X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz ja z tym bólem męczę się od dawna w 2010 robiłam badania i mam problem z kręgosłupem
    teraz nasilił się i doszła utrata równowagi więc ten ketonal to lekkie nieporozumienie

p.s. witajcie
    Reni umnie sąsiadka miała takie objawy: ból migrenowy i zawroty głowy a nie raz myślała że zemdleje, latała od ginekologa po neurologa a okazało się że ma jaskrę. Lepiej porób wszystkie badania a przyczyna napewno się znajdzie. Zdrówka. ;-)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia życzę wszystkim...spadam do roboty :-)

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Viola Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam niestety tak ze od pasa w gore jestem bardzo chuda, ale za to dupsko i uda jak baba slaska, w dupie szeroka w barach waska;-)
    Bozia3 wrote:
    żeby mnie tak wykazali brak kilku polędwiczek...;)

miłego dnia Dziewczynki :)

Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki :) U mnie w miare ok jajek ponad juz 10 i chyba pojutrza punkcja
    Samirko nie bede miala jak sie spotkac bo jestem w Gliwicach

Milego wekkendu wszytskim

polarmiś, samira, bliska77, Andzia33, inessa, beates lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry Wszystkim
    Pogodnego, slonecznego, usmiechnietego dnia Wam zycze :)

pepapig, Andzia33, inessa, polarmiś, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik, wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie i jestesmy z Toba w tych dniach...a swoja droga 10 jajców to spora ilosc:-)!!
    Kasik3033 wrote:
    witajcie dziewczynki :) U mnie w miare ok jajek ponad juz 10 i chyba pojutrza punkcja
    Samirko nie bede miala jak sie spotkac bo jestem w Gliwicach

Milego wekkendu wszytskim

bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie maz zadzwonil z pracy, ze bedzie prawdopodobnie musial jechac na Kube w niedziele na tydzien lub dwa. I tym sposobem zalatwil na amen 2 rzeczy: ten cykl i ceremonie rozdania dyplomow w przyszly czwartek. Lepiej byc nie moglo, rece opadaja i szlag czlowieka trafia.

samira, Olena, bliska77, Andzia33, inessa, polarmiś, megan8, malgos741, beates lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znam to Bursztynku...brak bliskiej osoby w najwazniejszych momentach...juz nie wspomne o momencie spotkanie zolnierzyka z jajeczkiem, to juz w ogole bez M niemozliwe;-)przykro mi, musisz byc wsciekla.
    Bursztyn wrote:
    Wlasnie maz zadzwonil z pracy, ze bedzie prawdopodobnie musial jechac na Kube w niedziele na tydzien lub dwa. I tym sposobem zalatwil na amen 2 rzeczy: ten cykl i ceremonie rozdania dyplomow w przyszly czwartek. Lepiej byc nie moglo, rece opadaja i szlag czlowieka trafia.

Bursztyn, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bursztynku <przytulam> <3

Bursztyn, pepapig, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Kazda z nas zna to uczucie Andziu.....musisz sie teraz wykrzyczec, wyzyc na kims albo cos w tym stylu zeby ci ulzylo....

ojć... każda zna i od nowa z nową siłą i mocniejsze i bardziej doświadczone czekając na ten cud ...
    :) <3

samira, Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawno nie zerkałam może uda mi się odczytac wszystkie wasze wypowiedzi póki co ściskam pepa <3

Andzia33, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko, zakochala sie w Twoim piesku!!!!! jest przepiekny:-)
    samira wrote:

Reni, samira, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    znam to Bursztynku...brak bliskiej osoby w najwazniejszych momentach...juz nie wspomne o momencie spotkanie zolnierzyka z jajeczkiem, to juz w ogole bez M niemozliwe;-)przykro mi, musisz byc wsciekla.
    dokladnie tak! jestem wsciekla i bezsilna i z tego powodu wsciekla jeszcze bardziej. Niektorzy chyba zaczna myslec ze jestem lesbijka bo zawsze przychodze z przyjaciolka- bo mojego meza wiecznie nie ma. Najgorsze przeklenstwa cisna mi sie teraz na usta. Chyba zaczne sobie szukac zastepstwa na powazne.

bliska77, pepapig, Reni, samira, Andzia33, inessa, Lucky, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Dzieki Samirko.

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojć Bursztynku... <3

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, jestem z Tobą, rozumiem Twoje wnerwienie i bezsilność bo chyba ona jest najgorsza

Bursztyn, pepapig, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle mi dość często na kręgosłup pomagaja ćwiczenia rozciągające i ćwiczenia na tej dużej piłce a też troszkę miałam z nim problemów (po porodzie byłam prostowana potem długoletnia rehabilitacja gorset i prostotrzymacz, obecnie drętwienie prawej strony plecow)

Bursztyn, samira, Reni, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, jestem z Tobą, rozumiem Twoje wnerwienie i bezsilność bo chyba ona jest najgorsza
    zdecydowanie tak.... i wydaje mi sie, ze przez to ze go ciagle nie ma, albo nie ma go w waznych momentach- oddalamy sie od siebie..

bliska77, Andzia33, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a tak w ogóle mi dość często na kręgosłup pomagaja ćwiczenia rozciągające i ćwiczenia na tej dużej piłce a też troszkę miałam z nim problemów (po porodzie byłam prostowana potem długoletnia rehabilitacja gorset i prostotrzymacz, obecnie drętwienie prawej strony plecow)

właśnie taka piłeczkę muszę sobie kupić,oj widzę ze dużo z nas ma fest problemy z kręgosłupem ,jak nie zacznę chociaż właśnie ćwiczyć rozciągania to xe się to skończy,a drętwienia ,pulsowania,rwania mam szczególnie w górnej części pleców i głowie ,teraz nawet tez :(

bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Samirko, zakochala sie w Twoim piesku!!!!! jest przepiekny:-)
    A dzięki ,ja tez go bardzo kocham ,właśnie śpi na kolanach mojego G :) on jest taka kizia mizia przytulak,a czasem to myślę ze ten pies rozumie więcej niż ja ,mądrala taka że szok !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 10:40

Reni, Bursztyn, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

‹‹ 1656 1657 1658 1659 1660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ