35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga gratulacje patrzyłem na avatarka i myślałam ze test wstawiłaś tak dla picu a tu taka niespodzianka jeszcze raz gratuluję trzymam kciuki za resztę dziewczyn ja już prawie na półmetku i jak blondynka odczytała że Aga jest w ciąży to aż mój maluszek zaczął się ruszać z tego szczęścia
Andzia33, samira, bliska77, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
[QUOTE=Bozia
Gratuluję CI z całego serca!!!!! No i proszę ciąg dalszy dziwnych cykli zakończonych ciążą)[/QUOTE]
Widzicie w tych pięknych się nie zachodzi!
Aga nie raz miała książkowy-i nic ,a teraz cód!samira, caffe, inessa, szczęśliwa 2, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość
Andzia33 -
A ja po poważnej rozmowie z m,
w sprawie pracy i starań iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii we wtorek jadę na tą rozmowę ,aleeeeeeeeeeeeeeee staramy się dalej i jak się uda to zostanę w starej pracy ,a jak z nowej już będą chcieli ,żebym przyszła a ciązy nie będzie to zmieniam[tam są fajniejsze godziny i pensja o połowę mojej wyższa].
Niech już ta wredna @ przychodzi i szybko ucieka,bo już chcę nowy cykl!samira, bliska77, caffe, inessa, szczęśliwa 2, megan8, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Z tej niespodzianki zapomniałem się przywitać Część Dziewczyny miło zaczęłam sobotę dziś na obiad gotuje gołąbki od dwóch dni za mną chodzą ale przyznam się bez bicia będę je robić pierwszy raz w żżyciu i nie wiem co mi wyjdzie zobaczymy ale mam takiego smaka na nie w nocy się obudziłam na siusiu i co w myślach gołąbki a nie mam zachcianek żadnych dobra już nie smece
pepapig, Andzia33, samira, bliska77, caffe, inessa, szczęśliwa 2, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
o rany
no widzisz!!!! widzisz!!!!
tyle smucenia, złych myśli a tutaj taka niespodzianka
wierzyłam w Ciebie cały czas
ja też tak chcę, chcę załapać się na ten jesienny wysyp ciężarówek
ale cudnie
jupiiiiiiii
dbaj o siebiejuhuu!!
dziewczyny zobaczcie jeśli jeszcze nie widziałyście zakochaam się i nigdy nie odpuszcze chce dzidzie................zamiast wykresu zerknijcie
Andzia33, samira, bliska77, caffe, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pozdrowienia dla Was wszystkich i psow i kotow tez
tesknie za posiadaniem czworonoga....
Wpadlam na chwilke co slychac i znowu fantastyczna wiadomoscaz sie chce zachodzic od razu hahaha....
U mnie wszystko dobrze wlasnie zaczynam nowy cykl.... przeprowadzka przed nami w ciagu nastepnych kilku dni tak ze rece pelne roboty. Najbardziej sie ciesze ze pozbywam sie zbednych gratow
Milego weekendu wam zycze i soczystych zielonych kropek!pepapig, samira, bliska77, Andzia33, caffe, inessa, szczęśliwa 2, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aga!!!!!!!!!!!!!
Hurrrrraaaaa!!!!!
Przepraszam, ale musze , po prostu musze to powiedziec: A NIE MOWILAM ???Ze jak odpuscisz, ale tak naprawde odpuscisz, to wtedy zajdziesz w ciaze. Jak dla mnie to Twoja wlasna posychika i stres najbardziej Cie blokowaly.
Agus, gratuluje Ci bardzo bardzo!
może zaczne sie odchudzać zamiast mysleć ciagle jak tu głowe czym innym zaprzatnąć ...
ściskam i spadam
samira, bliska77, Andzia33, caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, dzięki aż się popłakałam, serio, babka w laboratorium (znamy sie juz od kilku lat i zna moją historię bo u niej zaopatrywałam się w ovitrelle itp), powiedziała mi, że kilka dni temu też miały dziewczynę, która po nieudanej IUI zaraz zaszła, bo jak powiedziała organizm jest tak nafaszerowany hormonami a psychika odpuszcza, że MUSI się udać
wciąż nie mogę uwierzyć, wyniki bety mają mi przesłać do ok 14 jeśli zdążą, jeśli nie to w poniedziałek z rana.
Trochę uspokoiła mnie z tą polopiryną...... ale wiecie
córci powiem po wizycie u lekarza którą mam 28 listopada
dziewczyny jeszcze raz dzięki, zobaczcie ponad rok starań bez pomocy lekarskiej, półtora roku z pomocą lekarska i JUŻAndzia33, samira, caffe, pepapig, inessa, polarmiś, szczęśliwa 2, megan8, Panda, KaRa, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:To teraz prosimy o szczegóły.
Przyznaj się kiedy były bzykoserca?
Widzę ,że od wczoraj luteina,czy wczesniej brałaś ,a nie zaznaczałaś?samira, Andzia33, caffe, pepapig, grosza, inessa, szczęśliwa 2, megan8, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość