35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziendoberek
Inessa jak to sie mówi dopuki @ nie ma jest nadzieja !!!!!!!!!! Ja nadal trzymam kciuki
Dziewczynki nie załamywac sie . Ja odkąd odpusciłam psychicznie czuję sie świetnie. Jak @ przyłazi to jest ciacho jak są dni płodne to radocha i tak sobie czekam. Wiem że wiele z Was stara sie o 1 dziecko ale uwierzcie mi pragnienie posiadania 1 czy 5 dziecka dla kobiety jest taka sama. Ja siebie sama nie poznaje bo zadnego dziecka tak nie pragnęłam jak tego ostatniego. Może to własnie oznaka starzenia ale własnie tak mam i tak czuję.
Dobrze że mam krótkie cykle .
Angela a Ty dzisiaj powtarzasz betę ???
Ja mam dosć dużo dzisiaj szuranka ( czyt szycia ) więc życzę Wam moje drogie miłego dniapolarmiś, samira, Bursztyn, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
Tak, zaraz lecę na betę - trzymajcie kciuki za przyrost - prooooooszę boję się bardzo,gin potwierdził,że progesteron ok
polarmiś, Olena, samira, Bursztyn, jasmin, Losiczka72, inessa, megan8, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Tak, zaraz lecę na betę - trzymajcie kciuki za przyrost - prooooooszę boję się bardzo,gin potwierdził,że progesteron ok
Angela kciuki trzymamy nieustannie, pamiętaj o tym i melduj od razusamira, Bursztyn, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:Inessa, jeszcze nic nie wiadomo, może faktycznie testuj bardziej czułym testem, na kiedy masz termin @???
chyba termin miała na wczoraj !!
Nie ma @ , to głowa do góry i następny test )
i bez poddawanie się, bo w życiu trzeba walczyć o to na czym nam najbardziej zależy
już dwie ciąże są... Super
Gratulacje dziewczyny jeszcze razangela, samira, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:angela wrote:Tak, zaraz lecę na betę - trzymajcie kciuki za przyrost - prooooooszę boję się bardzo,gin potwierdził,że progesteron ok
Angela kciuki trzymamy nieustannie, pamiętaj o tym i melduj od razu
beta 2514 - przyrost jest , nie wiem tylko czy wystarczający , za duży , za mały? Doradźcie proszę, we wtorek było 1080samira, jasmin, inessa lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:angela wrote:Tak, zaraz lecę na betę - trzymajcie kciuki za przyrost - prooooooszę boję się bardzo,gin potwierdził,że progesteron ok
Ja trzymam kciuki i się zastanawiam jak będę pracować )
najlepiej dzień leniuszka i paluszki nie będą potrzebne - oczywiście żartuję hi ..hi..samira, szczęśliwa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:angela wrote:Tak, zaraz lecę na betę - trzymajcie kciuki za przyrost - prooooooszę boję się bardzo,gin potwierdził,że progesteron ok
beta 2514 - przyrost jest , nie wiem tylko czy wystarczający , za duży , za mały? Doradźcie proszę, we wtorek było 1080
Proszę bardzo
We wczesnej ciąży stężenie betaHCG powinno wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin. Po szóstym tygodniu ciąży przyrost beta HCG ulega lekkiemu zwolnieniu. W dalszej części ciąży nawet poziom bety spada.angela, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:angela wrote:agafbh wrote:angela wrote:Tak, zaraz lecę na betę - trzymajcie kciuki za przyrost - prooooooszę boję się bardzo,gin potwierdził,że progesteron ok
beta 2514 - przyrost jest , nie wiem tylko czy wystarczający , za duży , za mały? Doradźcie proszę, we wtorek było 1080
Proszę bardzo
We wczesnej ciąży stężenie betaHCG powinno wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin. Po szóstym tygodniu ciąży przyrost beta HCG ulega lekkiemu zwolnieniu. W dalszej części ciąży nawet poziom bety spada.
dzięki - czyli jest dobrze!inessa lubi tę wiadomość
-
samira wrote:a mi wykres przesunął dziś owu o jeden dzień do przodu
ale serduszko i tak jest trafione! piękne te tempki po ovu..bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:szczęśliwa wrote:angela wrote:Tak, zaraz lecę na betę - trzymajcie kciuki za przyrost - prooooooszę boję się bardzo,gin potwierdził,że progesteron ok
Ja trzymam kciuki i się zastanawiam jak będę pracować )
najlepiej dzień leniuszka i paluszki nie będą potrzebne - oczywiście żartuję hi ..hi..
Teraz mała kawka ...czyli jednak leniuchowanie
ale skoro ten przyrost jest ok to mogę już pracować i kciuki chwilowo puścić )bliska77, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:test o czyłości 25 nic nie wykazał @ nadal nie ma i nie zanosi się na nią
nie trać nadzieji jutro zrób drugi test... lub poprostu spokojnie poczekaj co sie będzie działo nie stresuj sie i nie nastawiaj to nie pomoże, wiem coś o tym kochanabliska77, inessa, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:a mi wykres przesunął dziś owu o jeden dzień do przodu
ale serduszko i tak jest trafione! piękne te tempki po ovu..
Mnie też w poprzednim cyklu przesunął jak dopisałam nową temperaturę ...
ale wyczytałam w necie , że lepiej "kombinować" coś przed owulacją, bo te plemniczki podobno potrzebują śluzu ,żeby miały siły do pracy z naszym jajem )
bliska77, inessa, angela, Olena, megan8, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny