35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie stara śpiewka 2 dzień łykania clo no i byłam u dentysty zrobić ząbka został mi jeszcze jeden zrobię go w grudniu bo kasy nie mam a jeszcze wizyty u gina też kosztują.
samira, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:A u mnie stara śpiewka 2 dzień łykania clo no i byłam u dentysty zrobić ząbka został mi jeszcze jeden zrobię go w grudniu bo kasy nie mam a jeszcze wizyty u gina też kosztują.
malgos741, inessa, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samirka kiedy masz owu i kiedy do ginka? oprócz białej soboty?
samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Samirka kiedy masz owu i kiedy do ginka? oprócz białej soboty?
zobaczę jak tam jaca i może namówię ja na pregnyl zapewne wtedy musiałyby być już do pęknięcia ...
inessa lubi tę wiadomość
-
ja mam owu ok. 12dc a ostatni raz poszłam w 9dc bo w sobotę nie przyjmował i okazało się że tego samego dnia musiałam mieć zrobiony zastrzyk (jak zamówię w aptece to mam na drugi dzień).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 21:44
samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ja mam owu ok. 12dc a ostatni raz poszłam w 9dc bo w sobotę nie przyjmował i okazało się że tego samego dnia musiałam mieć zrobiony zastrzyk (jak zamówię w aptece to mam na drugi dzień).
jak w lipcu poszłam na usg po CLO w 8dc (bo potem wyjeżdżałam) to prawie nie było pęcherzykówinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a faktycznie przecież wcześniej pisałaś o tym, no to trzymam kciuki żeby były piękne jajeczka.
Samirka a twój ginek ma jakiś plan działania? bo mój powiedział po kolei co będzie robił.
kto teraz testuje bo lista zniknęła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 22:32
samira, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:a faktycznie przecież wcześniej pisałaś o tym, no to trzymam kciuki żeby były piękne jajeczka.
Samirka a twój ginek ma jakiś plan działania? bo mój powiedział po kolei co będzie robił.
kto teraz testuje bo lista zniknęła?inessa lubi tę wiadomość
-
ja też zmieniłam lekarza poprzedni nawet hormonów mi nie badał tylko podstawą były stare wynik sprzed pół roku a chodziłam do niego 1,5 roku w końcu powiedziałam dość jak zrobił mi badania na wrogość 4dni po owu a eobi się te badanie w trakcie owu. Do nowego chodzę od końca kwietnia i od razu napisał mi plan działania, powiedział że trzeba szybko działać bo zostało mało czasu chodzi o wiek. Więc działamy
Spadam spać do jutra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 23:07
pepapig, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
u mojego gina zawsze pełne obłożenie a 18 ti dn owulacji spróbóję na inny dn się wepchać
Ineska
zrobiłam koktajl z mandarynek i bananów pyszności
malgos741 wrote:Ineska dobrze że idziesz do takiego specjalisty
może coś konkretnego powie.
Grosza a w inny dzień na wizytę?anna maria, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
oj chyba słoneczka u mnie nie będzie.
pepapig, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
wiesz ja z tym bólem męczę się od dawna w 2010 robiłam badania i mam problem z kręgosłupem
teraz nasilił się i doszła utrata równowagi więc ten ketonal to lekkie nieporozumienie
p.s. witajcie
grosza wrote:ta oni standardowo przepisują ketonal ja tez dostałam na migrenę
mam nadzieje ze szybko minie ci ten bólWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 08:59
Bursztyn, samira, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
niestety jesli masz prace "za biurkiem"to bole kregoslupa sa nieukniknione...ja tez z tym kiedys walczylam(masaze,naswietlania), ale w koncu stwierdzilam ze jednak ruch i cwiczenia sa najlepsze...ostatnie 10 lat chodzilam na spinning, bieznie i inne podobne zajecia i czulam sie duzo lepiej, od roku z powodow rodzinnych nic kompletnie nie robie no i niestety odczuwam to, tak wiec jedynie wzmacnianie miesni plecow lub jakikolwiek ruch moze nam pomoc.....
ostatnio jak juz naprawde nie moglam wytrzymac poszlam do fizjoterapeuty i on mi powiedzial ze w ogole nie mam poledwiczek, on tak nazywa miesnie podtrzymujace kregoslup, lezace wzdluz kregoslupa i stad moja problemy. Fakt, jestem dosyc chuda od pasa w gore i pewnie brak tych poledwiczek powoduje ze mam slaby kregoslup.
Reni wrote:wiesz ja z tym bólem męczę się od dawna w 2010 robiłam badania i mam problem z kręgosłupem
teraz nasilił się i doszła utrata równowagi więc ten ketonal to lekkie nieporozumienie
p.s. witajcieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 09:04
Reni, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość