35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie. Nerwy mnie roznoszą, sama nie wiem na co. Siedzę w pracy i nie wysiedzę. Tak mam jak rano wypiję kawę.
Dziś idę do gina, kontrolnie po poronieniu. Oby było czysto i obyło się bez zabiegu, by zamknąć jedną sprawę. Już nie krwawię, lekkie plamienie.
Nie wiem o czym z nim gadać. Zapytam o badania jakie zrobić i pewnie mnie oleje i wyjdę na głupią.
Chcę go zapytać czy przy ewentualnym ponownym zajściu dałby mi hepraynę - dają ją często lekarze na przeciwciała, zwłaszcza jak ma się Hashimoto . Chociaż to inne przeciwciała to jest duż prawdopodobieństwo , że te kardiolipidowe też występują, jak już się ma jedną chorobę immunologiczną.
No i boję się, że mnie zleje i będę w kropce. Bo lekarze się przejmują jak są conajmniej dwa poronienia. A ja poprzednie miałam dziesięć lat temu, więc się nie liczy.
Mam wizytę o 19. trzymajcie kciuki.
Miłego popołudniamegan8, bliska77, szczęśliwa 2, gosia7122, Iwone, malgos741, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoleciałam do apteki po testy. Poprosiłam dwa opakowania (w każdym są dwa testy), no i okazało się, że mają promocję i jak kupuje dwa, to dostanę trzeci za darmo. Tak więc mam w domu trzy opakowania. Jeden test zużyłam - no i nic, jedna krecha. Zobaczymy jutro, mogę testować teraz, ile wlezie
No i tak w ogóle, to jestem taka nerwowa a przy okazji tak zmęczona z tego powodu, że jestem nerwowa, że chyba powinnam iść się położyć.megan8, szczęśliwa 2, Reni, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczynki,nie udzielalam sie prawie 3 dni bo mialam gosci w pracy. Przejeb.....jestem wykonczona .....
powtorzylam badanie progesteronu wczoraj i zgadnijcie ile mi wyszlo...49 ng!!!polarmiś, Reni, Olena, gosia7122, malgos741, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no ale musze sie tez przyznac do czegos....w poniedzialek nie wytrzymalam rano i zrobilam sikanca no i wyszla mi kreseczka!!!!!!!!!! wczoraj szybko polecialam przed praca na bete i progesteron, bo strasznie sie balam ze przy tym moim wyniku z czwartku moze sie cos stac ( mialam 4 ng), a tu niespodzianka i progestron skoczyl powyzej norm dla pierwszego trymestru!! a beta wyszla 44 czegos tam, wiec mysle ze dobrze bo wczoraj byl dopiero 12 dpo, tak wiec nawet nie termin miesiaczki....
jestem kur....w ciazy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 14:41
marynka, wenus, Olena, caffe, szczęśliwa 2, polarmiś, Reni, anna maria, Simba, Iwone, megan8, malgos741, grosza, samira, KaRa, Mango, Bursztyn, Andzia33, promyk, Mega lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:no ale musze sie tez przyznac do czegos....w poniedzialek nie wytrzymalam rano i zrobilam sikanca no i wyszla mi kreseczka!!!!!!!!!! wczoraj szybko polecialam przed praca na bete i progesteron, bo strasznie sie balam ze przy tym moim wyniku z czwartku moze sie cos stac ( mialam 4 ng), a tu niespodzianka i progestron skoczyl powyzej norm dla pierwszego trymestru!! a beta wyszla 44 czegos tam, wiec mysle ze dobrze bo wczoraj byl dopiero 12 dpo, tak wiec nawet nie termin miesiaczki....
jestem kur....w ciazy!!!
Miło czyta sie takie wiadomosci:)
GRATULACJE!!!!!!polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja mam dzisiaj na 16.30 wizyte u nowego ginekolga.Boje sie jak cholera...na dodatek nadal mam @-nie duzo ale jednak i jakos tak glupio mi troche...
Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Violka - myślałam, że sobie zażartowałaś z wykresem w podpisie....a tu taka informacja....GRATULUJĘ - wysyp jesienny trwa !!!!
)) Ile miałaś jajek pękniętych - bo juz się pogubiłam....rozdawałaś je chyba w tym cyklu na lewo i prawo....
szczęśliwa 2, polarmiś, malgos741, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Dziewczynki !!! jajek mialam 5 ale z obserwacji wyszlo ze jedno peklo, bo ginka widziala 1 cialko zolte.....ale powiem wam ze mam troche stracha, bo w momencie owulacji mialam i zapalenie pecherza i infekcje podwozia. Bralam co prawda na pecherz bezpieczne tabletki, ale na podwozie bralam Nystatyne....nie wiem co teraz o tym myslec....
szczęśliwa 2, Reni, malgos741, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:no ale musze sie tez przyznac do czegos....w poniedzialek nie wytrzymalam rano i zrobilam sikanca no i wyszla mi kreseczka!!!!!!!!!! wczoraj szybko polecialam przed praca na bete i progesteron, bo strasznie sie balam ze przy tym moim wyniku z czwartku moze sie cos stac ( mialam 4 ng), a tu niespodzianka i progestron skoczyl powyzej norm dla pierwszego trymestru!! a beta wyszla 44 czegos tam, wiec mysle ze dobrze bo wczoraj byl dopiero 12 dpo, tak wiec nawet nie termin miesiaczki....
jestem kur....w ciazy!!!ale przez nadmiar roboty nie wiedziałam, że w ciązy jestes
GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!Reni, malgos741, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
jestem kur....w ciazy!!!
jaj duzo było to i cos wysiedziałaś
brawomalgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wiem, ja zawsze robie w tym samym laboratorium, a ty masz wyzsze normy bo masz w molach, a ja mam w ng, czyli mnozy sie przez 3,18 (chyba.. Bozia wie jak to sie liczy). Mnie tylko szokuje to ze w czwartek mialam 4.1 ng a wczoraj 49...strasznie sie balam o ten progesteron.
caffe wrote:Viola, jesli będziesz kiedyś robila kolejne badanie progesteronu, to rób to w tym samym laboratorium, bo w moim normy dla I trymestru były do 140, więc żebyś się nie przeraziła, jeśli zrobisz gdzieś indziej.Andzia33 lubi tę wiadomość