35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laska chce 2tys za szafę
obśmiałam ją bo za te 2 tys mam wyro dwie szafki nocne i szafę do sypialni więc łachy nie robi niech ją rozkręca i zabiera
sjoanka wrote:Gratulacje Reni!
A jak z szafa?
Jak to nie wiesz czy sa parapety? Nie mialas ich w umowie?promyk, Bursztyn, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, że strasznie byłam zdenerwowana. Normalnie pomyślalabym, że jestem w ciąży hahah ale to stres. Mężowi kazałam się nie odzywać, żeby za dużo nie powiedział. Miałam chytry gestapowski plan i musiałam doprowadzić go do końca. Udało się
Oczywiście doradca finansowy nadal ciśnie mnie żebym dzisiaj w banku złożyła dyspozycję płatności...żeby poszło jeszcze w tym miesiącu..ale tak jak powiedziałam ostatnie słowo nalezy do mniemogę iść dla świętego spokoju ale i tak ustawię na 4.11 wtedy będę miała pierwszą ratę w grudniu
jeszcze na koniec mnie typ wkurza ale teraz może mi naskoczyć
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE I WIARĘ W MOJE SIŁYcaffe, pepapig, Bursztyn, bliska77, polarmiś, Andzia33, Panda, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak już się przeprowadzę to i prolaktyna mi spadnie bez leków
będę się relaksować nad Wisłą cisza spokój.. ja piernicze jeszcze nie mogę uwierzyć taka jestem szczęśliwa.. teraz tylko muszę się rozmnożyć i giitarrra.. komplecikBozia3 wrote:Reni gratuluję - tylko z tego szczęścia pamiętaj - żeby CI
prolaktyna nie skoczyła...No i pakuj do pudeł te swoje skarby, żeby potem mąż miał jak najmniej wątpliwości co ma wyrzucić..
caffe, bliska77, polarmiś, Andzia33, Panda, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Powiem Wam, że strasznie byłam zdenerwowana. Normalnie pomyślalabym, że jestem w ciąży hahah ale to stres. Mężowi kazałam się nie odzywać, żeby za dużo nie powiedział. Miałam chytry gestapowski plan i musiałam doprowadzić go do końca. Udało się
Oczywiście doradca finansowy nadal ciśnie mnie żebym dzisiaj w banku złożyła dyspozycję płatności...żeby poszło jeszcze w tym miesiącu..ale tak jak powiedziałam ostatnie słowo nalezy do mniemogę iść dla świętego spokoju ale i tak ustawię na 4.11 wtedy będę miała pierwszą ratę w grudniu
jeszcze na koniec mnie typ wkurza ale teraz może mi naskoczyć
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE I WIARĘ W MOJE SIŁYbliska77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jak już się przeprowadzę to i prolaktyna mi spadnie bez leków
będę się relaksować nad Wisłą cisza spokój.. ja piernicze jeszcze nie mogę uwierzyć taka jestem szczęśliwa.. teraz tylko muszę się rozmnożyć i giitarrra.. komplecikAndzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni gratuluje...masz racje niech sobie bierze szafe !
Dzis zadzwonilam do administratora budynku. Mam dosc "inteligencji" mieszkajacej nad moja glowa. Trudno nie poszlo po dobroci pojdzie inna droga. Wystosuja pismo do wlasciciela lokalu, a ja mam wzywac policje za kazdym razem gdy beda halasowac w nocy. Jesli pismo do wlasciciela nie poskutkuje przejrza raporty policyjne i moze dojsc do licytacji lokalu. Ale to ostatecznosc. Poprosilam o kontakt z wlascicielem,podalam swoj nr tel i wyrazilam chec zaproszenia go do odwiedzin w godz 00.20 do 02.30 - ja tak mam dzien w dzien. Jeszcze pracuje na trzy zmiany i nie moge we wlasnym domu odpoczac. Cholera mam moralniaka przez tych gowniarzy......nigdy na nikogo nie donosilam,nie bawilam sie w konfidenta a tu prosze...sjoanka, Andzia33, Reni, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
Promyk - cierpliwosc ma swoje granice.
Ja mam sasiadke z dolu ktora ostatnio w niedziele o 4 rano sie seksila z nowym facetem. A ze jej sie podobalo to bylo to bardzo slychac. No i klapsy tez lubi.
Plus uzywali jakiegos mebla bo walili nim w sciane.
I tak co jakis czas sie powtarza.Andzia33, bliska77, Reni, caffe, Mango, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
promyk nie donosisz spoko.. mówię Ci, że przy 10 telefonie bierzesz to za normalność
miałam tak samo wiec co to znaczy
cisza nocna to cisza .. każdy ma prawo odpocząć żeby to jeszcze właśicicele byli ale ktoś na tym zarabia tamci nie są u siebie i takie zachowanie.. gonić w cholerębliska77, Andzia33, caffe, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u moich rodziców na klatce ktoś wywiesił kartkę że mieszkańcy budynku proszą lokatorkę z lokalu nr.. o zachowanie ciszy nocnej. Coś tam było o współżyciu i odgłosach, które uniemożliwiają odpoczynek.
Bardzo fajnie ale dosadnie ktoś to napisał
poskutkowało
sjoanka wrote:Promyk - cierpliwosc ma swoje granice.
Ja mam sasiadke z dolu ktora ostatnio w niedziele o 4 rano sie seksila z nowym facetem. A ze jej sie podobalo to bylo to bardzo slychac. No i klapsy tez lubi.
Plus uzywali jakiegos mebla bo walili nim w sciane.
I tak co jakis czas sie powtarza.Andzia33, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam zwłaszcza MIsie
Panda witaj no w końcu wróciła
U nas świeci słoneczko i jest cieplutko jak latem bo ponad 20 stopni.
Ja troszke lepiej już bez antybiotyku i po owulce a jutro na badanie progesteronu pierwsze.
Pamietam o Was podczytuje ale narazie nie mam siły pisać i nie mam za bardzo o czym pisać, teraz mamy poważne problemy rodzinne i finansowe, teścia wysyłamy na operacje usuniecia guza płuca ( rak płuc )bliska77, Bursztyn, polarmiś, Andzia33, caffe, misia00, Panda, gosia7122, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny