35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki za odpowiedź w temacie testów
jeśli w ogóle będzie taka potrzeba, to chyba kupię na następny cykl te z rossmana
Boziu mnie ciążowe nie-trefne trafiły sie tylko 3a te też mam tylko z allegro
ja też mierzę 10-12 i 18-20, no i dzisiejszy w południ nadal negatyw
Bursztynie super że zrobiłaś tę betę. A czy u was nie ma prywatnych laboratoriów żeby w razie potrzeby samemu sobie zapłacic i zrobić badanie? dziwny system, no i to czekanie tydzień na wynik??? opypciałabym
przecież to ważne badanie, jeśli jest ciąża to często trzeba szybko działaćbliska77, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
zdążyłabyś na pontonie przepłynąć do PL zrobić badania odebrać wyniki i wrócićLucky wrote:no i to czekanie tydzień na wynik??? opypciałabym
przecież to ważne badanie, jeśli jest ciąża to często trzeba szybko działaćbliska77, samira, Lucky, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ty to jest myśl Reni.....Bursztynek powinna latać Ryanairem do Krakowa na badania i za 2 dni wracać - byłaby spokojniejsza, a i po 20 lotach tam i z powrotem to by może lęk przed lataniem ustąpił..i to bez upijania się...
Lucky, Bursztyn, bliska77, Reni, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:dzięki za odpowiedź w temacie testów
jeśli w ogóle będzie taka potrzeba, to chyba kupię na następny cykl te z rossmana
Boziu mnie ciążowe nie-trefne trafiły sie tylko 3a te też mam tylko z allegro
ja też mierzę 10-12 i 18-20, no i dzisiejszy w południ nadal negatyw
Bursztynie super że zrobiłaś tę betę. A czy u was nie ma prywatnych laboratoriów żeby w razie potrzeby samemu sobie zapłacic i zrobić badanie? dziwny system, no i to czekanie tydzień na wynik??? opypciałabym
przecież to ważne badanie, jeśli jest ciąża to często trzeba szybko działać
Zadzwonie w czwartek, moze akurat bede miala to wielkie szczescie ze sie jednak dowiem...ale szczerze mowiac nawet na to nie licze.
I tak, jestem wkurwiona, ze to tak nieludzko dlugo trwa.
bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty to jest myśl Reni.....Bursztynek powinna latać Ryanairem do Krakowa na badania i za 2 dni wracać - byłaby spokojniejsza, a i po 20 lotach tam i z powrotem to by może lęk przed lataniem ustąpił..i to bez upijania się...
tylko troche drogo ta Beta wyjdzie...
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:taka raczej jakbyś przebrała się za ducha
"
bo ja mam podstawowy a dzis mnie przekierowało na belly best frind i mam koloryto jakaś nowośc ale tak za darmo by dali
Caffe a Ty masz takie coś ???
Hej witam wszystkie dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 12:26
samira, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
taaaa akurat.. wyobrażasz sobie poziom prolaktyny Bursztynka po takiej ilości lotów!Bozia3 wrote:Ty to jest myśl Reni.....Bursztynek powinna latać Ryanairem do Krakowa na badania i za 2 dni wracać - byłaby spokojniejsza, a i po 20 lotach tam i z powrotem to by może lęk przed lataniem ustąpił..i to bez upijania się...
Bursztyn, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Megan czy Ty masz abonament premium na ovu ??
bo ja mam podstawowy a dzis mnie przekierowało na belly best frind i mam koloryto jakaś nowośc ale tak za darmo by dali
Caffe a Ty masz takie coś ???
Hej witam wszystkie dziewczynyszczęśliwa 2, Lucky, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:dziewczyny wczoraj lute skończyłam ,trzymajcie kciuki zeby @ w końcu przylazła dodam taka jak powinna być
za @ kurcze zawsze trzymamy za cos innego
Lucky, samira, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:ale masz abo premium czy podstawowy ?
ale nadal mam kolorowe wszystko
Niedługo będzie można udostępnić ten wykres z Bella tak samo jak wykres z cyklemLucky, szczęśliwa 2, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
JA CHCĘ WYKRES Z BELLY BF !!! buuuuuuuuuuuuu
Samiro trzymam kciuki, może jak ta @ przylezie to się weźmiesz za porządne starania
Bursztyn to straszna lipa że nie ma prywatnych laboratoriów i człowiek jest uziemiony i zdany na ten przedziwny systemszczęśliwa 2, samira, caffe, Bursztyn, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ja to nawet nie wiem co mam
ale nadal mam kolorowe wszystko
Niedługo będzie można udostępnić ten wykres z Bella tak samo jak wykres z cyklem
pytam bo zapisywałabym sobie cos w tym belly cudzeale jak to jest na próbe to mi wszystkie wiadomosci szlag trafi
caffe, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:JA CHCĘ WYKRES Z BELLY BF !!! buuuuuuuuuuuuu
Samiro trzymam kciuki, może jak ta @ przylezie to się weźmiesz za porządne starania
Bursztyn to straszna lipa że nie ma prywatnych laboratoriów i człowiek jest uziemiony i zdany na ten przedziwny systemLucky lubi tę wiadomość