35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:tak ,widział sam , ponoć w ciąży tak bywa
dwie pierwsze ciąże tego nie miałam
dobrze,że na twarzy nie puchnę ,bo to też często się zdarzainessa, megan8, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Slash wariatko ale nikt się Ciebie nie chce pozbyć..przecież wpadasz tu czasami
Ja zawsze o Tobie pamiętam http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/copains-9247.gif
chodzi o te dziewczyny, które podały termin @ maj-sierpień i słuch po nich zaginął
slash wrote:Chcąc nie chcąc zmusiłyscie mnie do zabrania głosu.
W takim razie mnie proszę wykreślcie, wówczas lista się skróci.
Podczytuję Was sobie po cichu i cieszę się z zieloności u niektórych z Was i gratuluję, piszę od czasu do czasu na innych tematach.
Ale skoro długa lista jest problemem o mnie możecie wymazać.
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego dobrego.inessa, Lucky, bliska77, Andzia33, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni a ja wąśnie zrozumiałam,ze to chodzi o włąśnie szyst sluzu bo tak jest
zaznaczone przy naszych wykresach przy monitorze owulacji a zwykle własnie wysoki, niski zaznacza sie śluz. Ale ja dziś słąbo jarze wybaczcie mi jestem zmeczona po o stresem bo mieliśmy jeszcze dodatkowe przeżycia w zwiazku z podróżą
Acha i jeszcze lekarz dał mi swoje namiary i powidziała,ze jak bede chciałą coś sie dowiedzieć to moge dzwonić do niego kiedy chceanna maria, megan8, Lucky, bliska77, Andzia33, promyk, Reni, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasik3033 wrote:Aga a ty w ciazy ???? kurde nie mam jak poczytac bo pisze z tel kurde gratuluje !!!! no i pozdrawiam wszystkie moje forumowe kumpele
, sama widzisz cuda się zdarzają
trzymam kciuki za transferinessa, Lucky, Andzia33, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucky wrote:ja też myślę jak tam Bozia się trzyma, może ma sieć w komórce i da znać
Boziu trzymam kciuki
Aga, nie zapomnij o mnie, też mi taki cud potrzebny, wysyłaj wiruski, pliiiz
dziewczyny pamietam o kadej z Was ale cieszyć sie zaczne dopiero 28 gdy gin potwierdzi że jest okAndzia33, megan8, inessa, polarmiś, Lucky, Iwone, EwaT, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Witam nowe staraczki i życzę powodzenia!
A ja robię przerwę tzn ,niestaram się kilka miesięcy ponieważ ZMIENIAM PRACĘ i czekam na umowę [dłuższą].Do końca miesiąca jestem w starej pracy ,więc będę z Wami codziennie,ale w nowej nie będzie kompa ,więc będe zaglądac tylko czasami.Mam nadzieję ,ze nie zapomnicie o mnie i nie wyrzucicie z forum .Ja będę myślami z Wami i jak tylko się uda będe czytała.
Pozdrawiam wszystkie
inessa, promyk, bliska77, Iwone, Olena, grosza, szczęśliwa 2, Lucky, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
może nie zabrzmi imponująco ,ale będe pracowała w sklepie mięsnym,od 7-15 za o połowę większą kasę niż mam w tej chwili.Mam praktykę w różnych zawodach-kobieta pracująca
inessa, megan8, bliska77, Olena, polarmiś, anek42, Alis, grosza, szczęśliwa 2, Lucky, Bursztyn, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:może nie zabrzmi imponująco ,ale będe pracowała w sklepie mięsnym,od 7-15 za o połowę większą kasę niż mam w tej chwili.Mam praktykę w różnych zawodach-kobieta pracująca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 13:32
Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
kasa jest super,i godziny też bo w tej chwili 10-18 cały dzień pozadomem,wracam wieczorem i już nic mi się nie chce.Troszkę mam stracha ,bo jednak 5,5 roku nie pracowałam w tym fachu ,a idę akurat na największy ruch-świąteczny.
bliska77, promyk, inessa, megan8, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33