35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Andzia to ze wczoraj mialas dola ja to naprawde rozumiem, znam ten bol, oczekiwanie, juz prawie sie udalo a tu dupa, nic a dookola pelno szczesliwych przyszlych mam.
...
choć jestem tak napalona na wszystkie brzusie i dzidziusie jak nigdy, łzy w oczach ale mamy nowy cyk. Teraz dwa dni i poleci do przodu i może sie doczekamy na Mikołaja jakiegos prezentu?
każdej życzękochane jesteście tak nam się te brzusie należa jak nikomu;)
U mnie to jest tez tak, że ja nikomu nic nie mówie ani koleżankom ani rodzinie dzieci mamy odchowane ale będzie niespodzianka i tzw opad szczeny...seseseAndzia33, inessa, samira, polarmiś, gosia7122, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie sie o ciaze nikt nie pyta ,bo my od poczatku bycia razem jednoznacznie stwierdzilismy ze nie chcemy miec dzieci(wspolnych),chodz moj moz nie ma zadnego.Po roku nam sie odwidzialo i zaczelismy sie starac ,ale o tym to tylko wie najblizsza rodzina,wiec nas nikt o to nie pyta.Raz tylko ,krotko po slubie moj szef zapytal sie mojej siostrze czy Ania bedzie w ciazy ,a ona na to Ania nie moze bo ma usuniete jajniki.Tyle w temacie ciekawskich znajomych
Andzia33, inessa, Bursztyn, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja nie cierpię małych psów...a już ratlerki i yorki to wybitnie podchodzą mi pod buta....jeszcze te trzęsące się i wściekle ujadające miniaturkowe ciałka...masakra.... - drą się jak opętane
No ale Wasze mi się podobają - a już Reni piesek - to prawdziwy gwiazdor...
inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:wczoraj nawet ,jak w reklamie widziałam dziecko,noworodka to się poryczałam,mam już dośc tego wszystkiego.
inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie - bo widzę rozbieżności w necie... czy orientujecie się - czy można się starać od razu po laparo czy drożności - już tym konkretnym cyklu - czy lepiej odpuścić ten cykl? Ja będę mieć zabieg w 9-10 dc to teoretycznie mogłabym jeszcze tydzień po zaszaleć - tylko nie wiem czy to bezpieczne?
inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Andziu ja do czasu jak przyjdzie @ to ryczę nawet na reklamach zupek w proszku a o dzieciach to nie wspomnę...
dziewczyny nie płaczcie
tylko troche cierpliwości jeszcze i bedzie dobrzeinessa, bliska77, malgos741, Olena, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Myślę ,ze nadal wolę się ukrywac,tzn bliskie koleżanki i w pracy wiedzą ,że jest problem ,ale takie ,co widuję raz do roku ,to nie chcę ,żeby wiedziały
a dlaczego zaraz piszesz ,że masz problem po prostu się jeszcze nie wstrzeliliście i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 18:11
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoziu wiesz to zależy co CI bedą tam robić, jeżeli coś tam wogóle bedziesz mieć robione oczywiscie. wiesz jeżeli coś bedzie do usuniecia ale małego , co nie uszkodzi mocno sluzówki macicy to lekarze mówia,ze od razu można sie starać. CHociaż zwykle zalecają odczekać do nastepnego cyklu.
Pytaj najlepiej lekarza.Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczynki za komplementy dla Leona, przekaze mu
Dobrze, ze na swiecie istnieja takie stworzenia jak psy
Andzia, przykro mi. Trzeba probowac dalej i byc dobrej mysli, chociaz wiem, ze nie zawsze jest to latwe. Przytulam.megan8, bliska77, inessa, grosza, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Dzień dobry
Dziękuję Wam za wsparcie!
Ja już nie wierzę w piękne wykresy i objawy ciała[18 dpo -tempka 36,9-a ciąża widmo]
Kasik trzymam kciuki!
Zwierzaki są super!inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAndzia, rozumiem, ze miałaś wczoraj cieżki dzień, powiem Wam szczerze, że ja nie oglądam żadnych programów o in vitro porodówek itp, właśnie po to by sie nie dołować i nie myśleć ciągle o dzieciątku, po prostu powoli zaczynam się wyłączać z tego tematu
Bursztyn, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:wszystkie pieski są ładne ,ale najbardziej podoba mi się fotka agi
to są właśnie tacy przyjaciele, robią razem wszystko aż strach pomyśleć co będzie gdy go zabraknie - to jej największy przyjaciel i powiernik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 18:59
megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość