35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przeczytałam.
Jakie macie śliczne psiaki!
My też się zaczeliśmy nad jakimś zwierzakiem zastanawiać.
Ale u nas to od takich przemyśleń zazwyczaj daleko do ich realizacji.
Moja ciocia wzieła sobie psa ze schroniska - mieszańca podobnego to psów myśliwskich z jednym oczkiem. Bardzo miły.inessa, Lucky, samira, pepapig, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wczoraj wpadła do mnie do pracy kolezanka,lat 39,z ogromnym brzuszkiem,będzie miała trzecią dziewczynkę na świeta rodzi .Starsze 16 i 13 lat.
I oczywiście tekst,,a ty,miałaś się starac? i co?
-ja stwietrdziłam z uśmiechem [choc było mi ciężko wczoraj],że najwidoczniej teraz zachodzą ci co się nie starają ,a jak ktoś sie stara to nie wychodzi,,bliska77, samira, inessa, pepapig, Mango, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnylaski to stronka kliniki do której idę na ta darmowa konsultację i akurat dałam stronkę gienka,i ginek ,nawet z wyglądu taki sympatyczny jest ,jest tam poniżej cały zakres badan i zabiegów jakie wykonuje ,imponująca lista...
http://www.cmpanewniki.pl/ginekolog
Andzia33, inessa, pepapig, Bursztyn, megan8, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia, a ja mam inna taktyke, choc w moim wieku juz nikt specjalnie nie pyta. Zawsze mowie jak juz, ze sie staramy i ze sa problemy i strasznie nam z tego powodu przykro ale walczymy. Ludzie podtrzymuja na duchu, wspolczuja. Nigdy nie spotkalam sie z negatywna reakcja. A jak widze kolezanke w ciazy to sie ciesze i prosze o mozliwosc dotkniecia brzucha bo chce sie zarazic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 16:51
Andzia33, samira, inessa, pepapig, Bursztyn, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też zawsze była radośc,ale wczoraj miałam takiego doła,a jeszcze słowa mojej ginki,do której też chodzi moja koleżanka ,,od trzydniówki,,,słyszała pani ,ale koleżance się super udało,,wyprowadziły mnie z równowagi,potem telefon ,od tej koleżanki,czy już zaszłam-stwierdziłam ,że nie każdy ma tyle szczęścia co ona,ale tak naprawdę cieszę ,się ,że zaszła i ułoży sobie życie,a potem w ciągu godziny jeszcze tamta,z brzuchem ogromnym,to już był kres mojej wytrzymałości.
inessa, gosia7122, Bursztyn, bliska77, malgos741, grosza lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Tylko ,że póżniej co niektórzy ,,uczciwi,,znajomi ,mogą z Ciebie robic ofiarę losu,a ja nie chcę ,żeby ktoś o mnie coś takiego myślał ,lub gadał.
Andzia33, pepapig, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia będzie dobrze ,raz ,dwa minie i będziesz miała dużo więcej wiedzy o sobie niż teraz.Ja dzięki hsg,wiem jak wyglądają moje jajowody,dlatego wczoraj spanikowałam ,jak okazało się ,ze beta niska a tempka wysoka i inne objawy,a prawy jajowód mam zwężony na pewnym odcinku,wiec odrazu pomyślałam o pozamacicznej,przez to poleciałam na usg[w czasie pracy-bo nie umiałam usiedziec].A moja ginka będzie dopiero we wtorek,więc chciałam wiedziec.
inessa lubi tę wiadomość
Andzia33