35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Tez to wyczytalam ,ale mialam nadzieje ze ktorejs z was sie to przytrafilo.Bo jesli to jest zagniezdzenie to oznaczy ze wpadke zaliczylam;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:00
anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Małgoś czy ja dobrze widziałam, ze 10.11 masz urodziny??
to tak jak jaBursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam się po robocie czas mi zleciał szybko a myślałam że będę się nudzić a tu od samego rana telefony i roboty cały dzień. Jak ja nie lubię się nudzić. No i pęga w kieszeni to satysfakcja.
samira, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
o to Bursztynek jesteś też raczkiem miło mi
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnywitajcie
ja w w nocy się przeziębiłam, dosłownie, tylko nie wiem jak, jak wczoraj kładłam sie spać ok 23.30 to nic mi nie było a dzis wstałam z kaszlem, chrypą, bolącym gardłem i stanem podgorączkowym, także rano apteka zaliczona
Miłego dnia babeczkisamira, malgos741, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
ja w w nocy się przeziębiłam, dosłownie, tylko nie wiem jak, jak wczoraj kładłam sie spać ok 23.30 to nic mi nie było a dzis wstałam z kaszlem, chrypą, bolącym gardłem i stanem podgorączkowym, także rano apteka zaliczona
Miłego dnia babeczki
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry,
u mnie tez bez zmian. Wczoraj moj maz, ktory po ostatniej awanturze zaczal sie normalnie zachowywac, stwierdzil, ze ja sie tak dziwnie zachowuje, ze albo okresu dostane, albo w ciazy jestem. No to mu powiedzialam, ze tyle to i ja wiem.
Ale dostalam ochote na jogurt, ktorego normalnie nie jestem w stanie strawic. Do tego wczoraj spojrzalam na chrupki w mleku mojej corki, jak na potencjalny pokarm do zjedzenia a mleka nie pilam od czasu dziecinstwa, bo po prostu nie trawie...
Okres mial byc wczoraj i nie ma...
Chyba pojade po testy do aptekipolarmiś, bliska77, Reni, megan8, Olena, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
U mnie bez zmian. Juz mnie to zaczelo wkurwiac.
Milego dnia.
Marynka no zobaczymy co się wykluje.
U mnie na razie bez zmian, wczoraj odwiedziła mnie mama i zrobiła kopytka za którymi chęć mi chodziła od piątku pychaAndzia33 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
megan8 wrote:pokazuje mi tylko 3 trymestr , do początku nie mogę się cofnąć
Megan na gorze tabelki sa 3 zakladki: I, II, III trymest. Zeby sie cofnac musisz wybrac odpowiednia zakladke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 09:32
megan8, polarmiś, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ładne brzucholinki KaRa i megan...
dziś byłam na badaniach w szpitalu dziecięcym z moim młodym i siedząc w poczekalni wciąż mnie zaczepiał bobas z tyłu....taki półroczny....ciągnął mnie za włosy - słodziak niesamowity,,
Bursztynku mogłaś mieć późną owulację - jutro lub pojutrze pewnie przyjdzie małpiszon...
megan8, bliska77, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość