35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie te ucieczki przeważyły nad wyborem rasypepapigg wrote:na poczatku uciekała a że mieszkamy koło lasu to wracała nad ranem...
szkoda sarenek...
teraz juz mamy ogrodzony dom więc siedzi spokojnie i czeka na spacer ale leniwa sie zrobiła jak panihehe dawniej biegałyśmy razem no i obie miałyśmy lepsze figury.. Teraz sie nam przytyło sporo
pora zacząć biegać znowu, warunki są i piesek chetny tylko pani sie rozleniwiła
Ale tak zrobię... zapomnę troche o tym moim cyklu bo tylko o wykresie myśle ostatnioinessa lubi tę wiadomość
-
bo ludzie idą na łatwiznę i strzygą (golą) te psy maszynkami a tego nie można robić bo szarzeją, żółką i kręci im się sierść
psy nie lnieją
to są teriery i trzeba je trymować czyli usuwać ręcznie martwy włos
wtedy się pięknie wybiela i nie kręci
niestety jest moda na te psy i pojawiają się co raz częściej pokraczne, zaniedbane
a zanim się weźmie jakiegokolwiek zwierzaka trzeba poczytać o nim trochę dowiedzieć się o hodowli, żywieniu, zdrowiu
Viola wrote:Reni, my naszego kapiemy strasznie czesto bo normalnie smierdzi, nie wiedzielismy wczesniej ze yorki tak strasznie smierdza.......a przy Wescie balam sie ze zżółknie, jak zaczelam sie rozgladac za psami to chyba mi sie jakies zaniedbane trafialy, bo pamietam ze mialy pozolkniete futro;-)Andzia33, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
oo, to ciekawe co napisalas, nie mialam pojecia o tym, moze gdybym wiedziala wczesniej to inaczej bym podeszla do Westa, Twoj jest po prostu tak slodki ze tylko go schrupac;-)
Reni wrote:bo ludzie idą na łatwiznę i strzygą (golą) te psy maszynkami a tego nie można robić bo szarzeją, żółką i kręci im się sierść
psy nie lnieją
to są teriery i trzeba je trymować czyli usuwać ręcznie martwy włos
wtedy się pięknie wybiela i nie kręci
niestety jest moda na te psy i pojawiają się co raz częściej pokraczne, zaniedbane
a zanim się weźmie jakiegokolwiek zwierzaka trzeba poczytać o nim trochę dowiedzieć się o hodowli, żywieniu, zdrowiuAndzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
koszt niestety takiego trymowania z podstrzyżeniem i kąpielą 150-180 !
biorąc pod uwagę, ze robię go co 2-3 msce a czasami za miesiąc to wychodzi sporo kasy..
dlatego jak już mówiłam zainwestowałam w kurs, sprzęt i sama się nim zajmuję
dodam, że pies na stole podczas zabiegów zasypiawięc chyba mu się podoba
po 2 latach już mi się zwraca koszt kursu
Viola wrote:oo, to ciekawe co napisalas, nie mialam pojecia o tym, moze gdybym wiedziala wczesniej to inaczej bym podeszla do Westa, Twoj jest po prostu tak slodki ze tylko go schrupac;-)Andzia33, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przypuszczam ze ceny sa jakie sa u Ciebie bo to Warszawa! u nas w Bielsku koszt SPA dla pieska czyli, strzyzenie, kapiel, manicure, pedicure to 70 zl, ale za takie male cos jak York... mysle ze West wiecej by kosztowal.
inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dziękuję Wam za wsparcie!
Ja już nie wierzę w piękne wykresy i objawy ciała[18 dpo -tempka 36,9-a ciąża widmo]
Kasik trzymam kciuki!
Zwierzaki są super!bliska77, Reni, inessa, Lucky, gosia7122, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga - super fotka - nie zmieniaj -bardzo ładny avatar...mam jeszcze małę pytanko....kiedy będziesz testować, jeśli @ nie przyjdzie? Bo coś ten cykl Twój mnie nurtuje....
Reni kociak rośnie - jest po prostu boski - ma wspaniały charakter - polecam koty brytyjskie - przekonałam się na własnej skórze, że są cudowne
Wstawianie zdjęc jest troszkę uciążliwe, ale można się nauczyć - można skorzystać ze strony http://www.imageshack.us/ - tam trzeba założyż konto, wrzucić fotki i potem tutaj zamieszczać - lepiej w formacie miniatur bo nie wywala wielgachnych zdjęćinessa, bliska77, Reni, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość