35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no niestety moim zdaniem pomagają na ból tylko ćwiczenia
chodziłam na "zdrowy kręgosłup" i po miesiącu jak ręką odjął
więc będzie trzeba wrócić
piłka jest fajna ale jak kupię kolejny sprzęt do ćwiczeń do domu to mnie mój mąż eksmitujebo kupuję a nie używam
ale piłka chodzi za mną od dawna
samira, pepapig, bliska77, inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no niestety moim zdaniem pomagają na ból tylko ćwiczenia
piłka jest fajna ale jak kupię kolejny sprzęt do ćwiczeń do domu to mnie mój mąż eksmitujebo kupuję a nie używam
ale piłka chodzi za mną od dawna
Czy ten piesio w avatarku to twój bo jest super fajnyReni, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
dziękuję..
Dasti
ta rasa jest przesłodka i przepiękna pod warunkiem, że się ma o niej jakieś pojęcie, bo pielęgnacja jest mega trudna..
Samiry pieska też już kiedyś widziałam shitzu są kochane
Bursztyn wrote:Smiry pieska juz kiedys widzialam na fotce,super jest, a Twojego Reni pierwszy raz i musze powiedziec ze fantastycznyjak ma na imie?
samira, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no niestety moim zdaniem pomagają na ból tylko ćwiczenia
ale piłka chodzi za mną od dawnainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynku, znam buldogi francuskie, moja kolezanka jest zakochana w tej rasie, a dla mnie to takie male swinki bo ciagle chrumkaja;-) czy twoj tez tak ma?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:18
Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość