35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:kasa jest super,i godziny też bo w tej chwili 10-18 cały dzień pozadomem,wracam wieczorem i już nic mi się nie chce.Troszkę mam stracha ,bo jednak 5,5 roku nie pracowałam w tym fachu ,a idę akurat na największy ruch-świąteczny.
Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Andzia same plusy - wieksza kasa i czas pracy....a kwestia strachu- kochana zdecydowalas sie na zmiane miejsca pracy to juz jest odwaga,a ruch swiateczny pomoze ci spiac posladki i zapomniec o strachu...bedziesz tylko myslala o tym zeby bylam juz 15 i do domu.
Powodzeniabliska77, inessa, Andzia33, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyANdzia właśnie fajne te godziny są
A wiecie jaki ja miałm dziś piękny sen łał śniło mi sie,ze padał na dworze deszcz a w tym czasie na niebie wyszła wspaniała kolorowa tecza ale poczwórna jeszcze takiej nigdy w życiu nie widziałam (potrójną tak)
i wtedy w sercu zagoscił niesamowity pokój i radosć i wtedy budzik zadzwonił hihihihihihihbliska77, Andzia33, megan8, Olena, Lucky, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Masz rację promyczku,długo dorastałam do tej decyzji,bo wolałam zajśc w ciążę w starej pracy,ale skoro tak długo się nie udało to trzeba coś zmienic,tutaj wszyscy wiedzieli o moich staraniach i cochwilę pytali i myślę ,że ten stres ,żeby zdązyc zajśc bo szef mnie zwolni ,bo pyta itd też przedłużyły mi te starania.Tak samo było przed moją córką staraliśmy się kilka miesięcy -nie wyszło ,zmieniłam pracę i po pół roku byłam w ciaży.
promyk, bliska77, inessa, Lucky, Iwone, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Ineska to trochę by się zgadzało ,bo u mnie cały dzień leje
Fajnie ,że trafiłaś na dobrego lekarza,który konkretnie Cię poprowadzi.
Bozia trzymam kciuki!
Kasik też trzymam i życzę aby transfer się udał i cykl zakończył się na zielono!
Promyk może zawcześnie ta beta?
Ja nie mogę dodac Lucky do przyjaciólek i nie mogę oglądac jej wykresów.
Iwka to super,że już rodzisz-powodzenia i czekamy na info i fotki!bliska77, megan8, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
INESSA- fajnie,że trafiłaś na takiego lekarza....Mysle,że Wam pomoże. Ja sama miałam 2 poronienia, też mówili,że czasem tak bywa...Ja wierze,że Wam sie uda.
AGAFBH- piekny masz avatarek. e dwie krechy- oj przy córce takowe miałam..Piekne czasy- do dzis ma e testy
Dziewczyny- a jak Wy robicie bombki ze styropianu? Robie kiermasz ozdób swiątecznych i mogłabym coś takiego zrobić, tylko liczę na Wasza pomoc...Moze bym z 20 bombek zrobiła? Rok temu kupiłam figurki gipsowe....szły jak świeże bułeczki. A zbieram na Zieloną Szkołę dla moich uczniów- mam 4 dzieci chorych na autyzm.
A z wieści staraniowych....teraz czekam na efekty.Już 3-4 grudnia bedę miała jakieś wieści, czy coś zaskoczyło, czy nie.bliska77, Alis, Andzia33, megan8, inessa, szczęśliwa 2, Lucky, grosza, Bursztyn, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
Andzia, gratuluję zmiany. Też bym chciała coś w swoim życiu zmienić. Nie chcę odchodzić z pracy, ale żeby coś w tej pracy zmienić. Teraz z ciążą nic nie wyhcodzi i zaczynam się czuć, jakby ten brak sukcesu z dzieckiem znaczył, że w innych sferach też nic nie osiągam. Chcę poczuć, że coś mi się udało. Na pewno mąż mi się super udał, ale chcę żeby super mąż miał super żonę.
BTW, napisałam do ovu z pytaniem co to jest ten "monitor" w zakładce testy i czekam na jakąś reakcję. Ciekawe, czy się doczekam.Andzia33, polarmiś, inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDAGI wrote:INESSA- fajnie,że trafiłaś na takiego lekarza....Mysle,że Wam pomoże. Ja sama miałam 2 poronienia, też mówili,że czasem tak bywa...Ja wierze,że Wam sie uda.
AGAFBH- piekny masz avatarek. e dwie krechy- oj przy córce takowe miałam..Piekne czasy- do dzis ma e testy
Dziewczyny- a jak Wy robicie bombki ze styropianu? Robie kiermasz ozdób swiątecznych i mogłabym coś takiego zrobić, tylko liczę na Wasza pomoc...Moze bym z 20 bombek zrobiła? Rok temu kupiłam figurki gipsowe....szły jak świeże bułeczki. A zbieram na Zieloną Szkołę dla moich uczniów- mam 4 dzieci chorych na autyzm.
A z wieści staraniowych....teraz czekam na efekty.Już 3-4 grudnia bedę miała jakieś wieści, czy coś zaskoczyło, czy nie.
trzymam kciuki za Twoje dwie kreseczkiAndzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Czyli sama widzisz plus plusa popycha.
Popedze z beta w piatek po pracy- mam na noc tak wiec bede czaila sie pod drzwiami laboratorium. Oczywiscie o ile w czwartek nie bedzie @Andzia33, bliska77, inessa, Reni, Skuterek, grosza, Lucky, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyDagi my z nauczycielkami robiłyśmy Decupage one są w miare łatwe i mozesz znalesc prosty opis w necie
Trdniejsze ale piekny efekt są bombki ozdabiane wstążećzkami ale przy tym jest troche pracy.
Dziewczyny pewnie mają też fajne pomysły
Acha a z dziei porpostu albo malowałam te bombki albo wyklejaliśmy róznymi ozdobami(korowy papier,koraliki,itp ale najlepszy do tego jest klej introligatorski bo po wyschnieciu jest niewidoczny.Andzia33, Skuterek, Reni, Lucky, Bursztyn, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Bozia trzymam za ciebie miłego pobytu w szpitalu ;)Ineska super powoli sie wszystko układa ;)Kasik powodzenia z jajeczkami
i dla pozostałych tez życzę pozytywnych i dobrych wieści w staraniach
Ja bombki robię jako decoupage z wstążkami i z cekinów poprostu lubię takie życzy rożne robić
Miłego dnia życzęAndzia33, inessa, bliska77, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWIesz ja kupowałam w hurtowni papierniczej, ale chyba mozna zamówić przez allegro i tam są też rozne rozmiary bombek mozna też kupić w kształcie choinki i pięknie na zielono przyozdobic i jakieś delikatne nawet bombki
Andzia33, Skuterek, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
Alis ale ja Ci napisałam co to jest
Alis wrote:BTW, napisałam do ovu z pytaniem co to jest ten "monitor" w zakładce testy i czekam na jakąś reakcję. Ciekawe, czy się doczekam.inessa, Lucky lubią tę wiadomość