35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga a może nie trać kasę na inseminację i jeśli jeszcze masz szansę na refundację - to korzystaj kobieto..bo po 40 - tak jak ja to Ci juz nikt nic nie zrefunduje...a 2 inseminacje to prawie połowa w twoim przypadku kosztów in vitro....
Ja chyba nie bawiłabym sie w inseminację, gdybym mogła zrobić za 5 koła in vitro....no ale każdy robi jak może..bliska77, Andzia33, Lucky, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga a może nie trać kasę na inseminację i jeśli jeszcze masz szansę na refundację - to korzystaj kobieto..bo po 40 - tak jak ja to Ci juz nikt nic nie zrefunduje...a 2 inseminacje to prawie połowa w twoim przypadku kosztów in vitro....
Ja chyba nie bawiłabym sie w inseminację, gdybym mogła zrobić za 5 koła in vitro....no ale każdy robi jak może..Andzia33, Lucky, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Alis - 05,11
Viola -06,11
Polarmis- 08,09.11
Malgoś -09,11
Bozia -11,11
Andzia33 -13,11
Lucky - 21-22.11
Alis już jest na końcu kolejki 2 grudnia, a więc:
Viola -06,11
Polarmis- 08,09.11
Malgoś -09,11
Bozia -11,11
Andzia33 -13,11
Lucky - 21-22.11
Alis - 2.12Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Aga a może wyjdzie Ci z tym IUI na forum jest chyba Ninusa długo sie starała i ma ciąże po IUI
więc ja tam patrze optymistycnie a teraz odpoczwaj , pisałas zę sie wypaliłaś więc czekam jak wstaniesz jak Feniks z popiołu, tsh miałam obniżone i nic nie wyszło , moja gin lada chwila rodzi (może już urodziła) i czekam na jej powrót, do tego czasu nigdzie nie chodzę, biorę tylko progesteron bo muszę i w styczniu wezmę CLO zobaczymy
Lucky, Bursztyn, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Jestem
Dal mi skierowanie na Bete, odrazu poszlam do szpitala i zrobilam. Ale w tym Dziwnym Kraju Deszczowcow wynik bedzie dopiero w czwartek jesli bede miala duze szczescie, a jesli nie to ewent.piatek ale najlepiej nastawic sie na przyszly tydz. Acha, no i powiedzial, zeby do niego przyjsc za tydzien. Dodam, ze to moj lekarz rodzinny z przychodni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 17:27
samira, bliska77, Andzia33, Lucky, malgos741, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny