X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to już wiemy ,gdzie idziemy na Andrzejki!!!!!!!!!!!!!!!!

caffe, Reni, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni!! Gratuluje i zycze cudownie milego wicia gniazdka?.

Reni, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisku, dzieki za ten wpis w watku 'badania', bardzo ciekawy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 13:48

polarmiś lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laska chce 2tys za szafę
    obśmiałam ją bo za te 2 tys mam wyro dwie szafki nocne i szafę do sypialni więc łachy nie robi niech ją rozkręca i zabiera
    sjoanka wrote:
    Gratulacje Reni!
    A jak z szafa?

Jak to nie wiesz czy sa parapety? Nie mialas ich w umowie? ;)

promyk, Bursztyn, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że strasznie byłam zdenerwowana. Normalnie pomyślalabym, że jestem w ciąży hahah ale to stres. Mężowi kazałam się nie odzywać, żeby za dużo nie powiedział. Miałam chytry gestapowski plan i musiałam doprowadzić go do końca. Udało się :-)
    Oczywiście doradca finansowy nadal ciśnie mnie żebym dzisiaj w banku złożyła dyspozycję płatności...żeby poszło jeszcze w tym miesiącu..ale tak jak powiedziałam ostatnie słowo nalezy do mnie 07icon_smile4.gif mogę iść dla świętego spokoju ale i tak ustawię na 4.11 wtedy będę miała pierwszą ratę w grudniu ;-)
    jeszcze na koniec mnie typ wkurza ale teraz może mi naskoczyć 035.gif

DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE I WIARĘ W MOJE SIŁY 35pijacy.gif

caffe, pepapig, Bursztyn, bliska77, polarmiś, Andzia33, Panda, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już się przeprowadzę to i prolaktyna mi spadnie bez leków ;-)
    będę się relaksować nad Wisłą cisza spokój.. ja piernicze jeszcze nie mogę uwierzyć taka jestem szczęśliwa.. teraz tylko muszę się rozmnożyć i giitarrra.. komplecik
    Bozia3 wrote:
    Reni gratuluję - tylko z tego szczęścia pamiętaj - żeby CI
    prolaktyna nie skoczyła...;) No i pakuj do pudeł te swoje skarby, żeby potem mąż miał jak najmniej wątpliwości co ma wyrzucić..;)

caffe, bliska77, polarmiś, Andzia33, Panda, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Powiem Wam, że strasznie byłam zdenerwowana. Normalnie pomyślalabym, że jestem w ciąży hahah ale to stres. Mężowi kazałam się nie odzywać, żeby za dużo nie powiedział. Miałam chytry gestapowski plan i musiałam doprowadzić go do końca. Udało się :-)
    Oczywiście doradca finansowy nadal ciśnie mnie żebym dzisiaj w banku złożyła dyspozycję płatności...żeby poszło jeszcze w tym miesiącu..ale tak jak powiedziałam ostatnie słowo nalezy do mnie 07icon_smile4.gif mogę iść dla świętego spokoju ale i tak ustawię na 4.11 wtedy będę miała pierwszą ratę w grudniu ;-)
    jeszcze na koniec mnie typ wkurza ale teraz może mi naskoczyć 035.gif

DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE I WIARĘ W MOJE SIŁY 35pijacy.gif
    To Ty sie dzisiaj chyba nieźle nafrezujesz z powodu tego sukcesu :P

bliska77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Jak już się przeprowadzę to i prolaktyna mi spadnie bez leków ;-)
    będę się relaksować nad Wisłą cisza spokój.. ja piernicze jeszcze nie mogę uwierzyć taka jestem szczęśliwa.. teraz tylko muszę się rozmnożyć i giitarrra.. komplecik
    Mam nadzieję, ze ten blok nie jest na terenie zalewowym, sprawdzaliście?

Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak nie jest :-)
    mam ubezpieczenie od powodzi ;-)

Andzia33, caffe lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni gratuluje...masz racje niech sobie bierze szafe !
    Dzis zadzwonilam do administratora budynku. Mam dosc "inteligencji" mieszkajacej nad moja glowa. Trudno nie poszlo po dobroci pojdzie inna droga. Wystosuja pismo do wlasciciela lokalu, a ja mam wzywac policje za kazdym razem gdy beda halasowac w nocy. Jesli pismo do wlasciciela nie poskutkuje przejrza raporty policyjne i moze dojsc do licytacji lokalu. Ale to ostatecznosc. Poprosilam o kontakt z wlascicielem,podalam swoj nr tel i wyrazilam chec zaproszenia go do odwiedzin w godz 00.20 do 02.30 - ja tak mam dzien w dzien. Jeszcze pracuje na trzy zmiany i nie moge we wlasnym domu odpoczac. Cholera mam moralniaka przez tych gowniarzy......nigdy na nikogo nie donosilam,nie bawilam sie w konfidenta a tu prosze...

sjoanka, Andzia33, Reni, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszytn - bo ten tekst dobrze wyjasnia te skomplikowane procesy i zaleznosci hormonow.

Reni - ekstra, ze do przodu z tym koksem.

Andzia33, bliska77, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk - cierpliwosc ma swoje granice.

Ja mam sasiadke z dolu ktora ostatnio w niedziele o 4 rano sie seksila z nowym facetem. A ze jej sie podobalo to bylo to bardzo slychac. No i klapsy tez lubi.
    Plus uzywali jakiegos mebla bo walili nim w sciane.

I tak co jakis czas sie powtarza.

Andzia33, bliska77, Reni, caffe, Mango, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk nie donosisz spoko.. mówię Ci, że przy 10 telefonie bierzesz to za normalność
    miałam tak samo wiec co to znaczy
    cisza nocna to cisza .. każdy ma prawo odpocząć żeby to jeszcze właśicicele byli ale ktoś na tym zarabia tamci nie są u siebie i takie zachowanie.. gonić w cholerę

bliska77, Andzia33, caffe, promyk lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyl lepiej zrobic porządek teraz ,a nie jak będziesz miała noworodka w domu i takie nocne akcje.Popieram całkowicie!

bliska77, caffe, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, głowa do góry, ja mieszkam w domu i sąsiadów mam takich że jak muze vel łupankę u siebie zapuszczą to nie moge wyjsc na taras bo słyszę to w każdej części ciała i kurwica mnie strzela

Andzia33, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To Ty sie dzisiaj chyba nieźle nafrezujesz z powodu tego sukcesu :P
    Wyczuwam nutkę zazdrości...:) No cóż - nafrezować się 3% mlekiem to trochę trudniej...;)

Andzia33, Reni, caffe, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u moich rodziców na klatce ktoś wywiesił kartkę że mieszkańcy budynku proszą lokatorkę z lokalu nr.. o zachowanie ciszy nocnej. Coś tam było o współżyciu i odgłosach, które uniemożliwiają odpoczynek.
    Bardzo fajnie ale dosadnie ktoś to napisał
    poskutkowało
    sjoanka wrote:
    Promyk - cierpliwosc ma swoje granice.

Ja mam sasiadke z dolu ktora ostatnio w niedziele o 4 rano sie seksila z nowym facetem. A ze jej sie podobalo to bylo to bardzo slychac. No i klapsy tez lubi.
    Plus uzywali jakiegos mebla bo walili nim w sciane.

I tak co jakis czas sie powtarza.

Andzia33, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze chwilka i wszystkie będziemy zapijac mleczko

bliska77, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam zwłaszcza MIsie :) Panda witaj no w końcu wróciła :)
    U nas świeci słoneczko i jest cieplutko jak latem bo ponad 20 stopni.
    Ja troszke lepiej już bez antybiotyku i po owulce a jutro na badanie progesteronu pierwsze.
    Pamietam o Was podczytuje ale narazie nie mam siły pisać i nie mam za bardzo o czym pisać, teraz mamy poważne problemy rodzinne i finansowe, teścia wysyłamy na operacje usuniecia guza płuca ( rak płuc )

bliska77, Bursztyn, polarmiś, Andzia33, caffe, misia00, Panda, gosia7122, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsza!!! Ide sladami Caffe!!!!!

caffe lubi tę wiadomość

‹‹ 1526 1527 1528 1529 1530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ