X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Nerwy mnie roznoszą, sama nie wiem na co. Siedzę w pracy i nie wysiedzę. Tak mam jak rano wypiję kawę.
    Dziś idę do gina, kontrolnie po poronieniu. Oby było czysto i obyło się bez zabiegu, by zamknąć jedną sprawę. Już nie krwawię, lekkie plamienie.
    Nie wiem o czym z nim gadać. Zapytam o badania jakie zrobić i pewnie mnie oleje i wyjdę na głupią.
    Chcę go zapytać czy przy ewentualnym ponownym zajściu dałby mi hepraynę - dają ją często lekarze na przeciwciała, zwłaszcza jak ma się Hashimoto . Chociaż to inne przeciwciała to jest duż prawdopodobieństwo , że te kardiolipidowe też występują, jak już się ma jedną chorobę immunologiczną.
    No i boję się, że mnie zleje i będę w kropce. Bo lekarze się przejmują jak są conajmniej dwa poronienia. A ja poprzednie miałam dziesięć lat temu, więc się nie liczy.
    Mam wizytę o 19. trzymajcie kciuki.
    Miłego popołudnia

megan8, bliska77, szczęśliwa 2, gosia7122, Iwone, malgos741, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    o to Bursztynek jesteś też raczkiem miło mi ;-)

Małgoś to my z jednego roku i prawie ten sam miesiąc. Ja z 12 lipca.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello
    jak dzisiaj spokojnie :-)

jak jest taka cisza ..to wiedz, że coś się dzieje ;-)
    miłego dnia

megan8, szczęśliwa 2, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poleciałam do apteki po testy. Poprosiłam dwa opakowania (w każdym są dwa testy), no i okazało się, że mają promocję i jak kupuje dwa, to dostanę trzeci za darmo. Tak więc mam w domu trzy opakowania. Jeden test zużyłam - no i nic, jedna krecha. Zobaczymy jutro, mogę testować teraz, ile wlezie :D
    No i tak w ogóle, to jestem taka nerwowa a przy okazji tak zmęczona z tego powodu, że jestem nerwowa, że chyba powinnam iść się położyć.

megan8, szczęśliwa 2, Reni, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki,nie udzielalam sie prawie 3 dni bo mialam gosci w pracy. Przejeb.....jestem wykonczona .....
    powtorzylam badanie progesteronu wczoraj i zgadnijcie ile mi wyszlo...49 ng!!!

polarmiś, Reni, Olena, gosia7122, malgos741, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale musze sie tez przyznac do czegos....w poniedzialek nie wytrzymalam rano i zrobilam sikanca no i wyszla mi kreseczka!!!!!!!!!! wczoraj szybko polecialam przed praca na bete i progesteron, bo strasznie sie balam ze przy tym moim wyniku z czwartku moze sie cos stac ( mialam 4 ng), a tu niespodzianka i progestron skoczyl powyzej norm dla pierwszego trymestru!! a beta wyszla 44 czegos tam, wiec mysle ze dobrze bo wczoraj byl dopiero 12 dpo, tak wiec nawet nie termin miesiaczki....
    jestem kur....w ciazy!!!:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 14:41

marynka, wenus, Olena, caffe, szczęśliwa 2, polarmiś, Reni, anna maria, Simba, Iwone, megan8, malgos741, grosza, samira, KaRa, Mango, Bursztyn, Andzia33, promyk, Mega lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    no ale musze sie tez przyznac do czegos....w poniedzialek nie wytrzymalam rano i zrobilam sikanca no i wyszla mi kreseczka!!!!!!!!!! wczoraj szybko polecialam przed praca na bete i progesteron, bo strasznie sie balam ze przy tym moim wyniku z czwartku moze sie cos stac ( mialam 4 ng), a tu niespodzianka i progestron skoczyl powyzej norm dla pierwszego trymestru!! a beta wyszla 44 czegos tam, wiec mysle ze dobrze bo wczoraj byl dopiero 12 dpo, tak wiec nawet nie termin miesiaczki....

Miło czyta sie takie wiadomosci:)
    GRATULACJE!!!!!!

polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzisiaj na 16.30 wizyte u nowego ginekolga.Boje sie jak cholera...na dodatek nadal mam @-nie duzo ale jednak i jakos tak glupio mi troche...

Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • Olena Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola super! Gratulacje i powodzenia. :-)

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violka - myślałam, że sobie zażartowałaś z wykresem w podpisie....a tu taka informacja....GRATULUJĘ - wysyp jesienny trwa !!!! :))) Ile miałaś jajek pękniętych - bo juz się pogubiłam....rozdawałaś je chyba w tym cyklu na lewo i prawo....;)

szczęśliwa 2, polarmiś, malgos741, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus dla lekarza, który ma kontakt z kobietami na co dzień, to chyba ta @ nie zrobi wrażenia - nic się nie przejmuj i dobrze, że idziesz do gina....:)

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Dziewczynki !!! jajek mialam 5 ale z obserwacji wyszlo ze jedno peklo, bo ginka widziala 1 cialko zolte.....ale powiem wam ze mam troche stracha, bo w momencie owulacji mialam i zapalenie pecherza i infekcje podwozia. Bralam co prawda na pecherz bezpieczne tabletki, ale na podwozie bralam Nystatyne....nie wiem co teraz o tym myslec....

szczęśliwa 2, Reni, malgos741, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Viola, kurwa sorry o.O ale przez nadmiar roboty nie wiedziałam, że w ciązy jestes :P

GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni, malgos741, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Caffe, a ja przez nadmiar roboty czyli przez gosci ktorymi zajmowalam sie od poniedzialku rano jestem tak zmeczona ze boje sie czy to jakos nie zaszkodzi ciazy.....

caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola, jesli będziesz kiedyś robila kolejne badanie progesteronu, to rób to w tym samym laboratorium, bo w moim normy dla I trymestru były do 140, więc żebyś się nie przeraziła, jeśli zrobisz gdzieś indziej.

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Viola gratulacje super :-)
    jaj duzo było to i cos wysiedziałaś :-)
    brawo :-P

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena trzymam kciuki za Twoją wizytę. Powiedz ginowi wszystko co Cię dręczy - może Cię nie oleje...Bądź dobrej myśli :)

caffe, szczęśliwa 2, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hello
    jak dzisiaj spokojnie :-)

jak jest taka cisza ..to wiedz, że coś się dzieje ;-)
    miłego dnia
    Reni przpowiedziałaś
    Viola w ciąży :-)

Bozia3, caffe, polarmiś, Reni, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, ja zawsze robie w tym samym laboratorium, a ty masz wyzsze normy bo masz w molach, a ja mam w ng, czyli mnozy sie przez 3,18 (chyba.. Bozia wie jak to sie liczy). Mnie tylko szokuje to ze w czwartek mialam 4.1 ng a wczoraj 49...strasznie sie balam o ten progesteron.
    caffe wrote:
    Viola, jesli będziesz kiedyś robila kolejne badanie progesteronu, to rób to w tym samym laboratorium, bo w moim normy dla I trymestru były do 140, więc żebyś się nie przeraziła, jeśli zrobisz gdzieś indziej.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni przepowiedziala moja ciaze?????????
    szczęśliwa 2 wrote:
    Reni przpowiedziałaś
    Viola w ciąży :-)

polarmiś, szczęśliwa 2, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 1603 1604 1605 1606 1607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ