35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witam zwłaszcza MIsie
Panda witaj no w końcu wróciła
U nas świeci słoneczko i jest cieplutko jak latem bo ponad 20 stopni.
Ja troszke lepiej już bez antybiotyku i po owulce a jutro na badanie progesteronu pierwsze.
Pamietam o Was podczytuje ale narazie nie mam siły pisać i nie mam za bardzo o czym pisać, teraz mamy poważne problemy rodzinne i finansowe, teścia wysyłamy na operacje usuniecia guza płuca ( rak płuc )Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witam zwłaszcza MIsie
Ja troszke lepiej już bez antybiotyku i po owulce a jutro na badanie progesteronu pierwsze.
Pamietam o Was podczytuje ale narazie nie mam siły pisać i nie mam za bardzo o czym pisać, teraz mamy poważne problemy rodzinne i finansowe, teścia wysyłamy na operacje usuniecia guza płuca ( rak płuc )
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Reni gratuluje...masz racje niech sobie bierze szafe !
Dzis zadzwonilam do administratora budynku. Mam dosc "inteligencji" mieszkajacej nad moja glowa. Trudno nie poszlo po dobroci pojdzie inna droga. Wystosuja pismo do wlasciciela lokalu, a ja mam wzywac policje za kazdym razem gdy beda halasowac w nocy. Jesli pismo do wlasciciela nie poskutkuje przejrza raporty policyjne i moze dojsc do licytacji lokalu. Ale to ostatecznosc. Poprosilam o kontakt z wlascicielem,podalam swoj nr tel i wyrazilam chec zaproszenia go do odwiedzin w godz 00.20 do 02.30 - ja tak mam dzien w dzien. Jeszcze pracuje na trzy zmiany i nie moge we wlasnym domu odpoczac. Cholera mam moralniaka przez tych gowniarzy......nigdy na nikogo nie donosilam,nie bawilam sie w konfidenta a tu prosze...
A jeśli chcą poszaleć bez ograniczeń to niech idą do lokalu nocnego i gębę drą ile wlezie.
Niczym się nie przejmujbliska77, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witam zwłaszcza MIsie
Pamietam o Was podczytuje ale narazie nie mam siły pisać i nie mam za bardzo o czym pisać, teraz mamy poważne problemy rodzinne i finansowe, teścia wysyłamy na operacje usuniecia guza płuca ( rak płuc )bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:No pewnie! Tez tak chce.
Jeśli masz za gorąco, to odłącz ogrzewanie i ...Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Jak tam caffe dzisiaj u Ciebie?
Gdybym wiedziała, że to potrwa jeszcze tydzień bądź dwa, to bym odleżała swoje i heja. A tak, to się leży w takiej niepewności i strachu.
Miło, że pytasz
Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Co dziś qrwa jest w powietrzu, że ci ludzi na świecie tacy nieczuli i dokuczający są ?
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dla mnie to był zamach.. wszędzie pełno brzóz i tylko patrzą by skoczyć człowiekowi do gardła..!Bursztyn wrote:to wszystko przez Tuska i ocieplenie globalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 15:05
caffe, Andzia33, Bursztyn, Panda, Olena lubią tę wiadomość