35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Bozia, wszystko będzie dobrze i mam nadzieję ze po zabiegu szybciutko zobaczysz dwie kreseczki
bliska77, pepapig, inessa, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Moja wiedza jest taka że po drożności jak najbardziej można a nawet trzeba się srtaraćBozia3 wrote:Dziewczyny mam pytanie - bo widzę rozbieżności w necie... czy orientujecie się - czy można się starać od razu po laparo czy drożności - już tym konkretnym cyklu - czy lepiej odpuścić ten cykl? Ja będę mieć zabieg w 9-10 dc to teoretycznie mogłabym jeszcze tydzień po zaszaleć - tylko nie wiem czy to bezpieczne?Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia, miałaś rację, coś zaczęłam podejrzewać kilka dni temu (biust tak mnie bolał, że musiałam spać w staniku i zero syfków na twarzy),tylko trochę sie martwię bo pod koniec 4tyg najadłam się tej polopiryny, spadam na betę ;-)i oczywiście nie mogę w to uwierzyć, co prawda moja gin mi mówiła, że czasem się to zdarza, na zasadzie efektu odbicia ale wiecie.dla mnie to kosmos ;-, jednak od psychiki zależy bardzo dużo, przecież zupełnie odpuściłam..... na razie cieszę si bardzo nieśmiało i po cichutku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 08:17
Skuterek, Bursztyn, Lucky, caffe, KaRa, pepapig, samira, grosza, Olena, gosia7122, inessa, szczęśliwa 2, megan8, promyk, anna maria, Reni, Sylwia78, Dorka71 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga super wieści no i piękny teścik
Lucky, Skuterek, caffe, Andzia33, samira, pepapig, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aga, ty jestes niezly numerek! Dla mnie twoj cykl byl podejrzany, dla Bozi również a ty nas przekonywalas ze nic z ciąży nie bedzie bo czujesz nadchodzaca @!!! Ale jestes kokietka;-) GRATULACJE!!!agafbh wrote:Bozia, miałaś rację, coś zaczęłam podejrzewać kilka dni temu (biust tak mnie bolał, że musiałam spać w staniku i zero syfków na twarzy),tylko trochę sie martwię bo pod koniec 4tyg najadłam się tej polopiryny, spadam na betę ;-)i oczywiście nie mogę w to uwierzyć, co prawda moja gin mi mówiła, że czasem się to zdarza, na zasadzie efektu odbicia ale wiecie.dla mnie to kosmos ;-, jednak od psychiki zależy bardzo dużo, przecież zupełnie odpuściłam..... na razie cieszę si bardzo nieśmiało i po cichutku
Lucky, Skuterek, caffe, Andzia33, samira, bliska77, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Aga!!!!!!!!!!!!!
Hurrrrraaaaa!!!!!
Przepraszam, ale musze , po prostu musze to powiedziec: A NIE MOWILAM ???Ze jak odpuscisz, ale tak naprawde odpuscisz, to wtedy zajdziesz w ciaze. Jak dla mnie to Twoja wlasna posychika i stres najbardziej Cie blokowaly.
Agus, gratuluje Ci bardzo bardzo!
Lucky, Skuterek, caffe, Andzia33, samira, bliska77, inessa, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
o rany
no widzisz!!!! widzisz!!!!
tyle smucenia, złych myśli a tutaj taka niespodzianka
wierzyłam w Ciebie cały czas
ja też tak chcę, chcę załapać się na ten jesienny wysyp ciężarówek
ale cudnie
jupiiiiiiii
dbaj o siebieSkuterek, caffe, KaRa, Andzia33, pepapig, samira, bliska77, inessa, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość