X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    kasa jest super,i godziny też bo w tej chwili 10-18 cały dzień pozadomem,wracam wieczorem i już nic mi się nie chce.Troszkę mam stracha ,bo jednak 5,5 roku nie pracowałam w tym fachu ,a idę akurat na największy ruch-świąteczny.
    od razu na głęboką wodę, tak najlepiej, bedzie dobrze ;-)

Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie!

inessa, Lucky, Bursztyn, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia same plusy - wieksza kasa i czas pracy....a kwestia strachu- kochana zdecydowalas sie na zmiane miejsca pracy to juz jest odwaga,a ruch swiateczny pomoze ci spiac posladki i zapomniec o strachu...bedziesz tylko myslala o tym zeby bylam juz 15 i do domu.
    Powodzenia :-) :-) :-)

bliska77, inessa, Andzia33, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANdzia właśnie fajne te godziny są :D

A wiecie jaki ja miałm dziś piękny sen łał śniło mi sie,ze padał na dworze deszcz a w tym czasie na niebie wyszła wspaniała kolorowa tecza ale poczwórna jeszcze takiej nigdy w życiu nie widziałam (potrójną tak)
    i wtedy w sercu zagoscił niesamowity pokój i radosć i wtedy budzik zadzwonił hihihihihihih :) :) :)

bliska77, Andzia33, megan8, Olena, Lucky, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację promyczku,długo dorastałam do tej decyzji,bo wolałam zajśc w ciążę w starej pracy,ale skoro tak długo się nie udało to trzeba coś zmienic,tutaj wszyscy wiedzieli o moich staraniach i cochwilę pytali i myślę ,że ten stres ,żeby zdązyc zajśc bo szef mnie zwolni ,bo pyta itd też przedłużyły mi te starania.Tak samo było przed moją córką staraliśmy się kilka miesięcy -nie wyszło ,zmieniłam pracę i po pół roku byłam w ciaży.

promyk, bliska77, inessa, Lucky, Iwone, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska to trochę by się zgadzało ,bo u mnie cały dzień leje

Fajnie ,że trafiłaś na dobrego lekarza,który konkretnie Cię poprowadzi.
    Bozia trzymam kciuki!

Kasik też trzymam i życzę aby transfer się udał i cykl zakończył się na zielono!
    Promyk może zawcześnie ta beta?

Ja nie mogę dodac Lucky do przyjaciólek i nie mogę oglądac jej wykresów.

Iwka to super,że już rodzisz-powodzenia i czekamy na info i fotki!

bliska77, megan8, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • DAGI Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INESSA- fajnie,że trafiłaś na takiego lekarza....Mysle,że Wam pomoże. Ja sama miałam 2 poronienia, też mówili,że czasem tak bywa...Ja wierze,że Wam sie uda.
    AGAFBH- piekny masz avatarek. e dwie krechy- oj przy córce takowe miałam..Piekne czasy- do dzis ma e testy ;)

Dziewczyny- a jak Wy robicie bombki ze styropianu? Robie kiermasz ozdób swiątecznych i mogłabym coś takiego zrobić, tylko liczę na Wasza pomoc...Moze bym z 20 bombek zrobiła? Rok temu kupiłam figurki gipsowe....szły jak świeże bułeczki. A zbieram na Zieloną Szkołę dla moich uczniów- mam 4 dzieci chorych na autyzm.

A z wieści staraniowych....teraz czekam na efekty.Już 3-4 grudnia bedę miała jakieś wieści, czy coś zaskoczyło, czy nie.

bliska77, Alis, Andzia33, megan8, inessa, szczęśliwa 2, Lucky, grosza, Bursztyn, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • Alis Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, gratuluję zmiany. Też bym chciała coś w swoim życiu zmienić. Nie chcę odchodzić z pracy, ale żeby coś w tej pracy zmienić. Teraz z ciążą nic nie wyhcodzi i zaczynam się czuć, jakby ten brak sukcesu z dzieckiem znaczył, że w innych sferach też nic nie osiągam. Chcę poczuć, że coś mi się udało. Na pewno mąż mi się super udał, ale chcę żeby super mąż miał super żonę.

BTW, napisałam do ovu z pytaniem co to jest ten "monitor" w zakładce testy i czekam na jakąś reakcję. Ciekawe, czy się doczekam.

Andzia33, polarmiś, inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DAGI wrote:
    INESSA- fajnie,że trafiłaś na takiego lekarza....Mysle,że Wam pomoże. Ja sama miałam 2 poronienia, też mówili,że czasem tak bywa...Ja wierze,że Wam sie uda.
    AGAFBH- piekny masz avatarek. e dwie krechy- oj przy córce takowe miałam..Piekne czasy- do dzis ma e testy ;)

Dziewczyny- a jak Wy robicie bombki ze styropianu? Robie kiermasz ozdób swiątecznych i mogłabym coś takiego zrobić, tylko liczę na Wasza pomoc...Moze bym z 20 bombek zrobiła? Rok temu kupiłam figurki gipsowe....szły jak świeże bułeczki. A zbieram na Zieloną Szkołę dla moich uczniów- mam 4 dzieci chorych na autyzm.

A z wieści staraniowych....teraz czekam na efekty.Już 3-4 grudnia bedę miała jakieś wieści, czy coś zaskoczyło, czy nie.
    dzięki, ja przy córce miałam ledwo widoczną druga kreseczkę ;-)
    trzymam kciuki za Twoje dwie kreseczki

• promyk Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli sama widzisz plus plusa popycha.
    Popedze z beta w piatek po pracy- mam na noc tak wiec bede czaila sie pod drzwiami laboratorium. Oczywiscie o ile w czwartek nie bedzie @

Andzia33, bliska77, inessa, Reni, Skuterek, grosza, Lucky, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagi my z nauczycielkami robiłyśmy Decupage one są w miare łatwe i mozesz znalesc prosty opis w necie :)
    Trdniejsze ale piekny efekt są bombki ozdabiane wstążećzkami ale przy tym jest troche pracy.
    Dziewczyny pewnie mają też fajne pomysły :D
    Acha a z dziei porpostu albo malowałam te bombki albo wyklejaliśmy róznymi ozdobami(korowy papier,koraliki,itp ale najlepszy do tego jest klej introligatorski bo po wyschnieciu jest niewidoczny.

Andzia33, Skuterek, Reni, Lucky, Bursztyn, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość

• DAGI Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie można kupić takie bombki do przyozdobienia?

inessa lubi tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny Bozia trzymam za ciebie miłego pobytu w szpitalu ;)Ineska super powoli sie wszystko układa ;)Kasik powodzenia z jajeczkami ;) i dla pozostałych tez życzę pozytywnych i dobrych wieści w staraniach ;)
    Ja bombki robię jako decoupage z wstążkami i z cekinów poprostu lubię takie życzy rożne robić ;)
    Miłego dnia życzę ;)

Andzia33, inessa, bliska77, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIesz ja kupowałam w hurtowni papierniczej, ale chyba mozna zamówić przez allegro i tam są też rozne rozmiary bombek mozna też kupić w kształcie choinki i pięknie na zielono przyozdobic i jakieś delikatne nawet bombki :)

Andzia33, Skuterek, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się tu świątecznie zrobiło!
    Pierniki,bombki....czuc święta!

inessa, Skuterek, Lucky, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis ale ja Ci napisałam co to jest :-(
    Alis wrote:
    BTW, napisałam do ovu z pytaniem co to jest ten "monitor" w zakładce testy i czekam na jakąś reakcję. Ciekawe, czy się doczekam.

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna kupić w sklepie paperniczym na Allegro i na ebey ;)
    Ja kocham święta to taki magiczny dzien ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak u Was ale w WWie są w sklepach wszystko po 5 zł. ;-)
    DAGI wrote:
    A gdzie można kupić takie bombki do przyozdobienia?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skuterek sowa powala mnie na kolana ;-)

Andzia33, inessa, Skuterek, Alis, Lucky lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas widziałam w sklepie papierniczym. Takie właśnie łyse styropianowe.

inessa, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
‹‹ 1696 1697 1698 1699 1700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ