35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dokladnie, ale ja mam powod zeby troszke podokuczac kolezance, poniewaz ona sie smieje ze moj Kilerek to nie pies a raczej kot, wiec ona ma swinke chrumkajaca...a moj pies jest prezentem urodzinowym dla starszej corki, wiec jest naszym najwiekszym skarbem:-)
Reni wrote:wszystkie psiaki z krótkimi kufami pochrapują, chrumkają czy jakoś taktaka ich natura
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:25
Reni, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale macie piękne zwierzaki
Nowe avatary - trzeba się na nowo uczyć Was
.
Bursztynku pogadaj z nim - może on nie wie, że czujesz się samotna....może trochę przystopuje, bo jak się opamięta, to może być za późno...
Odebrałam z krwiodawstwa zaświadczenie o grupie krwi...spakowałam pięknie do folijki i teczki i zostawiłam .....na bankomacie wczoraj....Muszę iść prosić o kolejny wypis - mam nadzieję, że mnie nie przeklną...
Dostałam w mailu info, że mam zaproszenie do przyjaciółek od Dorki71 - przecież tu pisała ostatnio ......nie mogłam jednak znaleść zaproszenia w gąszczu maili, więc pomyślałam, że ja ją zaproszę - a tu niespodzianka - nie ma takiego nicka. Wygląda na to, że Dorka się wycofała z forum....Reni, bliska77, Andzia33, polarmiś, inessa, Lucky, Bursztyn, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
własnie o taką podstawową wiedzę chodzi
tego psa się nie kąpie częściej niż inne
nawet nie wiem czy Yorka nie częsciej
wystarczy wyczesaćViola wrote:Reni, a ja zanim kupilismy Kilerka chcialam strasznie miec wlasnie Westa, ale balam sie tego ciaglego mycia.inessa lubi tę wiadomość
-
https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=dorka71Bozia3 wrote:Dostałam w mailu info, że mam zaproszenie do przyjaciółek od Dorki71 - przecież tu pisała ostatnio ......nie mogłam jednak znaleść zaproszenia w gąszczu maili, więc pomyślałam, że ja ją zaproszę - a tu niespodzianka - nie ma takiego nicka. Wygląda na to, że Dorka się wycofała z forum....
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie cierpię małych psów...a już ratlerki i yorki to wybitnie podchodzą mi pod buta....jeszcze te trzęsące się i wściekle ujadające miniaturkowe ciałka...masakra.... - drą się jak opętane
No ale Wasze mi się podobają - a już Reni piesek - to prawdziwy gwiazdor...
pepapig, Andzia33, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:pepa bigelek też fajny a nie ucieka? luźno biega?
na poczatku uciekała a że mieszkamy koło lasu to wracała nad ranem...
szkoda sarenek...
teraz juz mamy ogrodzony dom więc siedzi spokojnie i czeka na spacer ale leniwa sie zrobiła jak panihehe dawniej biegałyśmy razem no i obie miałyśmy lepsze figury.. Teraz sie nam przytyło sporo
pora zacząć biegać znowu, warunki są i piesek chetny tylko pani sie rozleniwiła
Ale tak zrobię... zapomnę troche o tym moim cyklu bo tylko o wykresie myśle ostatnioAndzia33, inessa, Olena lubią tę wiadomość
-
Reni, my naszego kapiemy strasznie czesto bo normalnie smierdzi, nie wiedzielismy wczesniej ze yorki tak strasznie smierdza.......a przy Wescie balam sie ze zżółknie, jak zaczelam sie rozgladac za psami to chyba mi sie jakies zaniedbane trafialy, bo pamietam ze mialy pozolkniete futro;-)
Reni wrote:własnie o taką podstawową wiedzę chodzi
tego psa się nie kąpie częściej niż inne
nawet nie wiem czy Yorka nie częsciej
wystarczy wyczesaćReni, inessa lubią tę wiadomość
-
Na gwiazdora wyrwałam mojego pana tzn pies sobie wybrał pana
dlatego ma szczególne miejsce w naszej rodzinie
i w albumie ślubnym jest na pierwszej stronie
Bozia3 wrote:Ja nie cierpię małych psów...a już ratlerki i yorki to wybitnie podchodzą mi pod buta....jeszcze te trzęsące się i wściekle ujadające miniaturkowe ciałka...masakra.... - drą się jak opętaneNo ale Wasze mi się podobają - a już Reni piesek - to prawdziwy gwiazdor...
Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dziewczynki, nigdy nie wrzucałam żadnego avatara i w związku z tym poproszę o Waszą pomoc
wejdź w ustawienia u góry z prawej strony
potem w społeczność i wyskoczą avatary ovu a Ty możesz edytować swoje zdjęcie
bliska77, inessa lubią tę wiadomość