35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola jeszcze raz Ci bardzo gratuluję.
Co do progesteronu - jak mantre powtarzam ze do owulki musi byc powyzej 3,4 i z tego ciąża moze byc, jesli zdrowa to ten progesteron jak i beta i estradiol będzie wzrastalł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 15:24
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Wiem, ja zawsze robie w tym samym laboratorium, a ty masz wyzsze normy bo masz w molach, a ja mam w ng, czyli mnozy sie przez 3,18 (chyba.. Bozia wie jak to sie liczy). Mnie tylko szokuje to ze w czwartek mialam 4.1 ng a wczoraj 49...strasznie sie balam o ten progesteron.
-
nick nieaktualny
-
no to tak samo....tylko ze mi na kartce z wynikami nie podali jakie sa normy dla ciazy, wiec nie wiem szczerze mowiac...znalazlam jedynie w necie ze dla I trymestru jest od ? do 47 ng. Ale pewnie kazde laboratorium ma swoje....niewazne zreszta, ciesze sie ze skoczylo:-)
Dziekuje Polarmisiu, Olenko, Szczesliwa, Wenus:-)
caffe wrote:Progesteron mam w ngszczęśliwa 2, polarmiś, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o qrwa Viola ale niespodziewajka
to prze super wiadomość
ale się cieszę jakbym to ja ... pięknie
Viola wrote:jestem kur....w ciazy!!!szczęśliwa 2, polarmiś, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tu nie ma za co dziękować tylko musimy się cieszyć
zaczyna coś się dziać
to tylko daje nadzieję, że trzeba cierpliwie czekać na swoją kolej
i + już w 11dpo
eh taka dobra wiadomość
p.s. jeśli nie tajemnica kiedy były bzykoserca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 15:40
Olena, malgos741, grosza, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
a nie pokazuja sie na wykresie serduszka? czekaj zaraz popatrze...ostatnie bzykanko bylo w srode po wizycie u gina a w czwartek badz piatek byla owulka...zaraz wrzuce bzykoserca....
Reni wrote:Tu nie ma za co dziękować tylko musimy się cieszyć
zaczyna coś się dziać
to tylko daje nadzieję, że trzeba cierpliwie czekać na swoją kolej
i + już w 11dpo
eh taka dobra wiadomość
p.s. jeśli nie tajemnica kiedy były bzykoserca?malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Olena dlaczega zakladasz ze oleje. Musisz wiedziec co chcesz . Ja zauwazaylam ze sa mieccy jak maja przed soba kobiete z wiedza i wymagajaca. Nie daj sie zbyc!!!!!
Będę twarda!szczęśliwa 2, polarmiś, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, żebyście tak mogły ze mną iść pod ten gabinet to miałabym wygrane. Byście go ładnie zagadały.
Przystojny facio i dobry psycholog. Czasami lepiej mnie rozumie niż mój M. To nic, że wizyta stówka, ale to tak dodatkowo dobra sesja terapeutyczna.
Choć nie zawsze ma humor. Oby dziś nie był zmęczony.szczęśliwa 2, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Dziewczyny, żebyście tak mogły ze mną iść pod ten gabinet to miałabym wygrane. Byście go ładnie zagadały.
Przystojny facio i dobry psycholog. Czasami lepiej mnie rozumie niż mój M. To nic, że wizyta stówka, ale to tak dodatkowo dobra sesja terapeutyczna.
Choć nie zawsze ma humor. Oby dziś nie był zmęczony.
a zobaczysz dasz rade wiesz czego chcesz i tego sie trzymaj
miło ale stanowczoOlena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Dziewczyny, żebyście tak mogły ze mną iść pod ten gabinet to miałabym wygrane. Byście go ładnie zagadały.
Choć nie zawsze ma humor. Oby dziś nie był zmęczony.Andzia33 lubi tę wiadomość