35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:Lucy jeszcze chwila i tez bedziesz mieć
oooo trzymam Cię za słowo
jak to ładnie brzmi - jeszcze chwila
chwila kojarzy mi sie z paroma minutami, z rozsądku dołożę jeszcze 2 tygodnieszczęśliwa 2, caffe, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:oooo trzymam Cię za słowo
jak to ładnie brzmi - jeszcze chwila
chwila kojarzy mi sie z paroma minutami, z rozsądku dołożę jeszcze 2 tygodnie
caffe, bliska77, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:to jak masz wszystko kolor to masz chyba premium
pytam bo zapisywałabym sobie cos w tym belly cudzeale jak to jest na próbe to mi wszystkie wiadomosci szlag trafi
szczęśliwa 2, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:To jest przypisane do osoby, nie jest na próbę. Jest to coś nowego, bo jeszcze sporo rzeczy jest nieaktywnych, więc pewnie prace trwają.
dzieki za info
a jak u Ciebie ?caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:a i pewnie dlatego nie wołaja kasy
dzieki za info
a jak u Ciebie ?od wczoraj nie mam humoru i sobie tylko egzystuję...
Chodzę do pracy, roboty mam sporo, końca nie widacszczęśliwa 2, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ANna to tak jakby na zagniezdzenie
anna maria wrote:Witam laseczki ,mam pytanie czy ktoras z was miala tak ze na 5 ,6 dzien po owulacji lekko plamila.Co to moze oznaczac ?bo wlasnie mi sie to przytrafilo .Pozdrawiambliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
AnnoMario wiem, że takie plamienie w okresie 6-12 dni po owulacji może oznaczać implantację, jeśli badasz temperaturę, to powinna teraz wzrosnąć
Jeżeli plamienie się utrzymuje to może to podobno być związane z niedomogą progesteronową, o ile nie pomyliłam
Cafe przytulam na wszelki wypadek. Nie wiem dlaczego wydaje mi się, że ja to bym w ciąży ciągle chodziła z bananem na twarzy, no ale rozumiem, że można mieć i spadek nastroju, pewnie przez zmiany hormonalne...? Nie przeciążasz się pracą? Trzymaj się ciepło i dbaj o Was. Będzie dobrze. Najtrudniejszy etap masz za sobą, teraz tylko pozostaje cieszyć się rośnieciem Maluszka, reszta się poukłada. My nadal na nerwowej ścieżce wyczekiwania i nadzieianna maria, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ANna to tak jakby na zagniezdzenie
szczęśliwa 2, megan8, samira, malgos741, Mango, Reni, anek42, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:AnnoMario wiem, że takie plamienie w okresie 6-12 dni po owulacji może oznaczać implantację, jeśli badasz temperaturę, to powinna teraz wzrosnąć
Jeżeli plamienie się utrzymuje to może to podobno być związane z niedomogą progesteronową, o ile nie pomyliłam
Cafe przytulam na wszelki wypadek. Nie wiem dlaczego wydaje mi się, że ja to bym w ciąży ciągle chodziła z bananem na twarzy, no ale rozumiem, że można mieć i spadek nastroju, pewnie przez zmiany hormonalne...? Nie przeciążasz się pracą? Trzymaj się ciepło i dbaj o Was. Będzie dobrze. Najtrudniejszy etap masz za sobą, teraz tylko pozostaje cieszyć się rośnieciem Maluszka, reszta się poukłada. My nadal na nerwowej ścieżce wyczekiwania i nadziei