35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Olena wrote:Małgoś to my z jednego roku i prawie ten sam miesiąc. Ja z 12 lipca.
Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dopiero weszłam do domu i na ovufrend a tu takie wieści:
Viola moje gratulacje, jak ja się cieszę że wyszło to ty nawet nie wiesz ja pierdziele.. superbliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Viola- mega gratulacje....
Dawno mnie tu nie było, ale nie miałam o czym pisać.
Jestem na końcówce 2 cyklu na Clo, pregnylu, acardzie, estrofemie i duphasonie. W tym cyklu obudził mi się lewy jajnik...ciesze się, bo z 3 lata nie funkcjonował.
Dziś- 12dpo, 14dni po pregnylu zrobiłam test 10...taki z allegro.
Poszłam powiesić pranie, wracam 1 krecha, włożyłam test do kosmetyczki pionowo. Wróciłam z pracy a tam- 2 wyraźne kreski.
Tak żałuje,że nie mam instrukcji do tych testów, nie wiem ile powinnam czekać do wyniki, nie wiem, czy on też może się utlenić..ale miałam ich z 8, wszystkie robiłam i na ani jednym druga kreska nie wychodziła nawet po kilku dniach....Jestem zła bo cały dzień o tym myślę, wiem,że testu nie powinno się odczytywać po jakimś czasie, ale...same wiecie, człowiek nakręca się, bo przecież mogła kreska pojawic się w czasie a ja tego nie wiem...
Czeka mnie cieżka noc.
lece czytać co u reszy...malgos741, grosza, anek42, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
Witaj Dagi
moja siostra testy ciążowe robiła z miesiąc temu i do tej pory wskazują ciążę, więc nie zamartwiaj się tylko sikaj jutrona kolejny
testy czyta się po 5 min ( ja takie miałam do tej pory)malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Dziekuje Malgosiu....ty chyba tez cos zbroilas na ostatniej imprezie;-)
Andzia33 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Cafe a jak ty się czujesz?
Ineska co tam u ciebie, jak znosisz leki coś smutno bez ciebie?Andzia33 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Viola jeszcze raz gratulacje:)
Mozecie mi napisac ,jakich najgorszych skutkow ubocznych moge sie spodziewac po przyjmowaniu progesteronu?Dostałam Utrogest 100mg i mam brac jedna rano i jedna wieczorem przez 8 dni.I jak to w moim glupim zwyczaju zaczelam czytac ulotki i juz mam schizy bo ja ogolnie jestem wrazliwa na leki...No i boje sie ,ze oczywiscie wystapia u mnie te wszystkie najgorsze.Pozdrawiam.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
Hello Reni.
Wczoraj bałam się, że lekarz mnie oleje. Otóż nie olał. Najważniejsze , że jestem umówiona z nim, że jak zajdę w ciążę to bez problemu da mi Heparynę (na przeciwciała , w Hashi dużo dziewczyn bierze). No i się uspokoiłam, bo jest szansa, że jak zajdę to donoszę.
Oprócz tego tworzy się jajo, endometrium może być, tzn 7 mm, ale do owu jeszcze urośnie. Więc jest pięknie.
Jak w tym cyklu nie wyjdzie (dodam że pierwszy po poronieniu, a kazał mi działać) to od następnego mam znów brać Clo.
No i mamy działać w ten wekeend.
TO na tyle. Lekturę uzupełnię.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 07:56
Reni, malgos741, polarmiś, pepapig, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
przede wszystkim gratulacje Viola, dbaj o Was, bardzo sie cieszę
Olena, widzisz, fajnie, że lekarz konkretnie podszedł do tematu, fajnie mieć lekarza, u którego człowiek czuje sie bezpiecznie
A mi odjęło mowę, po prostu głosu brak, zero bólu gardła, krtani a głosu brak
Coraz więcej tu zielonego, oby tak dalej
Miłego dnia dziewczynyOlena, malgos741, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga współczucia. Wiem co znaczy jak głosu brak. Miałam tak ze trzy razy w swoim życiu. Pierwszy raz w podstawówce jak miałam coś tam zaliczać.Życzę zdrówka.
No i znów zaczęłam pić winko, bo odzyskałam nadzieję. Tylko nie tak jak radziła Caffe przed wizytą, a po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 08:04
malgos741, bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Babeczki, jeszcze raz dziekuje wszystkim za troske:-) dzisiaj lece powtorzyc bete, ale juz na spokojnie, po poludniu. Wczoraj bylam tak zmeczona ze padlam chyba zaraz po 22 godz., ale to przez tych moich wizytujacych. Najwazniejsze ze pojechali i pozbylam sie stresu.
Olenko, z tego co wiem to heparyna jest na rozrzedzenie krwi, ale pewnie tez ma inne dzialanie skoro piszesz ze bedziesz ja brala na przeciwciala. Szczerze mowiac to nie wiem o co chodzi z tymi przeciwcialami:-( najwazniejsze ze nie sprawdzily sie Twoje obawy i lekarz powaznie podszedl do Twoich prob zajscia:-)malgos741, bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość