35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Test ujemny. Musze powtorzyc -moze za wczesnie zrobilam. Nakrecilam sie jak rowerzysta,tylko dla tego ze mnie mdli prawie przez cale dnie.
Czesc...zapomnialam z tego wszystkiego sie przywitacLucky, polarmiś, anna maria, samira, Bursztyn, malgos741, bliska77, Mango, inessa, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Moja rada to szybko poszukaj innej ginki i do dzieła
Parka wrote:Na amerykańskich stronach znalazłam artykuły, że soja może zastąpić clomid (zamiast clo), jest naturalnym stymulantem owulacji. Moje cykle są dłuugaśne, nawet do 90 dni, często bezowulacyjne. W poprzednim cyklu z soją cykl miał 35 dni i wystąpiła owulacja. Brałam 120 mg dziennie, tj 4 tabletki. W tym cyklu, drugim z soją brałam 90 mg dziennie, tj 3 tabsy. Przypuszczalnie owulacja właśnie nastąpiła. To mój 16 cykl starań -zaczęłam w październiku 2011 r. - widać jakie długie cykle, w tych 16 cyklach miałam chyba 8 cykli z clo - owulacja była potwierdzana monitoringiem ok 20 dc. Clo mi się już skończyło, a nie mam odwagi iść do mojej ginki po receptę, bo skończyłam właśnie 42 lata, a moja gin niestety dała mi ograniczenie czasowe w staraniach. Stąd postanowiłam zadziałać na własną rękę... Stawianie szlabanu przez lekarza wywołało u mnie przygnębienie, ale jak się rozejrzałam wokół ile kobiet zachodzi po 40... To stwierdziłam, że się tak łatwo nie poddamLucky, Parka, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test.
U mnie np jak mnie mdli to wiem że @idzie
promyk wrote:Test ujemny. Musze powtorzyc -moze za wczesnie zrobilam. Nakrecilam sie jak rowerzysta,tylko dla tego ze mnie mdli prawie przez cale dnie.
Czesc...zapomnialam z tego wszystkiego sie przywitacanna maria, Lucky, Bursztyn, malgos741, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nie mam odwagi iść do mojej ginki po receptę, bo skończyłam właśnie 42 lata, a moja gin niestety dała mi ograniczenie czasowe w staraniach. Stąd postanowiłam zadziałać na własną rękę... Stawianie szlabanu przez lekarza wywołało u mnie przygnębienie, ale jak się rozejrzałam wokół ile kobiet zachodzi po 40... To stwierdziłam, że się tak łatwo nie poddam
[/QUOTE]
Durna baba z Twojej ginki, może to jej się skończył termin ważności bo takie głupoty opowiada.
Witajcie dziewczyny, miłego dniaanna maria, Lucky, polarmiś, samira, malgos741, Parka, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:nie mam odwagi iść do mojej ginki po receptę, bo skończyłam właśnie 42 lata, a moja gin niestety dała mi ograniczenie czasowe w staraniach. Stąd postanowiłam zadziałać na własną rękę... Stawianie szlabanu przez lekarza wywołało u mnie przygnębienie, ale jak się rozejrzałam wokół ile kobiet zachodzi po 40... To stwierdziłam, że się tak łatwo nie poddam
Durna baba z Twojej ginki, może to jej się skończył termin ważności bo takie głupoty opowiada.
Witajcie dziewczyny, miłego dnia[/QUOTE]
Naprawde walnieta ta ginka,czas na nowaLucky, Parka, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Test ujemny. Musze powtorzyc -moze za wczesnie zrobilam. Nakrecilam sie jak rowerzysta,tylko dla tego ze mnie mdli prawie przez cale dnie.
Czesc...zapomnialam z tego wszystkiego sie przywitac
Dobrze dziewczyny mówią, poza tym jeden test to nie wyrocznia.
Ja też się strasznie nakręciłam w tym cyklu (taki obiecujący był)powtórzę test dla świętego spokoju jutro rano ale wątpię że będzie pozytywny bo temperatura spada.Lucky, grosza, Parka, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
hej wszystkim
witam nowe dziewczyny
chyba faktycznie dla równowagi się pojawiacie, trzy odpadły, trzy przybyły
zrobiłam test, o głupia janiestety ujemny a takie miałam sny w nocy, ze cztery razy niezwykle wyraźnie śnił mi się mój własny test dodatni, piękne krechy, wybudzałam się z uczuciem 'hurra' a po paru sekundach zdawałam sobie sprawę z tego że to tylko sen i zasypiałam z rozczarowaniem od nowa, i zaczynał się kolejny podobny sen
chyba ten awatar Agi tak na mnie podziałał
Cafe dziękuję za wiarę!grosza, anna maria, caffe, Bursztyn, malgos741, bliska77, Mango, inessa, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:W 31dc i właśnie podejrzewam, ze wystąpiła owulka
Wiesz, wyliczenia, wyliczeniami, liczą się fakty.
Dlatego mnie lekami skracał cykl, bo mi się zaburzyły i miałam bardzo długie.
Używasz testów owulacyjnych?Parka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja w tę pochmurną niedzielę
inessa, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewczynki
Mam dzis kaca po wczorajszych 2 lampkach wina, maz odlecial na Kube, nie bedzie go 2 tyg. Wiec tak jak myslalam: i ceremonie i cykl szlag trafil. Jestem wsciekla i chce mi sie plakac.
Witam nowe panie.polarmiś, Skuterek, samira, caffe, malgos741, bliska77, gosia7122, anna maria, inessa, Niuta, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Witam nowe dziewczyny. Mam nadzieje, ze nie staniecie sie weterankamki staran. Ania G - kolezanki juz sugerowaly, zmien lekarza.
Źle wkleiłam cytowany tekst Parki o lekarzu i wyskoczył jako mój a ja go tylko chciałam skomentować. Mam nadzieję że wybaczycie pomyłkę.
p.s. a jeśli chodzi o moją gin to póki co jest okpolarmiś, caffe, Parka, inessa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4