiętacie ale ja chyba w lutym czy marcu dokładnie tak miałam, mimo stymulacji 2xd CLO pęcherzyki minimalne bez szansy na wzrost, moja gin powiedziała mi wtedy, że takie rzeczy się zdarzają, rzadko bo rzadko a jednak ale Miśku życzę Ci obyś poszła śladem Caffe
Kasik, trzymam kciuki, uda sięcaffe, Andzia33, Bursztyn, Panda, polarmiś lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ale Bursztyn tez mam takie mysli na M.
moze te jajca i jajniki pochowaly sie po prostu ze strachu, za duza presja, ktos je poszturchuje, ciagle w swietle hmm...reflektorow, i wymagania, wymagania....bliska77, Andzia33, sjoanka lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ale Bursztyn tez mam takie mysli na M.
Kasik sorki za dociekliwość, po prostu mnie to zagadnienie męczy - to jedyny zgrzyt dla mnie w tym temacie. Resztę akceptuję bez problemu....no może jeszcze kasa....
Panda - ja na razie jeszcze próbuję naturalnie, ale pomału się rozglądam za innymi sposobami. 20 listopada mam laparoskopię - zabieg diagnostyczno-leczniczy, a potem inseminacja evie....a potem....zobaczymycaffe, Andzia33, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:nooo troszeczke szaleje....kurde i lubie ten stan bezrobotny tak strasznie ze normalnie jeszcze jakbym zaciazyla to byloby powaznie spoko...ja zawsze pracowalam ale stwierdzam ze jestem gotowa na emryture
...niestety do roboty bedzie trzeba wrocic niedlugo.
Kurde no winko na trawce wiosna czy jesieniaa ehhhh kurcze nie no na razie Pl odpada ale kto wie w sumie to nigdy nic nie wiadomo nwet mi sie nie chce wierzyc ze juz rok mija od ostatniego pobytu w EU, tesknie
kup tani bilet na przyszly rok
caffe, Panda lubią tę wiadomość
-
Caffee gratuluje ci bardzo i trzymaj sie ty normalnie to jak jakas czarodziejka czy czarownica jestes jescze mi powiedz ze sie nie bzykalas i uwierze ze wiatropylna jestes hahaha
caffe wrote:Dodam jeszcze, ze u mnie wtedy też jednego jajnika nie mógł znaleźć bo mu jelita zasłaniałybliska77, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Caffee gratuluje ci bardzo i trzymaj sie ty normalnie to jak jakas czarodziejka czy czarownica jestes jescze mi powiedz ze sie nie bzykalas i uwierze ze wiatropylna jestes hahaha
Andzia33, Bursztyn, bliska77, sjoanka, Panda, Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia to ty niezle jestes juz przygotowana na reszte dzialania. Trzymam kciuki zeby udalo sie bez tych wszystkich procedur.
P.S. I wcale nie jestes dociekliwa, ja tam sie niczego nie wstydze I moge odpowiadac a nad tymi swoimi dodatkowymi jajkami bede zastanawiala sie pozniej
Bozia3 wrote:Myśli na M. to jeszcze za wcześnie i to się chyba nie dzieje tak nagle i bez ostrzeżenia
Kasik sorki za dociekliwość, po prostu mnie to zagadnienie męczy - to jedyny zgrzyt dla mnie w tym temacie. Resztę akceptuję bez problemu....no może jeszcze kasa....
Panda - ja na razie jeszcze próbuję naturalnie, ale pomału się rozglądam za innymi sposobami. 20 listopada mam laparoskopię - zabieg diagnostyczno-leczniczy, a potem inseminacja evie....a potem....zobaczymycaffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Oświadczam wszem i wobec, że podpisałam dzisiaj akt notarialny. Oczywiście nie było jak chciałam ale wywalczyłam
26.11 odbieram kluczecaffe, Bursztyn, bliska77, misia00, Andzia33, polarmiś, promyk, pepapig, Panda, gosia7122, gosia7122, Mango, anek42, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni gratuluję - tylko z tego szczęścia pamiętaj - żeby CI prolaktyna nie skoczyła...
No i pakuj do pudeł te swoje skarby, żeby potem mąż miał jak najmniej wątpliwości co ma wyrzucić..
Andzia33, sjoanka, caffe, Reni, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość