35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:wiesz ja z tym bólem męczę się od dawna w 2010 robiłam badania i mam problem z kręgosłupem
teraz nasilił się i doszła utrata równowagi więc ten ketonal to lekkie nieporozumienie
p.s. witajcieBursztyn, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Miłego dnia życzę wszystkim...spadam do roboty
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja mam niestety tak ze od pasa w gore jestem bardzo chuda, ale za to dupsko i uda jak baba slaska, w dupie szeroka w barach waska;-)
Bozia3 wrote:żeby mnie tak wykazali brak kilku polędwiczek...
miłego dnia DziewczynkiBursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Kasik, wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie i jestesmy z Toba w tych dniach...a swoja droga 10 jajców to spora ilosc:-)!!
Kasik3033 wrote:witajcie dziewczynkiU mnie w miare ok jajek ponad juz 10 i chyba pojutrza punkcja
Samirko nie bede miala jak sie spotkac bo jestem w Gliwicach
Milego wekkendu wszytskimbliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Wlasnie maz zadzwonil z pracy, ze bedzie prawdopodobnie musial jechac na Kube w niedziele na tydzien lub dwa. I tym sposobem zalatwil na amen 2 rzeczy: ten cykl i ceremonie rozdania dyplomow w przyszly czwartek. Lepiej byc nie moglo, rece opadaja i szlag czlowieka trafia.
samira, Olena, bliska77, Andzia33, inessa, polarmiś, megan8, malgos741, beates lubią tę wiadomość
-
znam to Bursztynku...brak bliskiej osoby w najwazniejszych momentach...juz nie wspomne o momencie spotkanie zolnierzyka z jajeczkiem, to juz w ogole bez M niemozliwe;-)przykro mi, musisz byc wsciekla.
Bursztyn wrote:Wlasnie maz zadzwonil z pracy, ze bedzie prawdopodobnie musial jechac na Kube w niedziele na tydzien lub dwa. I tym sposobem zalatwil na amen 2 rzeczy: ten cykl i ceremonie rozdania dyplomow w przyszly czwartek. Lepiej byc nie moglo, rece opadaja i szlag czlowieka trafia.Bursztyn, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Wlasnie maz zadzwonil z pracy, ze bedzie prawdopodobnie musial jechac na Kube w niedziele na tydzien lub dwa. I tym sposobem zalatwil na amen 2 rzeczy: ten cykl i ceremonie rozdania dyplomow w przyszly czwartek. Lepiej byc nie moglo, rece opadaja i szlag czlowieka trafia.
Bursztyn, pepapig, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Kazda z nas zna to uczucie Andziu.....musisz sie teraz wykrzyczec, wyzyc na kims albo cos w tym stylu zeby ci ulzylo....
ojć... każda zna i od nowa z nową siłą i mocniejsze i bardziej doświadczone czekając na ten cud ...
samira, Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:znam to Bursztynku...brak bliskiej osoby w najwazniejszych momentach...juz nie wspomne o momencie spotkanie zolnierzyka z jajeczkiem, to juz w ogole bez M niemozliwe;-)przykro mi, musisz byc wsciekla.
bliska77, pepapig, Reni, samira, Andzia33, inessa, Lucky, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tak w ogóle mi dość często na kręgosłup pomagaja ćwiczenia rozciągające i ćwiczenia na tej dużej piłce a też troszkę miałam z nim problemów (po porodzie byłam prostowana potem długoletnia rehabilitacja gorset i prostotrzymacz, obecnie drętwienie prawej strony plecow)
Bursztyn, samira, Reni, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bursztynku, jestem z Tobą, rozumiem Twoje wnerwienie i bezsilność bo chyba ona jest najgorsza
bliska77, Andzia33, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:a tak w ogóle mi dość często na kręgosłup pomagaja ćwiczenia rozciągające i ćwiczenia na tej dużej piłce a też troszkę miałam z nim problemów (po porodzie byłam prostowana potem długoletnia rehabilitacja gorset i prostotrzymacz, obecnie drętwienie prawej strony plecow)
właśnie taka piłeczkę muszę sobie kupić,oj widzę ze dużo z nas ma fest problemy z kręgosłupem ,jak nie zacznę chociaż właśnie ćwiczyć rozciągania to xe się to skończy,a drętwienia ,pulsowania,rwania mam szczególnie w górnej części pleców i głowie ,teraz nawet tezbliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Samirko, zakochala sie w Twoim piesku!!!!! jest przepiekny:-)
on jest taka kizia mizia przytulak,a czasem to myślę ze ten pies rozumie więcej niż ja ,mądrala taka że szok !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 10:40
Reni, Bursztyn, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość