X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super psiaki macie, Bursztyn, Leon wymiata - zawsze chciałam miec Buldoga Francuskiego jako kompana mojego boksera ale razem chyba chałupe by roznieśli, może i ja swojego wrzucę ;-)

Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepa bigelek też fajny a nie ucieka? luźno biega?

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bursztynku, znam buldogi francuskie, moja kolezanka jest zakochana w tej rasie, a dla mnie to takie male swinki bo ciagle chrumkaja;-) czy twoj tez tak ma?
    raczej chrapie :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie psiaki z krótkimi kufami pochrapują, chrumkają czy jakoś tak ;-) taka ich natura

bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie, ale ja mam powod zeby troszke podokuczac kolezance, poniewaz ona sie smieje ze moj Kilerek to nie pies a raczej kot, wiec ona ma swinke chrumkajaca...a moj pies jest prezentem urodzinowym dla starszej corki, wiec jest naszym najwiekszym skarbem:-)
    Reni wrote:
    wszystkie psiaki z krótkimi kufami pochrapują, chrumkają czy jakoś tak ;-) taka ich natura

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:25

Reni, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, a ja zanim kupilismy Kilerka chcialam strasznie miec wlasnie Westa, ale balam sie tego ciaglego mycia.

pepapig, Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pepa, slodka jest! Imie?
    Lady :) jest z nami już 4 lata ;)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie piękne zwierzaki :) Nowe avatary - trzeba się na nowo uczyć Was :).
    Bursztynku pogadaj z nim - może on nie wie, że czujesz się samotna....może trochę przystopuje, bo jak się opamięta, to może być za późno...

Odebrałam z krwiodawstwa zaświadczenie o grupie krwi...spakowałam pięknie do folijki i teczki i zostawiłam .....na bankomacie wczoraj....:) Muszę iść prosić o kolejny wypis - mam nadzieję, że mnie nie przeklną...

Dostałam w mailu info, że mam zaproszenie do przyjaciółek od Dorki71 - przecież tu pisała ostatnio ......nie mogłam jednak znaleść zaproszenia w gąszczu maili, więc pomyślałam, że ja ją zaproszę - a tu niespodzianka - nie ma takiego nicka. Wygląda na to, że Dorka się wycofała z forum....

Reni, bliska77, Andzia33, polarmiś, inessa, Lucky, Bursztyn, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie o taką podstawową wiedzę chodzi :-)
    tego psa się nie kąpie częściej niż inne
    nawet nie wiem czy Yorka nie częsciej
    wystarczy wyczesać
    Viola wrote:
    Reni, a ja zanim kupilismy Kilerka chcialam strasznie miec wlasnie Westa, ale balam sie tego ciaglego mycia.

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=dorka71
    Bozia3 wrote:
    Dostałam w mailu info, że mam zaproszenie do przyjaciółek od Dorki71 - przecież tu pisała ostatnio ......nie mogłam jednak znaleść zaproszenia w gąszczu maili, więc pomyślałam, że ja ją zaproszę - a tu niespodzianka - nie ma takiego nicka. Wygląda na to, że Dorka się wycofała z forum....

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, nigdy nie wrzucałam żadnego avatara i w związku z tym poproszę o Waszą pomoc

Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie cierpię małych psów...a już ratlerki i yorki to wybitnie podchodzą mi pod buta....jeszcze te trzęsące się i wściekle ujadające miniaturkowe ciałka...masakra.... - drą się jak opętane :) No ale Wasze mi się podobają - a już Reni piesek - to prawdziwy gwiazdor...:)

pepapig, Andzia33, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=dorka71
    Reni to jest stary wykres z sierpnia....teraz już jej nicka nie znajdziesz.....

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pepa bigelek też fajny a nie ucieka? luźno biega?

na poczatku uciekała a że mieszkamy koło lasu to wracała nad ranem...
    szkoda sarenek...
    teraz juz mamy ogrodzony dom więc siedzi spokojnie i czeka na spacer ale leniwa sie zrobiła jak pani ;) hehe dawniej biegałyśmy razem no i obie miałyśmy lepsze figury.. Teraz sie nam przytyło sporo :( pora zacząć biegać znowu, warunki są i piesek chetny tylko pani sie rozleniwiła :D
    Ale tak zrobię... zapomnę troche o tym moim cyklu bo tylko o wykresie myśle ostatnio ;)

Andzia33, inessa, Olena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ustawienia społeczność i po prawej stronie dodaj :-)
    agafbh wrote:
    dziewczynki, nigdy nie wrzucałam żadnego avatara i w związku z tym poproszę o Waszą pomoc

pepapig, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, my naszego kapiemy strasznie czesto bo normalnie smierdzi, nie wiedzielismy wczesniej ze yorki tak strasznie smierdza.......a przy Wescie balam sie ze zżółknie, jak zaczelam sie rozgladac za psami to chyba mi sie jakies zaniedbane trafialy, bo pamietam ze mialy pozolkniete futro;-)
    Reni wrote:
    własnie o taką podstawową wiedzę chodzi :-)
    tego psa się nie kąpie częściej niż inne
    nawet nie wiem czy Yorka nie częsciej
    wystarczy wyczesać

Reni, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na gwiazdora wyrwałam mojego pana tzn pies sobie wybrał pana :-)
    dlatego ma szczególne miejsce w naszej rodzinie :-)
    i w albumie ślubnym jest na pierwszej stronie
    Bozia3 wrote:
    Ja nie cierpię małych psów...a już ratlerki i yorki to wybitnie podchodzą mi pod buta....jeszcze te trzęsące się i wściekle ujadające miniaturkowe ciałka...masakra.... - drą się jak opętane :) No ale Wasze mi się podobają - a już Reni piesek - to prawdziwy gwiazdor...:)

Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga z prawej strony u góry - wybierasz USTAWIENIA, potem SPOŁECZENOŚC, potem edytuj zdjęcie i dodajesz jakieś zdjęcie ze swojego kompa....:)

pepapig, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w sumie tak ale możesz do niej napisać jak klikniesz na jej nick :-)
    Bozia3 wrote:
    Reni to jest stary wykres z sierpnia....teraz już jej nicka nie znajdziesz.....

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    :) wejdź w ustawienia u góry z prawej strony
    potem w społeczność i wyskoczą avatary ovu a Ty możesz edytować swoje zdjęcie
    :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 1658 1659 1660 1661 1662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ