Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, wszystko będzie dobrze i mam nadzieję ze po zabiegu szybciutko zobaczysz dwie kreseczki ;-)

nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bozia, wszystko będzie dobrze i mam nadzieję ze po zabiegu szybciutko zobaczysz dwie kreseczki ;-)
    przyłaczam się.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny :)

nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki macie piękne zwierzaki :)

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja wiedza jest taka że po drożności jak najbardziej można a nawet trzeba się srtarać :)
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny mam pytanie - bo widzę rozbieżności w necie... czy orientujecie się - czy można się starać od razu po laparo czy drożności - już tym konkretnym cyklu - czy lepiej odpuścić ten cykl? Ja będę mieć zabieg w 9-10 dc to teoretycznie mogłabym jeszcze tydzień po zaszaleć - tylko nie wiem czy to bezpieczne?

Bursztyn, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni widzę że masz westa :) :) ja choruję właśnie na szczeniaka westa :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry ;-) ;-) ;-)

nick nieaktualny, grosza, grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny wstaje do pracy na 8 .. Mam nadzieje że szybko i miło minie.;-) miłego dnia <3

Skuterek, Bursztyn, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, miałaś rację, coś zaczęłam podejrzewać kilka dni temu (biust tak mnie bolał, że musiałam spać w staniku i zero syfków na twarzy),tylko trochę sie martwię bo pod koniec 4tyg najadłam się tej polopiryny, spadam na betę ;-)i oczywiście nie mogę w to uwierzyć, co prawda moja gin mi mówiła, że czasem się to zdarza, na zasadzie efektu odbicia ale wiecie.dla mnie to kosmos ;-, jednak od psychiki zależy bardzo dużo, przecież zupełnie odpuściłam..... na razie cieszę si bardzo nieśmiało i po cichutku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 08:17

Skuterek, Bursztyn, Lucky, caffe, KaRa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, Olena, gosia7122, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, megan8, promyk, anna maria, Reni, Sylwia78, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Agafgh gratulacje za plusik ;)
    Bozia powodzenia
    Inesko przykro mi z powodu teścia
    Miłego dnia życzę wam wszystkim ;)

nick nieaktualny, Lucky, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Skuterku ;-)

Lucky, Skuterek, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super wieści no i piękny teścik :-)

Lucky, Skuterek, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Viola Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ty jestes niezly numerek! Dla mnie twoj cykl byl podejrzany, dla Bozi również a ty nas przekonywalas ze nic z ciąży nie bedzie bo czujesz nadchodzaca @!!! Ale jestes kokietka;-) GRATULACJE!!! :-):-):-):-)
    agafbh wrote:
    Bozia, miałaś rację, coś zaczęłam podejrzewać kilka dni temu (biust tak mnie bolał, że musiałam spać w staniku i zero syfków na twarzy),tylko trochę sie martwię bo pod koniec 4tyg najadłam się tej polopiryny, spadam na betę ;-)i oczywiście nie mogę w to uwierzyć, co prawda moja gin mi mówiła, że czasem się to zdarza, na zasadzie efektu odbicia ale wiecie.dla mnie to kosmos ;-, jednak od psychiki zależy bardzo dużo, przecież zupełnie odpuściłam..... na razie cieszę si bardzo nieśmiało i po cichutku

Lucky, Skuterek, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Hurrrrraaaaa!!!!! :)

Przepraszam, ale musze , po prostu musze to powiedziec: A NIE MOWILAM ??? :D Ze jak odpuscisz, ale tak naprawde odpuscisz, to wtedy zajdziesz w ciaze. Jak dla mnie to Twoja wlasna posychika i stres najbardziej Cie blokowaly.
    Agus, gratuluje Ci bardzo bardzo! <3

Lucky, Skuterek, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    o rany
    no widzisz!!!! widzisz!!!!
    tyle smucenia, złych myśli a tutaj taka niespodzianka
    wierzyłam w Ciebie cały czas

ja też tak chcę, chcę załapać się na ten jesienny wysyp ciężarówek :)

ale cudnie
    jupiiiiiiii
    dbaj o siebie

Skuterek, caffe, KaRa, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA - TY WARIATUNCIU!!!!!! A NIE MÓWIŁAM? :))))))

Gratuluję CI z całego serca!!!!! No i proszę ciąg dalszy dziwnych cykli zakończonych ciążą :))

Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, lekarka Ci przepowiedziała ;)

Chyba cieszę się bardziej niż Ty :P Już sobie wyobrażam radość Twojej Małej :)

Dziewczyny, kupujcie akwarium ;)

Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to już wiemy gdzie sie podziały rybki hi hi spełniały życzenia i znikały ;)
    Ja mam akwarium ale w nim mieszkają żółwie moze tez spełnia życzenia ;)

Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratulacje!!!!!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
‹‹ 1664 1665 1666 1667 1668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ