35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja uwielbiam ten czas przed świętami. Jeszcze, żeby dużo śniegu dowaliło i byłoby pięknie.
..te światełka, ozdoby, świąteczne piosenki a jakby udało się zajść przed świętami to już w ogóle byłoby bajecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 15:03
inessa, Skuterek, Andzia33, Lucky, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni ja mam podobnie do Ciebie jeszcze ten śnieg i troszke mrozu. A świeta u nas w domu sa bardzo rodzinne mamy zjazd mamy rodzeństwa już z dorosłymi teraz dziećmi
jest nas około 30 osób
mhm rozmarzyłam sie tym ostatnim co napisałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 15:04
Reni, Skuterek, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Alis ale ja Ci napisałam co to jest
Dzięki Reni! Odnalazłam Twojego posta i się dokształciłam. Tanie to to urządzonko nie jest, a działa chyba tak samo jak testy owulacyjne.
Ale i tak jestem ciekawa czy ovu mi odpowie - żeby zobaczyć, jaki mają stosunek do uzytkowników.
A ja uważam, że czas przed świętami jest już po Andrzejkach, gdy się zacznie grudzień i adwent.
Reni, inessa, Andzia33, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ramach swiatecznych przygotowan, ja ignorantka i beztalencie kulinarne upieklam dzisiaj na probe makowca ( z gotowego oczywiscie maku) , potem podejme probe upieczenia Caffowego piernika. Zrobilam tez zrazy wolowe - jestem w szoku bo nawet da sie to jesc!!!!! Mialam sie odchudzac a wzielam sie za gotowanie:-)
Andzia33, Reni, inessa, Skuterek, szczęśliwa 2, Lucky, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Tanie nie jest
i uważam, że też pewności nie daje
Alis wrote:Dzięki Reni! Odnalazłam Twojego posta i się dokształciłam. Tanie to to urządzonko nie jest, a działa chyba tak samo jak testy owulacyjne.
Ale i tak jestem ciekawa czy ovu mi odpowie - żeby zobaczyć, jaki mają stosunek do uzytkowników.
A ja uważam, że czas przed świętami jest już po Andrzejkach, gdy się zacznie grudzień i adwent.inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
trudny jest makowiec
ja uwielbiam taki mokry ale w sklepach rzadko można dobry trafić
polarmiś wrote:W ramach swiatecznych przygotowan, ja ignorantka i beztalencie kulinarne upieklam dzisiaj na probe makowca ( z gotowego oczywiscie maku) , potem podejme probe upieczenia Caffowego piernika. Zrobilam tez zrazy wolowe - jestem w szoku bo nawet da sie to jesc!!!!! Mialam sie odchudzac a wzielam sie za gotowanie:-)inessa, Andzia33, polarmiś, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis no tak ja też świateczny czas już po andrzejkach dla mnie od listopada to za wcześnie mam czasami wrazenie,ze potem jak przyjdą już świeta to wielu ludzi jest znudzonymi świetami! Ale to moja opinia
Andzia33, Alis, Lucky, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:W ramach swiatecznych przygotowan, ja ignorantka i beztalencie kulinarne upieklam dzisiaj na probe makowca ( z gotowego oczywiscie maku) , potem podejme probe upieczenia Caffowego piernika. Zrobilam tez zrazy wolowe - jestem w szoku bo nawet da sie to jesc!!!!! Mialam sie odchudzac a wzielam sie za gotowanie:-)
Polarmiś ale taki zwijany???
A za zrazy gratulujei smacznego
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
A ja w nowej pracy -schudnę bo będę miała więcej ruchu hahaha
I nie będe musiała odśnieżac parkingu przed zakładem ,gdzie obecnie jestem ,tylko niech ten śnieg poczeka do grudnia,bo po wstępnej rozmowie [tel] z szefem [obecnym]stwierdził ,że pracuję do końca miesiąca.Ciekawe czy jutro nie zmieni zdania,po rozmowie z księgową.polarmiś, inessa, Reni, Skuterek, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyNie, ja lubie cieniutka warstwe kruchego ciasta i gruba warstwe maku z duza iloscia bakali a potem na to kruszonke!!! Makowiec wuilgotny i duuuuuuzo maku!!!! Mis lubić!!!!!!
Andzia33, Skuterek, inessa, grosza, Bursztyn, Iwone, megan8, anek42 lubią tę wiadomość
-
kruszonka w makowcu? nie znam
kurcze jak ja mało wiem o wypiekach
ja to jadę tylko to moje majonezowe albo murzynka, lub tort bezowy z kremem a tak lipa
polarmiś wrote:Nie, ja lubie cieniutka warstwe kruchego ciasta i gruba warstwe maku z duza iloscia bakali a potem na to kruszonke!!! Makowiec wuilgotny i duuuuuuzo maku!!!! Mis lubić!!!!!!Andzia33, Skuterek, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolarmiś dlatego pytałam bo ja osobiscie wole właśnie tak ja Ty zrobiłąś moja mama taki robi i jest poprostu super mniam mnaim ale mi ochote zrobiłaś.
Ojej i szarlotki też bardzo lubie ale smaka mi narobiłyscie.
Ale jade w piątek do moich rodziców na imieniny mojej mamy i mama piecze suepr ciasta ale najlepsze na swiecie paczkiAndzia33, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkuter lubie to co ty ale makowiec, potem piernik, szarlotka i sernik i dobre torty.
Reni ja tez sie nie znam ale mama zawsze robila kruszonke wiec ja tez zrobilam. Moim zdaniem wyszedl mi za slodki ale Misiu lubi slodkie, dla zrownowazenia smaku zrobilam sobie herbate gorzka oczywiscie.Skuterek, Reni, inessa, Andzia33, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIde po mlodego do szkoly. Staram sie zajac czyms ten umysl. Nie moge opedzic sie od wrednej mysli, ze moze to juz koniec. Ale nie nie dam sie, zniose jeszzcze jajko!!!!
Reni, inessa, Olena, szczęśliwa 2, Andzia33, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaseczki witam,nie pisałam wczoraj bo czuje się jak porzuca i wypluta,od wczoraj ok.15 po gnie wymiotowałam i nie spałam całą noc i mój G tez ,tyle ze on biedny był na nockę i tam go dopadło ,jest juz lepiej ale ten posmak w ustach i kręcenie w brzuchu,kwas fuj ...
u gina dobrze
jest pęcherzyk dominujący w lewym jajniku ,który powiedziała lada dzień powinien pęknąć 20*21mm mówiła ze ma jakąś nawet tętniczka koło niego i to dobrze ,piękne endometrium 11mm ,a najlepsze to ze wyniki hormonów tych co wam tu pisałam są dobre,stosunki lh i fsh do siebie tez dobre ,estradiol tez ok,myślałam ze podne jak to usłyszałam,teraz działaćprzez te dni intensywnie co wczoraj wieczorem nie było do wykonania ale był bzyk rano czyli tez dobrze ,za tydzień na usg czy dokonało się
bozia myślę o tobie jak zbieg :*
inesska nareszcie jakieś konkrety ,na pewno wam się w końcu uda
gosia trzymam kciuki za monitoring
Reni, inessa, Olena, grosza, szczęśliwa 2, Skuterek, Andzia33, polarmiś, gosia7122, Bursztyn, Iwone, Niuta, malgos741, Parka, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość