X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam.

Jakie macie śliczne psiaki!

My też się zaczeliśmy nad jakimś zwierzakiem zastanawiać.
    Ale u nas to od takich przemyśleń zazwyczaj daleko do ich realizacji.

Moja ciocia wzieła sobie psa ze schroniska - mieszańca podobnego to psów myśliwskich z jednym oczkiem. Bardzo miły.

inessa, Lucky, samira, pepapig, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki obejrzyjcie filmik :D

http://demotywatory.pl/4238317/Najwieks ... map=%5B%5D

bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj wpadła do mnie do pracy kolezanka,lat 39,z ogromnym brzuszkiem,będzie miała trzecią dziewczynkę na świeta rodzi .Starsze 16 i 13 lat.
    I oczywiście tekst,,a ty,miałaś się starac? i co?
    -ja stwietrdziłam z uśmiechem [choc było mi ciężko wczoraj],że najwidoczniej teraz zachodzą ci co się nie starają ,a jak ktoś sie stara to nie wychodzi,,

bliska77, samira, inessa, pepapig, Mango, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia coś masz pecha do tych koleżanek
    kurcze strasznie to niegrzeczne!

samira, Andzia33, inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski to stronka kliniki do której idę na ta darmowa konsultację i akurat dałam stronkę gienka,i ginek ,nawet z wyglądu taki sympatyczny jest ,jest tam poniżej cały zakres badan i zabiegów jakie wykonuje ,imponująca lista...:) http://www.cmpanewniki.pl/ginekolog

Andzia33, inessa, pepapig, Bursztyn, megan8, bliska77, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra mykam kupić jakieś dziny fajne ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 15:15

inessa, pepapig, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, a ja mam inna taktyke, choc w moim wieku juz nikt specjalnie nie pyta. Zawsze mowie jak juz, ze sie staramy i ze sa problemy i strasznie nam z tego powodu przykro ale walczymy. Ludzie podtrzymuja na duchu, wspolczuja. Nigdy nie spotkalam sie z negatywna reakcja. A jak widze kolezanke w ciazy to sie ciesze i prosze o mozliwosc dotkniecia brzucha bo chce sie zarazic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 16:51

Andzia33, samira, inessa, pepapig, Bursztyn, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stwierdzam ,że teraz będę mówiła ,że juz się nie staramy,teraz remont domu.

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu zdecydowaniu Twój sposób wydaje mi się najlepszy...nie dość, że uczciwy, to jeszcze nie budzi w nikim niepotrzebnych emocji..:)

Andzia33, inessa, pepapig, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ,że póżniej co niektórzy ,,uczciwi,,znajomi ,mogą z Ciebie robic ofiarę losu,a ja nie chcę ,żeby ktoś o mnie coś takiego myślał ,lub gadał.

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo co tu ukrywac a ciaza innych nie budzi we mnie zazdrosci tylko radosc. Dzieki Boziu. Wlasnie myslalam o Tobie czy juz jestes po?

Andzia33, samira, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też zawsze była radośc,ale wczoraj miałam takiego doła,a jeszcze słowa mojej ginki,do której też chodzi moja koleżanka ,,od trzydniówki,,,słyszała pani ,ale koleżance się super udało,,wyprowadziły mnie z równowagi,potem telefon ,od tej koleżanki,czy już zaszłam-stwierdziłam ,że nie każdy ma tyle szczęścia co ona,ale tak naprawdę cieszę ,się ,że zaszła i ułoży sobie życie,a potem w ciągu godziny jeszcze tamta,z brzuchem ogromnym,to już był kres mojej wytrzymałości.

inessa, gosia7122, Bursztyn, bliska77, malgos741, grosza lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj nawet ,jak w reklamie widziałam dziecko,noworodka to się poryczałam,mam już dośc tego wszystkiego.

inessa, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu idę do szpitala dopiero w środę...- nie wiem, czy od razu mi będą robic laparo, czy dopiero w czwartek... Mam byc o 8 rano na czczo...

Andzia33, polarmiś, inessa, bliska77, Olena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Tylko ,że póżniej co niektórzy ,,uczciwi,,znajomi ,mogą z Ciebie robic ofiarę losu,a ja nie chcę ,żeby ktoś o mnie coś takiego myślał ,lub gadał.
    Andziu to właśnie o to chodzi, że im mniej się szarpiesz i kombinujesz, a po prostu mówisz wprost, że na razie masz problem, ale bardzo byś chciała - to wtedy ludzie inaczej reagują - zwykle życzliwie :)

Andzia33, pepapig, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę ,ze nadal wolę się ukrywac,tzn bliskie koleżanki i w pracy wiedzą ,że jest problem ,ale takie ,co widuję raz do roku ,to nie chcę ,żeby wiedziały

pepapig, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia to ze wczoraj mialas dola ja to naprawde rozumiem, znam ten bol, oczekiwanie, juz prawie sie udalo a tu dupa, nic a dookola pelno szczesliwych przyszlych mam.

Andzia33, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, w srode nie wiem dlaczego myslalam, ze to dzisiaj. To do srody czekamy na pomyslne wiesci.

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia będzie dobrze ,raz ,dwa minie i będziesz miała dużo więcej wiedzy o sobie niż teraz.Ja dzięki hsg,wiem jak wyglądają moje jajowody,dlatego wczoraj spanikowałam ,jak okazało się ,ze beta niska a tempka wysoka i inne objawy,a prawy jajowód mam zwężony na pewnym odcinku,wiec odrazu pomyślałam o pozamacicznej,przez to poleciałam na usg[w czasie pracy-bo nie umiałam usiedziec].A moja ginka będzie dopiero we wtorek,więc chciałam wiedziec.

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola co tam u Ciebie?
    Bo jakoś cicho.

pepapig, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 1661 1662 1663 1664 1665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ