35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:no ale musze sie tez przyznac do czegos....w poniedzialek nie wytrzymalam rano i zrobilam sikanca no i wyszla mi kreseczka!!!!!!!!!! wczoraj szybko polecialam przed praca na bete i progesteron, bo strasznie sie balam ze przy tym moim wyniku z czwartku moze sie cos stac ( mialam 4 ng), a tu niespodzianka i progestron skoczyl powyzej norm dla pierwszego trymestru!! a beta wyszla 44 czegos tam, wiec mysle ze dobrze bo wczoraj byl dopiero 12 dpo, tak wiec nawet nie termin miesiaczki....
jestem kur....w ciazy!!!
Ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bliska77, pepapig lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyWenus - bralam i ultragestan dopochwowo i dupka doustnie i czysty progesteron w zastrzykach - nie widze specjalnej roznicy oprocz tego ze szybciej mi sie po nich tyje i mam silniejsze pms. Ale np Reni pissla ze po progesteronie cycki ja nie bola a wczesniej dotknac sie nie mogla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 13:02
Andzia33, Reni, wenus lubią tę wiadomość
-
Mango ta moja kolezanka co zaszła w ciążę w zeszłym tyg ,ma mięśniaka i lekarz wcześniej jej mówił ,że albo usunąc albo terapia hormonalna,miała obserwowac przez pół roku ,czy rośnie,a najlepiej zajśc w ciąże ,no i laska panna w ciągu pół roku znalazła faceta i zaszła w ciąze,w zeszłym tyg we wtorek robiła test ,a teraz po tyg była u ginki i widac już pęcherzyk ciążowy 9mm umiejscowiony daleko od mięśniaka,więc wszystko dobrze.
Reni, Mango, samira, Olena, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Dzięki Andziu
Uwielbiam takie szczęśliwe zakończenia
My ustaliliśmy, że jeszcze w tym cyklu próbujemy, a w przyszłym idę na konsultację do jednego z tych poleconych ginów. Tak więc teraz modlę się o cud
A co to za terapia hormonalna?
Zastanawiam się czy robić jeszcze w 21 dc progesteron i prolaktynę, bo w 3dc zrobiłam LH, FSH i estradiol. Może będę jeszcze coś więcej wiedziała.Andzia33 wrote:Mango ta moja kolezanka co zaszła w ciążę w zeszłym tyg ,ma mięśniaka i lekarz wcześniej jej mówił ,że albo usunąc albo terapia hormonalna,miała obserwowac przez pół roku ,czy rośnie,a najlepiej zajśc w ciąże ,no i laska panna w ciągu pół roku znalazła faceta i zaszła w ciąze,w zeszłym tyg we wtorek robiła test ,a teraz po tyg była u ginki i widac już pęcherzyk ciążowy 9mm umiejscowiony daleko od mięśniaka,więc wszystko dobrze.Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
laseczki jestem szybciorem wrocilam na chwilke, gratulacje dla nowej mamy, bardzo sie ciesze bo co tutaj zagladne do Was to nowa ciaza no przeciez ekstra
ja jutro 21dc i ide na hormonalny przeglad tak mam zalecone no i mojego powolutku namawiam na badania hihihi taktycznie...coby mi sie chlopczysko nie wystraszylo i nie ucieklo
ogolnie jestem w rozjazdach, szukam pracy, szukam nowej chaty no i pralka mi sie zepsula wiec tez szukam nowej hihihi...
pozdrawiam Was wszystkie i zycze Wam tego czego najbardziej pragniecie!!!
Panda zza wielkiej wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 14:04
samira, Andzia33, Reni, Olena, polarmiś, pepapig, megan8, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po wizycie u gin chciałam zlikwidować konto na ovu, ale coś nie powstrzymało. Uzależniłam się od Was i widzę, że jednak nie jest to takie straszne uzależnienie
samira, Andzia33, polarmiś, pepapig, malgos741, grosza lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Mango wrote:Dzięki Andziu
Uwielbiam takie szczęśliwe zakończenia
My ustaliliśmy, że jeszcze w tym cyklu próbujemy, Tak więc teraz modlę się o cud
A co to za terapia hormonalna?
Dokładnie nie wiem ,ale droga bo 1000 na miesiąc,koleżanka wtedy była sama więc koszty ją przeraziły i się nie zdecydowała,a teraz już nie musi.
Trzymam kciuki ,żebyś też nie musiała!Mango lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Panda wrote:laseczki jestem szybciorem wrocilam na chwilke, gratulacje dla nowej mamy, bardzo sie ciesze bo co tutaj zagladne do Was to nowa ciaza no przeciez ekstra
pozdrawiam Was wszystkie i zycze Wam tego czego najbardziej pragniecie!!!
Panda zza wielkiej wody
Więz wniosek z tego ,że musisz zaglądac częściej,to będzie więcej fasolek!
Dobrych wyników!
bliska77 lubi tę wiadomość
Andzia33