35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Polarmisiu idę do szpitala dopiero w środę...- nie wiem, czy od razu mi będą robic laparo, czy dopiero w czwartek... Mam byc o 8 rano na czczo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 19:04
bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć dziewczynki psiaki cudowne, ja kocham wszystkie zwierzątka.
Mój m kocha koty więc mamy jednego u siebie 3 miesięcznego a u mamy 12lat kocur ma no już dziadek ale też nasz tylko został dla towarzystwa u mamy.inessa, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ineska no doktor niczego sobie. Mój nawet strony internetowej nie ma a kolejki do niego zawsze są bo znany jest u nas z leczenia niepłodności. Nawet z mazowieckiego do niego przyjeźdżają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 19:09
inessa lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:MAłgosiu czy napewno do mnie miała być wiadomosc a nie do Samirki???
Widziałyście maja35 jest wciażywczoraj zrobiła test i super
inessa lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Małgosiu podałam nazwisko lekarza ale Samirka podała dziś linka do swojego lekarza!!!
inessa lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Pepapigg współczuję, odpręż się i do wyrka.
inessa, pepapig lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnypepapigg wrote:Heloł dziewczyny ja musze dodać krople lud dwie do okresu poprostu masakra...zdycham normalnie...ide do wanny na chwile i do wyrka... Dobrej nocki bo jutro do pracy
inessa, samira, grosza, pepapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałgosiu no idziemy do tego lekarza i we wtorek sie okazę co dalej
A dziś boli mnie gardło mam całe spuchniete i jezyk wrążenie jakby tarka to była, mam nadzieje,ze nie rozwija sie choroba.
A tak czekamy na operacje teścia,czekamy na świeta
A co u CIebie Malgosiu???bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Te zabiegi sa robione przed owulacja by zdazyc jeszcze zadzialac:-) ale pewnie jest i aspekt o ktorym pisala Ineska.
Z Dorka71 to już nie wiem co jest...szukając ją poprzez wykresy można znaleśc z wykresem sierpniowym, jednak kiedy chcę ją zaprosić do przyjaciółek - to mam komunikat, że nie ma takiego nicku....
malgos741 troszkę się boję, ale jakoś coraz mniej...w ogóle mam w sobie jakiś dziwny spokój ostatnio....inessa, bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ineska u mnie po staremu nowy cykl z clo (3) i jak teraz nie wyjdzie to zmiana hormonów na mocniejsze, w środę na monitoring. W pracy nudy ale grunt że parę klientek zawsze mam, u mojej pracownicy lipa bo ma mniej a wypłatę trzeba dać no ale cóż ja już 10lat w zawodzie za to ona 3 i w tym tkwi różnica. Czekam na grudzień bo będzie lepszy.
Wczoraj byłam u dentysty kasuję drogo ale jest dobry.
A u teścia to coś poważnego?inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bozia3 wrote:Polarmisiu - to troszkę nie tak. Te zabiegi są robione przed owulacją, żeby wykluczyć robienie zabiegu we wczesnej ciąży. Chodzi o to, żeby nie serduszkować po @ w tym cyklu aż do zabiegu....bo gdyby dziewczyny robiły zabieg kiedykolwiek, np. po owulce, to wtedy mogłaby być wczesna ciąża - i mogliby tymi sprzętami pouszkadzać - stąd zabiegi zaraz po @.
Z Dorka71 to już nie wiem co jest...szukając ją poprzez wykresy można znaleśc z wykresem sierpniowym, jednak kiedy chcę ją zaprosić do przyjaciółek - to mam komunikat, że nie ma takiego nicku....
malgos741 troszkę się boję, ale jakoś coraz mniej...w ogóle mam w sobie jakiś dziwny spokój ostatnio....
To dobrzeinessa lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos - bo pytałam już kiedyś...dlaczego gin zamierza Cię faszerować mocniejszymi hormonami, skoro masz normalne cykle, ładne i pękające pęcherzyki? Może problem tkwi gdzie inddziej?
Inneska - dzięki za odpowiedź - pewnie dopytam lekarzy w szpitalu - choć CI na NFZ są średnio uprzejmi w informacjach.....samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia wiesz mi też kiedyś pokazało to co Tobie,ze nie ma takiej użytkowniczki,jak chciałam zaprosic do przyjaciółek.Jednak po jakimś czasie po sprawdzeniu i zgłoszeniu problemu do ovu jak zajrzałam do moich przyjaciólek ona juz była wsród nich.
Małgosiu mój teśc ma raka płuc i czekamy teraz w kolejce na operacje usniecia guza.samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia taki ginek ma plan zobaczymy, na razie mam trzeci cykl z clo a na przód się nie martwię. Miałam dwa cykle bez owulacji.
Ineska współczuję, a chemię miał czy po operacji?Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyinessa wrote:Bozia wiesz mi też kiedyś pokazało to co Tobie,ze nie ma takiej użytkowniczki,jak chciałam zaprosic do przyjaciółek.Jednak po jakimś czasie po sprawdzeniu i zgłoszeniu problemu do ovu jak zajrzałam do moich przyjaciólek ona juz była wsród nich.
Małgosiu mój teśc ma raka płuc i czekamy teraz w kolejce na operacje usniecia guza.pepapig, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość