35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm.. co lekarz to inna teoria
ale to chyba nie jest zły wynik?
Andzia33 wrote:A na moje pytanie o lh;fsh ,że mam 1,5 to ginka stwierdziła,że trudno tego się już nie poprawi.
Tak zupełnie nie w temacie atakowania.Andzia33, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:A na moje pytanie o lh;fsh ,że mam 1,5 to ginka stwierdziła,że trudno tego się już nie poprawi.
Tak zupełnie nie w temacie atakowania.Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaa okrutnie
a najgorsze są te popielnice wolnostojące.. człowiek idzie ulicą kontempluje sobie a tu taka hop hyc i już jest przy nogach.. i chwyta i szarpie mówie paszła won a gdzie tam .. prawie zęby można stracić
zdarza mi sie taka kopnac czasem
caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Andziu, ja Ci mogę pomóc przy innym stosunku, na tym się zupełnie nie znam
No to tak jak ja,ale m mówił wczoraj ,że ,,będę brana-ja się pytam dokąd -a on hihihi iiiiiiiiiii już mnie dopadł.,,caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Booooze Bozia jak to wszystko powaznie brzmi, fachowe podejscie do sprawy kurde jak was czytam to sobie uswiadamiam jak jestem 100 lat za Wami z wiedza na te tematy. Powodzenia w kazdym razie
Bozia3 wrote:Myśli na M. to jeszcze za wcześnie i to się chyba nie dzieje tak nagle i bez ostrzeżenia
Kasik sorki za dociekliwość, po prostu mnie to zagadnienie męczy - to jedyny zgrzyt dla mnie w tym temacie. Resztę akceptuję bez problemu....no może jeszcze kasa....
Panda - ja na razie jeszcze próbuję naturalnie, ale pomału się rozglądam za innymi sposobami. 20 listopada mam laparoskopię - zabieg diagnostyczno-leczniczy, a potem inseminacja evie....a potem....zobaczymybliska77 lubi tę wiadomość
-
no i tak to wlasnie jest, cos z niczego no tylko pozazdroscic
ciesze sie bardzo dla Was!!!!
caffe wrote:Trochę się bzykałam. Ale jak w dniu teoretycznie zaznaczonej owu gin mi powiedział, że owu nie będzie, to się już nie bzykałam ze złości, nawet mąż chciał "poprawić" po wcześniejszym niezbyt udanym bzykaniu z powodu jego złego samopoczucia, ale powiedziałam, że nie ma co "poprawiać" i na tym się zakończyły staraniacaffe, Andzia33, Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:ok kawka zrobiona tylko jeszcze gorąca,ogórków niestety brak ,bo r pracy jestem .Ale obok rybny,co powiesz na śledzika?
śledzik w śmietanie będzie okale kwaśny musi być, najlepiej taki z octu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 15:56
Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:to bede musiala kupic 3 bo ja z moimi blizniakami ej przeciez ich tutaj nie zostawie bez cycka
Andzia33, Panda, grosza lubią tę wiadomość