X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie te ucieczki przeważyły nad wyborem rasy :-(
    pepapigg wrote:
    na poczatku uciekała a że mieszkamy koło lasu to wracała nad ranem...
    szkoda sarenek...
    teraz juz mamy ogrodzony dom więc siedzi spokojnie i czeka na spacer ale leniwa sie zrobiła jak pani ;) hehe dawniej biegałyśmy razem no i obie miałyśmy lepsze figury.. Teraz sie nam przytyło sporo :( pora zacząć biegać znowu, warunki są i piesek chetny tylko pani sie rozleniwiła :D
    Ale tak zrobię... zapomnę troche o tym moim cyklu bo tylko o wykresie myśle ostatnio ;)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ludzie idą na łatwiznę i strzygą (golą) te psy maszynkami a tego nie można robić bo szarzeją, żółką i kręci im się sierść
    psy nie lnieją
    to są teriery i trzeba je trymować czyli usuwać ręcznie martwy włos
    wtedy się pięknie wybiela i nie kręci
    niestety jest moda na te psy i pojawiają się co raz częściej pokraczne, zaniedbane
    a zanim się weźmie jakiegokolwiek zwierzaka trzeba poczytać o nim trochę dowiedzieć się o hodowli, żywieniu, zdrowiu
    Viola wrote:
    Reni, my naszego kapiemy strasznie czesto bo normalnie smierdzi, nie wiedzielismy wczesniej ze yorki tak strasznie smierdza.......a przy Wescie balam sie ze zżółknie, jak zaczelam sie rozgladac za psami to chyba mi sie jakies zaniedbane trafialy, bo pamietam ze mialy pozolkniete futro;-)

Andzia33, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo, to ciekawe co napisalas, nie mialam pojecia o tym, moze gdybym wiedziala wczesniej to inaczej bym podeszla do Westa, Twoj jest po prostu tak slodki ze tylko go schrupac;-)
    Reni wrote:
    bo ludzie idą na łatwiznę i strzygą (golą) te psy maszynkami a tego nie można robić bo szarzeją, żółką i kręci im się sierść
    psy nie lnieją
    to są teriery i trzeba je trymować czyli usuwać ręcznie martwy włos
    wtedy się pięknie wybiela i nie kręci
    niestety jest moda na te psy i pojawiają się co raz częściej pokraczne, zaniedbane
    a zanim się weźmie jakiegokolwiek zwierzaka trzeba poczytać o nim trochę dowiedzieć się o hodowli, żywieniu, zdrowiu

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczynki, to moje "dzieci" niestety tylko mam takie zdjecie które jest dość anonimowe reszta z buźką mojej córci, bo oni zawsze razem.....

Reni, Andzia33, polarmiś, inessa, pepapig, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszukam czegoś jeszcze

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koszt niestety takiego trymowania z podstrzyżeniem i kąpielą 150-180 !
    biorąc pod uwagę, ze robię go co 2-3 msce a czasami za miesiąc to wychodzi sporo kasy..
    dlatego jak już mówiłam zainwestowałam w kurs, sprzęt i sama się nim zajmuję
    dodam, że pies na stole podczas zabiegów zasypia ;-) więc chyba mu się podoba
    po 2 latach już mi się zwraca koszt kursu :-)
    Viola wrote:
    oo, to ciekawe co napisalas, nie mialam pojecia o tym, moze gdybym wiedziala wczesniej to inaczej bym podeszla do Westa, Twoj jest po prostu tak slodki ze tylko go schrupac;-)

Andzia33, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga zajebista fota

bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak wstawiacie foty w treści?

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga zajebista fota
    dzięki :-)

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia czy Twoja kocia podrosła już?

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a jak wstawiacie foty w treści?
    dobre pytanie tez może kilka wrzucę

inessa lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przypuszczam ze ceny sa jakie sa u Ciebie bo to Warszawa! u nas w Bielsku koszt SPA dla pieska czyli, strzyzenie, kapiel, manicure, pedicure to 70 zl, ale za takie male cos jak York... mysle ze West wiecej by kosztowal.

inessa, grosza lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w wwie yorka strzyże się też za 70-100
    Yorka robi się godzinę
    West 3-5 godzin

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 12:01

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak patrzę na te "pieskie zdjęcia" i po prostu nie wiem, jak można żyć bez psiaka......

Reni, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Dziękuję Wam za wsparcie!

Ja już nie wierzę w piękne wykresy i objawy ciała[18 dpo -tempka 36,9-a ciąża widmo]

Kasik trzymam kciuki!
    Zwierzaki są super!

bliska77, Reni, inessa, Lucky, gosia7122, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam od zawsze więc nie mogę się wypowiadać :-) bo nie znam innego życia.. no może z przerwą na fretkę ale to też obowiązek i oczy do okoła głowy ;-)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia bo to tylko teoria
    co innego w praktyce wychodzi..
    nie smutkuj

inessa, Andzia33, pepapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pieski super milusie :D

Reni, bliska77, inessa, pepapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, nie martw sie, nie wiem czy pamiętasz ale ja miałam kilka książkowo-ciażowych wykresów ;-) w tym kilka również książkowych, z potwierdzonym przez monitoring brakiem owulacji ;-)

inessa, samira, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - super fotka - nie zmieniaj -bardzo ładny avatar...mam jeszcze małę pytanko....kiedy będziesz testować, jeśli @ nie przyjdzie? Bo coś ten cykl Twój mnie nurtuje....

Reni kociak rośnie - jest po prostu boski - ma wspaniały charakter - polecam koty brytyjskie - przekonałam się na własnej skórze, że są cudowne

Wstawianie zdjęc jest troszkę uciążliwe, ale można się nauczyć - można skorzystać ze strony http://www.imageshack.us/ - tam trzeba założyż konto, wrzucić fotki i potem tutaj zamieszczać - lepiej w formacie miniatur bo nie wywala wielgachnych zdjęć

inessa, bliska77, Reni, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1659 1660 1661 1662 1663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ