35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Polarmisiu ja miałam tak, jak Lucky - niby swoją, ale dopiero dzień później, bo w "rzeźni" byłam w ich sukieneczkach.....uroczych workach rozciętych z przodu i sięgających ledwo za tyłek. Może to i dobrze, bo faktycznie moją koszulkę by "krew zalała jak nic"..
Lucky - testy na allegro kupowałam ze 3 razy - te pakowane po wiele sztuk - szt. za 1 zł. Za pierwszym razem były ok -ładnie wychodziły, za drugim i trzecim trafiłam na kiszkę - w ogóle nie działały. Na ten cykl kupiłam też na allegro, ale polskie w kartoniku 5 szt za 20 zł i były chyba najlepsze jednak....
Wciąż jednak trafiam na trefne ciążowe...
bliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Hello
Bursztyn spada ..co nie zmienia faktu, że czekamy na badanie krwi z czystej ciekawościszkoda, że trzeba czekać na wynik tyle czasu
Bursztyn, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hm... odstawiłam w tym cyklu termometr i co ..i teraz mam nerwa hahaha
w 12dc miałam krwiawienie (pierwszy raz w życiu w środku cyklu)! wczoraj zmierzyłam temp 14dc (ale o 7 a nie jak zwykle o 6) i było 36,7 dzisiaj jest 36,5 czyli wychodzi na to, że już po owu
mierzę źle.....nie mierzę jeszcze gorzejbliska77, megan8, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Hello
Bursztyn spada ..co nie zmienia faktu, że czekamy na badanie krwi z czystej ciekawościszkoda, że trzeba czekać na wynik tyle czasu
-
ja obstawiam późną owulację u Bursztyna - tak jak chciał zaznaczyć to owu. Wiem,że zawsze masz regularnie, ale jednak czasami tak się dzieje - tym bardziej, że wydłużeniu właśnie podlegałaby pierwsza faza i to by się zgadzało z teorią...jeśli miałaś owulkę w 23 dc - to powinnaś dostać @ jutro lub pojutrze. Szkoda, że nie sprawdziłaś też progesteronu - wiedziałabyś czy owulka jednak późna była...
Reni, bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hm... odstawiłam w tym cyklu termometr i co ..i teraz mam nerwa hahaha
w 12dc miałam krwiawienie (pierwszy raz w życiu w środku cyklu)! wczoraj zmierzyłam temp 14dc (ale o 7 a nie jak zwykle o 6) i było 36,7 dzisiaj jest 36,5 czyli wychodzi na to, że już po owu
mierzę źle.....nie mierzę jeszcze gorzejLucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hm... odstawiłam w tym cyklu termometr i co ..i teraz mam nerwa hahaha
mierzę źle.....nie mierzę jeszcze gorzejReni, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Lucky ja używam od 10 mscy tych z allegro i tylko raz w zeszłym cyklu mi wyszły
od paru miesięcy robiłam między 10-12 i 16-18 więc nie mogłam przeoczyć piku
cholera wie o co cho
a owulacje miałam potwierdzone więc to raczej wina testówLucky wrote:hej Kobietki
jakieś dziwnie wysokie mam temp w tym cyklu, testy owu nadal negatywne no ale jeszcze czas, może po południu coś wyjdzie
zastanawiam się czy te testy nie są jakieś trefne
używacie tych z allegro? wychodzą pozytywne?
/QUOTE]Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
to fakt czasami niedomagam
tu mnie strzyka tam coś trzeszczy..
Bozia3 wrote:Reni sprawdź swój progesteron w drugiej fazie - bo nie sprawdziłaś - mnie wygląda na to, że masz niedomogę....Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
kurcze ale to mierzenie powoduje, że siedzę i analizuję wpatruję się w wykres jak sroka w gnat
eh.. mierzyć czy nie mierzyć o to jest pytanie
Bozia3 wrote:dlatego ja wciąż mierzę - bo niemierzenie stresowałoby mnie chyba bardziej...Bursztyn, megan8, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
a ja po tej IUI nic nie mierze, nic nie obserwuj, ogólnie mówiąc położyłam lachę na temat starań i powiem Wam szczerze, że jest mi dużo lżej, poważnie, na nic nie liczę, niczego nie oczekuję,od 18dc biorę tylko progesteron z myślą o ewentualnej powtórce IUI w marcu i to wsjoBursztyn, megan8, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja obstawiam późną owulację u Bursztyna - tak jak chciał zaznaczyć to owu. Wiem,że zawsze masz regularnie, ale jednak czasami tak się dzieje - tym bardziej, że wydłużeniu właśnie podlegałaby pierwsza faza i to by się zgadzało z teorią...jeśli miałaś owulkę w 23 dc - to powinnaś dostać @ jutro lub pojutrze. Szkoda, że nie sprawdziłaś też progesteronu - wiedziałabyś czy owulka jednak późna była...
i tak duze osiagniecie z mojej strony ze dostalam skier.na Bete.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 08:43
-
agafbh wrote:Witajcie,
a ja po tej IUI nic nie mierze, nic nie obserwuj, ogólnie mówiąc położyłam lachę na temat starań i powiem Wam szczerze, że jest mi dużo lżej, poważnie, na nic nie liczę, niczego nie oczekuję,od 18dc biorę tylko progesteron z myślą o ewentualnej powtórce IUI w marcu i to wsjo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga zazdroszczę tego stanu - Bursztyn ma rację - to CI tylko na dobre wyjdzie... Tylko, żeby tak odpiścić - to trzeba dużo przejść i każdy ma swój punkt graniczny.....ciekawe kiedy ja ten stan osiągnę...
Bursztyn, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
na emeryturze?
Bozia jesteś nie do zajechania więc jeszzcze dłuuuugo długoBozia3 wrote:Aga zazdroszczę tego stanu - Bursztyn ma rację - to CI tylko na dobre wyjdzie... Tylko, żeby tak odpiścić - to trzeba dużo przejść i każdy ma swój punkt graniczny.....ciekawe kiedy ja ten stan osiągnę...Bursztyn, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość