35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni
rysunek super!!!!
a ja też lubie ciasta ale beza ze smietaną bym nie dała rady zjeść, za to inne ciasta uwielbiam tylko niestety musze tak robić abym ja mogłą jeść a te ciasta juz tak samo niestety nie smakuja.
Samirko super to czekamy na owocny wynik a no i zdrówka życzesamira, Reni, Skuterek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a propos odchudzania
mam już ćwiczenia z Chodakowską ... teraz muszę dojrzeć do tego, żeby ruszyć tyłek z kanapy.. jakieś propozycje?inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, polarmiś, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokładnie mogłabym nawet na samych ciastach przeżyć pierwsze święto
bita śmietana, czekoladowe, kawowe i makowce -ulubione:)
Reni wrote:ja też lubię bezy, rolady z bitą śmietaną i makowce..
a dupa rośnie
[/url]Reni, inessa, samira, Andzia33, polarmiś, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A przepisik się ma ?
to niech się wrzuci przepisik na stronkę naszą
mniam
polarmiś wrote:Nie, ja lubie cieniutka warstwe kruchego ciasta i gruba warstwe maku z duza iloscia bakali a potem na to kruszonke!!! Makowiec wuilgotny i duuuuuuzo maku!!!! Mis lubić!!!!!!Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a propos odchudzania
mam już ćwiczenia z Chodakowską ... teraz muszę dojrzeć do tego, żeby ruszyć tyłek z kanapy.. jakieś propozycje?Mango, Andzia33, inessa, grosza, Lucky lubią tę wiadomość
-
A ja lubię wszystko co słodkie!
A wczoraj po tej wyprawie do nowego szefa 45km w jedną stronę z nawigacją ,ale gdzieś tak 8-10 km bez bo takie zadupia ,że na mapie nie było ,przyjechałam tak padnięta ,że stwierdziłam ,że należy mi się nagroda i pojechałam po wielkiego,pysznego hamburgera.inessa, grosza, Lucky, promyk, malgos741, anek42 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:A ja lubię wszystko co słodkie!
A wczoraj po tej wyprawie do nowego szefa 45km w jedną stronę z nawigacją ,ale gdzieś tak 8-10 km bez bo takie zadupia ,że na mapie nie było ,przyjechałam tak padnięta ,że stwierdziłam ,że należy mi się nagroda i pojechałam po wielkiego,pysznego hamburgera.inessa, grosza, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a propos odchudzania
mam już ćwiczenia z Chodakowską ... teraz muszę dojrzeć do tego, żeby ruszyć tyłek z kanapy.. jakieś propozycje?
Cześć dziewczyny, ja dopiero wróciłam do domu, cały dzień byłam na szkoleniu.
Miłego wieczoruLucky, inessa, Andzia33, polarmiś, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andziu nie wiem o co chodzi, bo i ja nie mogę Cię dodać
czy można mieć limit przyjaciółek?? oczywiście na OF
w każdym razie super z tą pracą, może i jak środowisko zmienisz na mniej wciagnięte w Wasze plany, to na luzie zajdziesz
myślę o Bozi
co do słodyczy to kocham wafel domowy przekładany, makowce, serniki i szarlotki, ale też takie coś jak snikers z orzechami i masą krówkową mmmmm ale mam ochotę, ale będąc na tych tuczących lekach wolę się pilnować niż potem odchudzać, popuszczę pasa w święta
EwoT wspaniałe wieści, trzymam mocno kciuki za same takie dobre
inessa, Andzia33, polarmiś, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Inessko to dobrze że lekarz konkretny jakaś nadzieja zawsze jest .
Samirko trzymam kciuki za Twoje piękne jajo.Ja czekam na @ dzisiaj mnie strasznie boli brzuch i dużo śluzu mam a to znak że się zbliża .Dziewczyny czy clo wydłuża Wam cykle?inessa, Andzia33, Lucky, samira, Parka, bliska77 lubią tę wiadomość