35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Andzia, wiesz tak szczerze mowiac te krzyzyki na Twojej liscie przy moim imieniu i Caffe to tak troche wygladaja jakbys nas zywcem pochowala;-)
rano nie bylam na becie, bo nie wstalam, jade po pracy i chce uprosic zeby zrobily mi na Cito i zebym dzisiaj jeszcze miala wynik.Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Po wizycie u gin chciałam zlikwidować konto na ovu, ale coś nie powstrzymało. Uzależniłam się od Was i widzę, że jednak nie jest to takie straszne uzależnienie
Mango, Andzia33, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Hej Andzia, wiesz tak szczerze mowiac te krzyzyki na Twojej liscie przy moim imieniu i Caffe to tak troche wygladaja jakbys nas zywcem pochowala;-)
No coś ty nie o to chodziło ,tylko o to ,że jest +[czyli test dodatni],To tak dla pokrzepiania ,że są dwie nowe mamy z nami!
No dobra już zmieniłam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 14:53
Andzia33 -
Zrobiłam ten test...niestety negatyw...Ten wczorajszy był utleniony. Dzisiaj po 10 minutach wyrzuciłam do szkoła...trudno. Czekam na @, odstawiłam dupka i do 3 dni pewnie zaczne nowy cykl...zła jestem,ze sie zaczęłam wkręcać. Nawet mdliło mnie wieczorem, poszłam spać po 19.00, w nocy zimne poty...a tu ciąży nie ma.
samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualny
-
No nie pare dni mnie nie bylo a tu prosze - Viola gratuluje
!!!!!
Po lebkach podczytalam- witam nowe pogromczynie jaj i plemnikow. Moja polowka jeszcze bedzie ze mna-nami do 11.11 i znow wylatuje- zaczynam sie powoli przyzwyczajac do wizytacji,w sumie tak mamy juz 3 lata. Znow swieta bedziemy same...teraz nawet nie dostalam urlopu i zapieprzam jak mrowka na nocki - nawet nie moge sie w nocy do niego przytulic- w zastepstwie mam komputer i magazynek nad ktorym trzymam lape.Andzia33, megan8, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
Promyk -
Dzis mialam najpierw plamienia a potem krwawienie, dziwne troche bo czysta krew, potem juz nie potem znowu tak. Bole w podbrzuszu, potem zanikaly, potem znowu. Zadzwonilam po wynik bety- negatywny. W przyszlym tyg.w srode ide do lekarza, tego samego u ktorego bylam w poniedzialek. Poczytalam sobie o nim na stronie internet.naszej przychodni i okazalo sie ze facet ma dyplom z ginekologii. To rzadkosc w tym kraju, zeby lekarz pierwszego kontaktu mial jakies "dodatki" naukowe tego typu.
Teraz kreci mi sie troche w glowie, i tak jakos kiepsko sie czuje.
Nie ukrywam, ze jest mi przykro ze tak sie to zakonczylo.Andzia33, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - chyba lepiej, że tak się zakończyło? Po prostu dłuższy cykl - bezowulacyjny lub owulacyjny...gorzej, gdyby się okazało, że zaczęłaś dziś @, a beta z poniedziałku byłaby wyższa...
Andzia33, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:inne testy miałaś minusowe i beta też - to może jakiś wadliwy test był...przecież przy biochemicznej wszystkie testy i beta powinna wyjść dodatnia...
No trudno, nie ma co gdybac. Jest jak jest. Boje sie tylko, ze teraz mi sie zaczna jakies problemy, rozregulowane cykle itd. itp.,ze to taki poczatek ...hmm....czegos na "m" na przyklad albo jeszcze czegos innego. No, to sa takie moje prywatne "schizy", ogolnie mam schizoidalna osobowosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 16:47
Andzia33, megan8, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
Cześć
Nie odzywam się, bo mam tyle pracy, że szok, a gdy już wracam do domu to nawet palcem nie mam siły kiwnąć. Najgorsze jest to, że taki zapieprz będzie już do końca roku. Miliony rozliczeń, prognoz i wydatków.
Potem w styczniu sprawozdania roczne, potem badanie bilansu przez biegłego i końca roboty nie widać
Trzymam za Was kciuki cały czasMango, Andzia33, Bursztyn, gosia7122, megan8, bliska77, malgos741, grosza lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Caffe olej robotę!
Teraz Wy jesteście najważniejsi[jsze].
Nie wolno Ci się przemęczac-mówi Ci to forumowa ciocia![bo jak nie to wszystko póżniej powiem dziecku]
Wstaję co jakiś czas się przejść, dotlenić, także nie jest źle. Po prostu tak bardziej to psychicznie jestem padnięta i wróciwszy do domu to bym najchętniej poszła spać i zazwyczaj tak robięAndzia33, megan8, bliska77, grosza, samira lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:
Polarmiś,Malgośka jak samopoczucie?Teraz na Was kolej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 17:35
Alis, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyMoja dobre, przedokresowe, standardowe. Ja wiem, ze nic z tego bo ja jestem w cyklu bezowulacyjnym choc wykres wcale tak nie wyglada - wiec nie nalezy dowierzac tym wykresom. Choc zawsze mozna miec nadzieje bo cuda sie zdarzaja:-) zaraz wstawie swoj wykres do wgladu dla wszystkich.
Andzia33, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny