35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:To Ty ogórków do pracy nie nosisz?
Wiesz przed owulką nie ,a po to mi się zdaża wszystko nosic i porzerac.
A w ciaży to już wogóle,lady musieliśmy przesówac do przodu,bo nie mieścilismy się z kolegą.caffe lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:caffe wrote:To Ty ogórków do pracy nie nosisz?
Wiesz przed owulką nie ,a po to mi się zdaża wszystko nosic i porzerac.
A w ciaży to już wogóle,lady musieliśmy przesówac do przodu,bo nie mieścilismy się z kolegą.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Inessko czesc kochana, jejku zdrowiej szybko i wytrwalosci zycze!!!
inessa wrote:Witam zwłaszcza MIsiePanda witaj no w końcu wróciła
U nas świeci słoneczko i jest cieplutko jak latem bo ponad 20 stopni.
Ja troszke lepiej już bez antybiotyku i po owulce a jutro na badanie progesteronu pierwsze.
Pamietam o Was podczytuje ale narazie nie mam siły pisać i nie mam za bardzo o czym pisać, teraz mamy poważne problemy rodzinne i finansowe, teścia wysyłamy na operacje usuniecia guza płuca ( rak płuc ) -
Kobietki - w sobotę do południa mam cesarskie cięcie - więc na weekend będę już miała córeczkę - trzymajcie kciuki za nas baaardzoo proszę!
caffe, Panda, polarmiś, Andzia33, Bursztyn, inessa, gosia7122, samira, Mango, Lucky, Nati74, promyk, bliska77, grosza, KaRa, sjoanka, Reni, anek42, Olena, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
jest bardzo strasznie no kataklizm dla wieluu ludzi, u nas jest ok, kilka planowanych przystankow musielismy ominac przez wlasnie pozar, dziewczynki to jest straszne jak sie widzi na wlasne oczy sciane ognia w odleglosci kilku metrow dla mnie przerazajace....niestety ciezko to wszystko zatrzymac, straz pozarna na prawde robi co moze ale z natura nie da sie wygrac....bardzo szkoda mi tych wszsytkich co ucierpieli, oropny jest widok po...czrna zasmolona nicosc
Moja cala rodzinka w PL mam nadzieje ze ok bo cos mnie olewaja ostatnio hahaha wczasuja sie w sanatorium wiec luzik
dzieki ze pytsz
caffe wrote:Panda, a jak tam u Was z tymi pożarami jest? Mam nadzieję, ze Twojej rodzinie nic nie zagraża.caffe, Mango, Lucky, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Kobietki - w sobotę do południa mam cesarskie cięcie - więc na weekend będę już miała córeczkę - trzymajcie kciuki za nas baaardzoo proszę!
Będę trzymała mocno kciuki
Życzę szczęścia i zdrówkaangela, Andzia33, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
cudownie, wszystkiego dobrego Angela
angela wrote:Kobietki - w sobotę do południa mam cesarskie cięcie - więc na weekend będę już miała córeczkę - trzymajcie kciuki za nas baaardzoo proszę!Andzia33, Mango, Lucky, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:jest bardzo strasznie no kataklizm dla wieluu ludzi, u nas jest ok, kilka planowanych przystankow musielismy ominac przez wlasnie pozar, dziewczynki to jest straszne jak sie widzi na wlasne oczy sciane ognia w odleglosci kilku metrow dla mnie przerazajace....niestety ciezko to wszystko zatrzymac, straz pozarna na prawde robi co moze ale z natura nie da sie wygrac....bardzo szkoda mi tych wszsytkich co ucierpieli, oropny jest widok po...czrna zasmolona nicosc
Moja cala rodzinka w PL mam nadzieje ze ok bo cos mnie olewaja ostatnio hahaha wczasuja sie w sanatorium wiec luzik
dzieki ze pytsz
Też mi bardzo przykro i smutno z powodu tych wszystkich tragedii, zarówno ludzkich, jaki wszystkich mniejszych żyjątekPanda, Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Kobietki - w sobotę do południa mam cesarskie cięcie - więc na weekend będę już miała córeczkę - trzymajcie kciuki za nas baaardzoo proszę!
Andzia33, Lucky, caffe, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
no tak niestety to juz jest
ja juz uciekam do spania a wy kawkujcie i opowiadajcie wpadne tu znowu niedlugo , wszystkiego NAJ dla wszystkich ciao
caffe wrote:Kilka dni temu trochę się zmartwiłam, ze się nie odzywasz jeszcze, a wiedziałam o tych pożarach.
Też mi bardzo przykro i smutno z powodu tych wszystkich tragedii, zarówno ludzkich, jaki wszystkich mniejszych żyjątekAndzia33, Lucky, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Kobietki - w sobotę do południa mam cesarskie cięcie - więc na weekend będę już miała córeczkę - trzymajcie kciuki za nas baaardzoo proszę!
Andzia33, Lucky, angela lubią tę wiadomość
-
późno sie witam, ale o ile mała się pozbierała, to mnie całkiem rozłożyło, może dlatego też psychika mi siadała
Angelo, jak cudownie, oczywiście że będę trzymać kciuki, dasz radę, ale mam mieszankę emocji, przypominam sobie od razu swój poród i jak strasznie sie cieszyłam, że już mam to maleństwo w rękach i naocznie mogę się przekonać że wszystko z nią ok. Sciskam mocno
Pando, ale fajnie że wróciłaś! o Jakich bliźniakach piszesz? Pewnie masz masę super fotek. Bądź często
Violu jak jaja? bardzo jestem ciekawa ile pękło
pozdrawiamAndzia33, Bursztyn, caffe, bliska77, angela, Panda, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cafe widzę że humor dopisuje, wspaniale, czyli że dobrze się czujesz, cieszę się bardzo, teraz już tylko tak będzie!
Andziu, namówiłam całą rodzinę, więc sporo kartek poszło do dziewczynek. Myślę o nich odkąd napisałaś.Andzia33, caffe, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość