35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:to faktycznie system brytyjski z iście brytyjską flegmą....a lekarz coś sugerował?
Masakra. Ale i tak sie ciesze, ze dal to skierowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 18:32
Lucky, bliska77, malgos741, megan8, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:No to chyba zawcześnie kazałaś skreślic się z tej listy,jak lekarz dał skierowanie,to może jeszcze będzie zielono!Trzymam kciuki!
Caly ten cykl od samego poczatku byl dziwny, a teraz stal sie jeszcze dziwniejszy.
A myslalam, ze bedzie wszystko normalnie. Czyli- albo jest ciaza, albo jej nie ma. A tak nadal nic niewiadomo..chociaz ja mysle, ze jej nie ma.
Kuzwa, Ciaza Widmo....Lucky, megan8, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Aga myślami jestem z tobą
agafbh wrote:dzięki za dobre słowo, ja jestem po jednej IUI niestety nieudanej, a wszystko było pięknie i nawet dwa pęcherzyki pękły jeden po drugim, IUI była 12h po pęknięciu jednego a drugi właśnie pękał, tsh miałam obniżone i nic nie wyszło , moja gin lada chwila rodzi (może już urodziła) i czekam na jej powrót, do tego czasu nigdzie nie chodzę, biorę tylko progesteron bo muszę i w styczniu wezmę CLO zobaczymy
Lucky, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
No dziwne dziwne
a bądziesz powtarzać śikańca czy odpuszczasz do czwartku ?
Bursztyn wrote:Jestem
Dal mi skierowanie na Bete, odrazu poszlam do szpitala i zrobilam. Ale w tym Dziwnym Kraju Deszczowcow wynik bedzie dopiero w czwartek jesli bede miala duze szczescie, a jesli nie to ewent.piatek ale najlepiej nastawic sie na przyszly tydz. Acha, no i powiedzial, zeby do niego przyjsc za tydzien. Dodam, ze to moj lekarz rodzinny z przychodni.Lucky, bliska77, malgos741, Bursztyn, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Bursztyn ,śniło mi się że byłaś wysoko w ciąży ,byłaś w białej koszuli nocnej ...
za dużo myślałam o tobie chybaczy taka jak z zaswiatow?
no sny niby odwrotnie sie tlumaczy, chociaz pamietam, ze Angeli sie snilo przed moja obrona ze wszystko bedzie bardzo dobrze i bylo....
tak czy inaczej to milo ze o mnie myslisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 23:59
grosza, bliska77, megan8, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:a czy ta koszulka byla chociaz sexy?
czy taka jak z zaswiatow?
no sny niby odwrotnie sie tlumaczy, chociaz pamietam, ze Angeli sie snilo przed moja obrona ze wszystko bedzie bardzo dobrze i bylo....
tak czy inaczej to milo ze o mnie mysliszBędziesz bardzo seksi w koszulce do porodu, szczególnie takiej szpitalnej z przydziału
Są okropne, ale może czasy się zmieniły teraz....
bliska77, Bursztyn, megan8, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Taak..
Będziesz bardzo seksi w koszulce do porodu, szczególnie takiej szpitalnej z przydziału
Są okropne, ale może czasy się zmieniły teraz....
Lucky, bliska77, Bursztyn, megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
hej Kobietki
jakieś dziwnie wysokie mam temp w tym cyklu, testy owu nadal negatywne no ale jeszcze czas, może po południu coś wyjdzie
zastanawiam się czy te testy nie są jakieś trefne
używacie tych z allegro? wychodzą pozytywne?
Bursztynie ja miałam swoją koszulkę ale do cięcia i tak mnie przebrali w płócienne chomąto, a potem byłam tak obolała że było mi wszystko jedno w czym leżę i przebierali mi na kolejne szpitalne, z resztą i dobrze, bo ciągle czymś plamiłam i miałabym swoją spaskudzoną. Życzę Ci byś miała już tylko takie dylematy - 'jaka koszula do porodu', a nie 'o co kaman z tym cyklem'.
Cafe
Aga mocno wierzę że ani iui ani invitro nie będą potrzebne!bliska77, Bursztyn, megan8, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu ja miałam tak, jak Lucky - niby swoją, ale dopiero dzień później, bo w "rzeźni" byłam w ich sukieneczkach.....uroczych workach rozciętych z przodu i sięgających ledwo za tyłek. Może to i dobrze, bo faktycznie moją koszulkę by "krew zalała jak nic"..
Lucky - testy na allegro kupowałam ze 3 razy - te pakowane po wiele sztuk - szt. za 1 zł. Za pierwszym razem były ok -ładnie wychodziły, za drugim i trzecim trafiłam na kiszkę - w ogóle nie działały. Na ten cykl kupiłam też na allegro, ale polskie w kartoniku 5 szt za 20 zł i były chyba najlepsze jednak....
Wciąż jednak trafiam na trefne ciążowe...Bursztyn, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość