35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:A ja za to w sylwestra muszę siedzieć do końca i jeszcze pakować sprzęt bo od 12lat gramy na sylwka i tak samo z andrzejkami, więc jak się musi to się wytrzyma. Jak ja idę na imprezę to też się zrywam o 1.00 do domku i cieszę się że nie muszę do 4tej.
-
polarmiś wrote:Podziwiam ale mysle ze nie dalabym rady pracoWac w godzinach nocnych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 09:47
pepapig lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
to i tak jesteś lepsza.. ja nie mogę dociągnąć do 19
niestety ze wstawaniem mam mega problem
a spać mogłabym non stop
polarmiś wrote:Ja nie bedec w ciazy ledwo dociagam do 21!!!! Za to nigdy nie mialam problemow z porannym, wrecz wczesnoporannym wstawaniem. Aby bawic sie na sylwestrze przynajmniej do pierwszej musze w ciagu dnia przespac sie ze dwie trzy godziny!!!!polarmiś, pepapig, Andzia33, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
selwester wesela ... tiaa.. też czekam do 24 potem odliczam do 1,2 bo głupio wyjść wcześniej i patrzę jak się ewakuować
a w weekendy kiedy mogłabym pospać budzę się ok 8!
Viola wrote:Polarmisiu, ja chyba raz w zyciu dociagnelam na sylwestrowej imprezie do 3 czy 4 godz., a zazwyczaj to zaraz po polnocy spadamy do domu, bo ja jestem nieprzytomna. Podziwiam ludzi ktorzy potrafia sie bawic do bialego rana, ja niestety jestem strasznym spiochem i w weekendy wstaje o 11-12, a po poludniu i tak mam jeszcze drzemke, z tym ze wtedy moge dluzej posiedziec wieczorem.polarmiś, bliska77, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kiedyś pracowałam w systemie zmianowym i miałam nocki 22-6
kryzys przychodził ok 3 nad ranem szybki sen na biurku i jakoś dociągnęło się do 6 rano
teraz już bym nie dała rady
kiedyś szło się po pracy na impre z której się wracało o 6 nad ranem i na 8 do pracy.. ale to było dawno
dzisiaj już nie lubię tego uczucia mega zmęczenia pomieszanego z kacem
boooooosze to starość!
polarmiś wrote:Podziwiam ale mysle ze nie dalabym rady pracoWac w godzinach nocnych.polarmiś, pepapig, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja padam wcześnie dosyć i rano długo śpię - więc jestem skowronkiem wieczorem i sową rano...
Np. wczoraj padłam "na chwilkę" o 19.00 - obudziłam się o 22.00 - wzięłam prysznic i padłam....wstałam jako tako o 7 rano, ale wcale nie mega wyspana....
Ale jak jest sylwek czy andrzejki to potrafię się zmobilizować....chodzimy na prawdziwe bale sylwestrowe i wracam do domu 6-7 rano - bardzo lubię.
Właśnie..Mango gdzie jesteś ?
Mango, polarmiś, bliska77, pepapig, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak sobie myślę, że chyba jedank pójdę przebadam progesteron 21 dc
nie wiem czemu lekarz tego nie zleciłpolarmiś lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki
No I nadeszla wiekopomna chwila u mnie... wczoraj z zaskoczyla mnie @ I od dzisiaj zaczynam stymulacje, zastrzyki itp ale mam stracha....
Czyli jeszcze w tym miesiacu bede testy jakby co robic
Reni, polarmiś, bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jestem, czytam, ale nie mam co pisaćpolarmiś wrote:Marynarka mi tez program wyznaczyl owulacje choc bylam 2-krotnie na usg no i pęcherzyków w ogóle nie było. Nie sugeruj się programem. Olenie tez bardzo późno wyszedł test ciążowy więc czekaj spokojnie.
Boziu - zawsze trzeba szukac pozytywów- będzie dobrze.
Niepokoi mnie brak Mango- jestes tam?polarmiś, pepapig lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Jestem, czytam, ale nie mam co pisać
Kasik3033, bliska77, pepapig lubią tę wiadomość
-
Oby ta pipa nie przylazla...
Bozia3 wrote:Ja mam dość serdecznie testowania...mdli mnie od tych emocji....jeśli wytrzymam to pociągnę do @ bez testów.....Jeśli w pon. 11.11 nie dostane ciotki, to testuję...Bozia3, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boję się
Jakoś nie mogę się ogarnąć
Bozia3 wrote:Ty nie czytaj, tylko się bierz za lekarza i usunięcie tego co masz....bo naprawdę mango szkoda czasu - a trzeba to zrobić nawet dla zdrowotności...więc bierz się do roboty jak najszybciej..Mangoi jej marzenie