X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Andzia, wiesz tak szczerze mowiac te krzyzyki na Twojej liscie przy moim imieniu i Caffe to tak troche wygladaja jakbys nas zywcem pochowala;-)
    rano nie bylam na becie, bo nie wstalam, jade po pracy i chce uprosic zeby zrobily mi na Cito i zebym dzisiaj jeszcze miala wynik.

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Po wizycie u gin chciałam zlikwidować konto na ovu, ale coś nie powstrzymało. Uzależniłam się od Was i widzę, że jednak nie jest to takie straszne uzależnienie ;)
    Mango dzien bez ovu to dzien stracony. Ja prawie codziennie zagladam choc nie codziennie pisze bo czasami wystepuje u mnie zmeczenie materialu i nie wiem co pisac ale czytac czytam.

Mango, Andzia33, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Hej Andzia, wiesz tak szczerze mowiac te krzyzyki na Twojej liscie przy moim imieniu i Caffe to tak troche wygladaja jakbys nas zywcem pochowala;-)

No coś ty nie o to chodziło ,tylko o to ,że jest +[czyli test dodatni],To tak dla pokrzepiania ,że są dwie nowe mamy z nami!

No dobra już zmieniłam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 14:53

Andzia33
  • DAGI Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam ten test...niestety negatyw...Ten wczorajszy był utleniony. Dzisiaj po 10 minutach wyrzuciłam do szkoła...trudno. Czekam na @, odstawiłam dupka i do 3 dni pewnie zaczne nowy cykl...zła jestem,ze sie zaczęłam wkręcać. Nawet mdliło mnie wieczorem, poszłam spać po 19.00, w nocy zimne poty...a tu ciąży nie ma.

samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagi nie udostepniasz wykresu czy go nie prowadzisz? W ktorym dniu robilas test?

Andzia33 lubi tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie pare dni mnie nie bylo a tu prosze - Viola gratuluje :-) :-) :-) :-) !!!!!
    Po lebkach podczytalam- witam nowe pogromczynie jaj i plemnikow. Moja polowka jeszcze bedzie ze mna-nami do 11.11 i znow wylatuje- zaczynam sie powoli przyzwyczajac do wizytacji,w sumie tak mamy juz 3 lata. Znow swieta bedziemy same...teraz nawet nie dostalam urlopu i zapieprzam jak mrowka na nocki - nawet nie moge sie w nocy do niego przytulic- w zastepstwie mam komputer i magazynek nad ktorym trzymam lape.

Andzia33, megan8, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola gratuluje !!!!!

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku a co u CIebie? CO tak przygasłaś...:)

Andzia33, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mialam najpierw plamienia a potem krwawienie, dziwne troche bo czysta krew, potem juz nie potem znowu tak. Bole w podbrzuszu, potem zanikaly, potem znowu. Zadzwonilam po wynik bety- negatywny. W przyszlym tyg.w srode ide do lekarza, tego samego u ktorego bylam w poniedzialek. Poczytalam sobie o nim na stronie internet.naszej przychodni i okazalo sie ze facet ma dyplom z ginekologii. To rzadkosc w tym kraju, zeby lekarz pierwszego kontaktu mial jakies "dodatki" naukowe tego typu.
    Teraz kreci mi sie troche w glowie, i tak jakos kiepsko sie czuje.
    Nie ukrywam, ze jest mi przykro ze tak sie to zakonczylo.

Andzia33, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku głowa do góry ,nie teraz to za miesiąc ,ale musi się w końcu udac!Nie poddawaj się !

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - chyba lepiej, że tak się zakończyło? Po prostu dłuższy cykl - bezowulacyjny lub owulacyjny...gorzej, gdyby się okazało, że zaczęłaś dziś @, a beta z poniedziałku byłaby wyższa...

Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - chyba lepiej, że tak się zakończyło? Po prostu dłuższy cykl - bezowulacyjny lub owulacyjny...gorzej, gdyby się okazało, że zaczęłaś dziś @, a beta z poniedziałku byłaby wyższa...
    myslalam o tym bezowulacyjnym cyklu bo opcje poznej owulacje wykluczam- ale nawet gdybym nie wykluczala- to jak sie ma do tego wszystkiego dodatni test ciazowy z piatku? Ide o zaklad ze lekarz bedzie obstawial ciaze biochemiczna.

Andzia33, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inne testy miałaś minusowe i beta też - to może jakiś wadliwy test był...przecież przy biochemicznej wszystkie testy i beta powinna wyjść dodatnia...

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    inne testy miałaś minusowe i beta też - to może jakiś wadliwy test był...przecież przy biochemicznej wszystkie testy i beta powinna wyjść dodatnia...
    no wlasnie niekoniecznie, przy biochemicznej pierwszy test moze byc doadatni a nastepne ujemne. Szkoda ze bety wczesniej nie moglam zrobic, tylko dopiero w poniedzialek po poludniu.
    No trudno, nie ma co gdybac. Jest jak jest. Boje sie tylko, ze teraz mi sie zaczna jakies problemy, rozregulowane cykle itd. itp.,ze to taki poczatek ...hmm....czegos na "m" na przyklad albo jeszcze czegos innego. No, to sa takie moje prywatne "schizy", ogolnie mam schizoidalna osobowosc o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 16:47

Andzia33, megan8, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Nie odzywam się, bo mam tyle pracy, że szok, a gdy już wracam do domu to nawet palcem nie mam siły kiwnąć. Najgorsze jest to, że taki zapieprz będzie już do końca roku. Miliony rozliczeń, prognoz i wydatków.
    Potem w styczniu sprawozdania roczne, potem badanie bilansu przez biegłego i końca roboty nie widać o.O

Trzymam za Was kciuki cały czas :)

Mango, Andzia33, Bursztyn, gosia7122, megan8, bliska77, malgos741, grosza lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe olej robotę!
    Teraz Wy jesteście najważniejsi[jsze].
    Nie wolno Ci się przemęczac-mówi Ci to forumowa ciocia![bo jak nie to wszystko póżniej powiem dziecku]

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe olej robotę!
    Teraz Wy jesteście najważniejsi[jsze].
    Nie wolno Ci się przemęczac-mówi Ci to forumowa ciocia![bo jak nie to wszystko póżniej powiem dziecku]
    Żeby dalo się olac to bym olała, a teraz olewając to bym sobie tylko krzywdę zrobiła.
    Wstaję co jakiś czas się przejść, dotlenić, także nie jest źle. Po prostu tak bardziej to psychicznie jestem padnięta i wróciwszy do domu to bym najchętniej poszła spać i zazwyczaj tak robię :P

Andzia33, megan8, bliska77, grosza, samira lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe drzewo-tanczy.gif
    Viola -06,11 drzewo-tanczy.gif
    Polarmis- 08,09.11
    Malgoś -09,11
    Bozia -11,11
    Andzia33 -13,11
    Lucky - 21-22.11
    Alis - 2.12

Pepa dopisz się,bo nie mogę znależc kiedy testujesz?

Polarmiś,Malgośka jak samopoczucie?Teraz na Was kolej!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 17:35

Alis, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dobre, przedokresowe, standardowe. Ja wiem, ze nic z tego bo ja jestem w cyklu bezowulacyjnym choc wykres wcale tak nie wyglada - wiec nie nalezy dowierzac tym wykresom. Choc zawsze mozna miec nadzieje bo cuda sie zdarzaja:-) zaraz wstawie swoj wykres do wgladu dla wszystkich.

Andzia33, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge go wkleic ale udostepnilam dla wszystkich. Wydaje mie sie ze jutro juz sie @ pojawi.

‹‹ 1611 1612 1613 1614 1615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ