X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie witam nowe Laseczki :D

Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 04:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test ujemny. Musze powtorzyc -moze za wczesnie zrobilam. Nakrecilam sie jak rowerzysta,tylko dla tego ze mnie mdli prawie przez cale dnie.
    Czesc...zapomnialam z tego wszystkiego sie przywitac :-) :-)

Lucky, polarmiś, anna maria, samira, Bursztyn, malgos741, bliska77, Mango, inessa, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,Promyk kiedy powinnas miec @ ? moze powtorz test za pare dni,a moze poprostu w nastepnym cyklu sie uda.

Lucky, bliska77, inessa, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja rada to szybko poszukaj innej ginki i do dzieła :)
    Parka wrote:
    Na amerykańskich stronach znalazłam artykuły, że soja może zastąpić clomid (zamiast clo), jest naturalnym stymulantem owulacji. Moje cykle są dłuugaśne, nawet do 90 dni, często bezowulacyjne. W poprzednim cyklu z soją cykl miał 35 dni i wystąpiła owulacja. Brałam 120 mg dziennie, tj 4 tabletki. W tym cyklu, drugim z soją brałam 90 mg dziennie, tj 3 tabsy. Przypuszczalnie owulacja właśnie nastąpiła. To mój 16 cykl starań -zaczęłam w październiku 2011 r. - widać jakie długie cykle, w tych 16 cyklach miałam chyba 8 cykli z clo - owulacja była potwierdzana monitoringiem ok 20 dc. Clo mi się już skończyło, a nie mam odwagi iść do mojej ginki po receptę, bo skończyłam właśnie 42 lata, a moja gin niestety dała mi ograniczenie czasowe w staraniach. Stąd postanowiłam zadziałać na własną rękę... Stawianie szlabanu przez lekarza wywołało u mnie przygnębienie, ale jak się rozejrzałam wokół ile kobiet zachodzi po 40... To stwierdziłam, że się tak łatwo nie poddam :)

Lucky, Parka, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test.
    U mnie np jak mnie mdli to wiem że @idzie
    promyk wrote:
    Test ujemny. Musze powtorzyc -moze za wczesnie zrobilam. Nakrecilam sie jak rowerzysta,tylko dla tego ze mnie mdli prawie przez cale dnie.

anna maria, Lucky, Bursztyn, malgos741, inessa, promyk lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam odwagi iść do mojej ginki po receptę, bo skończyłam właśnie 42 lata, a moja gin niestety dała mi ograniczenie czasowe w staraniach. Stąd postanowiłam zadziałać na własną rękę... Stawianie szlabanu przez lekarza wywołało u mnie przygnębienie, ale jak się rozejrzałam wokół ile kobiet zachodzi po 40... To stwierdziłam, że się tak łatwo nie poddam :)[/QUOTE]

Durna baba z Twojej ginki, może to jej się skończył termin ważności bo takie głupoty opowiada.

Witajcie dziewczyny, miłego dnia :)

anna maria, Lucky, polarmiś, samira, malgos741, Parka, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    nie mam odwagi iść do mojej ginki po receptę, bo skończyłam właśnie 42 lata, a moja gin niestety dała mi ograniczenie czasowe w staraniach. Stąd postanowiłam zadziałać na własną rękę... Stawianie szlabanu przez lekarza wywołało u mnie przygnębienie, ale jak się rozejrzałam wokół ile kobiet zachodzi po 40... To stwierdziłam, że się tak łatwo nie poddam :)

Durna baba z Twojej ginki, może to jej się skończył termin ważności bo takie głupoty opowiada.

Witajcie dziewczyny, miłego dnia :)[/QUOTE]
    Naprawde walnieta ta ginka,czas na nowa

Lucky, Parka, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:

Dobrze dziewczyny mówią, poza tym jeden test to nie wyrocznia.

Ja też się strasznie nakręciłam w tym cyklu (taki obiecujący był)powtórzę test dla świętego spokoju jutro rano ale wątpię że będzie pozytywny bo temperatura spada.

Lucky, grosza, Parka, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim
    witam nowe dziewczyny
    chyba faktycznie dla równowagi się pojawiacie, trzy odpadły, trzy przybyły :D

zrobiłam test, o głupia ja :( niestety ujemny a takie miałam sny w nocy, ze cztery razy niezwykle wyraźnie śnił mi się mój własny test dodatni, piękne krechy, wybudzałam się z uczuciem 'hurra' a po paru sekundach zdawałam sobie sprawę z tego że to tylko sen i zasypiałam z rozczarowaniem od nowa, i zaczynał się kolejny podobny sen
    chyba ten awatar Agi tak na mnie podziałał

Cafe dziękuję za wiarę! <3

grosza, anna maria, caffe, Bursztyn, malgos741, bliska77, Mango, inessa, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky tule, ale jeszcze kilka dni i sie wyjasni. Bedziemy jakby co dalej walczyc.

Lucky, anna maria, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    W 31dc i właśnie podejrzewam, ze wystąpiła owulka
    A masz potwierdzone owulacje? Bo mnie lekarz powiedział, że przy cyklach dłuższych niż 36 dni to nie ma się co spodziewać owulacji.
    Wiesz, wyliczenia, wyliczeniami, liczą się fakty.
    Dlatego mnie lekami skracał cykl, bo mi się zaburzyły i miałam bardzo długie.

Używasz testów owulacyjnych?

Parka, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe dziewczyny. Mam nadzieje, ze nie staniecie sie weterankamki staran. Ania G - kolezanki juz sugerowaly, zmien lekarza.

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny nowe tez a ja czekam na @ bo dzisiaj miałam zaplanowanoy termin nie chce jej ;)
    Miłego dnia życzę ;)

polarmiś, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w tę pochmurną niedzielę :-)

inessa, Parka lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was

słonecznie ale zimno :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka ja jestem z tych co lubia wiedziec i poszlabym sprawdzic ten progesteron. Oczywiscie nie rob tego w kazdym cyklu bo to kosztowne jednak ale raz mozna sobie go zbadac.

caffe, Parka, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczynki

Mam dzis kaca po wczorajszych 2 lampkach wina, maz odlecial na Kube, nie bedzie go 2 tyg. Wiec tak jak myslalam: i ceremonie i cykl szlag trafil. Jestem wsciekla i chce mi sie plakac.
    Witam nowe panie.

polarmiś, Skuterek, samira, caffe, malgos741, bliska77, gosia7122, anna maria, inessa, Niuta, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam nowe dziewczyny. Mam nadzieje, ze nie staniecie sie weterankamki staran. Ania G - kolezanki juz sugerowaly, zmien lekarza.

Źle wkleiłam cytowany tekst Parki o lekarzu i wyskoczył jako mój a ja go tylko chciałam skomentować. Mam nadzieję że wybaczycie pomyłkę.
    p.s. a jeśli chodzi o moją gin to póki co jest ok

polarmiś, caffe, Parka, inessa lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku przytulaska śle na pocieszenie w smutnych chwil ;)

Bursztyn, bliska77, anna maria, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skuterek wrote:
    Bursztynku przytulaska śle na pocieszenie w smutnych chwil ;)
    dzieki Skuterku

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1672 1673 1674 1675 1676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ