35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
promyk wrote:I macie race....zepne posladki -podrzuce cyckami i odczekam. Choc do super cierpliwych napewno nie naleze
Moja beta w czwartek, wiec czekam i robię bombki:)Skuterek, Bursztyn, promyk, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Chwilowo odsapne od robotek recznych. Przed 1.11 zrobilam przez trzy dni wiazanki male i duze - z zawodu jestem ogrodniczka i od paru lat rodzinka z torunia mnie troche wykorzystuje - a ja nie powiem nie bo to tez lube, najbardziej efekt koncowy . W dodatku musialam pogodzic to ze swoja praca, domem.
Potem przyjechal moj - i tez robotki bylyi moja praca, bo urlopu nie dostalam.
Dopiero co dzwonil i powiedzial ze snil mu sie test z dwoma kreskami- wrozbita...nakrecil sie bo jak twierdzi bardzo sie staral....Iwone, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Witam kochane staraczki!
mój maluszek wczoraj na usg miał już 17 milimetrów, pęcherzyk 3,5 cm, jestem w 8smym tygodniu i ciąża podobno rozwija sie dobrze
dostałam skierowanie na prenatalne do Katowic
luteina dopochw. nadal 2x2
doskwiera mi niespotykane wczesniej zmeczenie, tego sie nie da racjonalnie wytłumaczyć, sama mysl o łóżku przyprawia mnie o dreszcze rozkoszy
brzuch czasami pobolewuje i ciągnie i już go widać! czuje sie opuchnieta i ogólnie do dupy ale czego sie nie robi dla tego małego bijącego serduszka!
polarmiś, megan8, anna maria, malgos741, Mango, inessa, Andzia33, Panda, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane niedawno wróciłam od lekarza nie wiem co Wam mam napisać
lekarz super bardzo ogarniety. Poprosiliśmy go z mezem aby po obejrzeniu wybików powiedziała nam prawde i nie obwijał nam w bawełne, zę chcemy wiedziueć prawde jak on sie zapatruje na naszą sytuacje.
No wiec:moje wyniki wbrew poprzednim lekarzom chodzi o rezerwe jajnikową sa bardzo słabe, poronienie czerwcowe mogło być od tego,zę zw wcześnie po moim zabiegu oraz przypuszcza,zę wtedy przeszłam toksoplazmoze. Inne poronienia natak wczesnym etapie wynikałay prwadopodobnie z przyczyn genetycznych
( bo na tym etapie najczęściej z tego powodu są - jakieś nieprawidłowosći w genach)zrobił mi Usg i tu był w szoku ponieważ na ten dzień cyklu a jest to 9 dc mam piekne endometrium bo 7 mm a na prawym jajniku piekny pecherzyk dominujacy majacy az 13 mm powiedziała,ze zaprzecza to troche badaniom fsh.
Wykonane mam badanie AMH na który wynik amm czekać około 2 tyg. Za tydzień umawiam sie z lekarzem na histeroskopie diagnostyczną lekarz chce zobaczyć czy nie mam jakis zrostów na macicy. Mozę uda sie ten zabieg jeszcze w grudniu ale nie daje takiej gwarancji. Powiedział nam również wprost,ze na inseminacje gdybyśmy nawet chcieli nie mamy co liczyć bo sie nie uda w naszym przypadku a in vitro również ciezko dodatkowo moje choroby. Postara sie coś zaradzić ale mamy liczyć na naturalne zajscie no i starać sie dodatkowo o adopcje. Zobaczymy powiedział czy sie nam uda w tym cyklu a dlaej zobaczymy jaki wynik bedie AMH. Wynika z tego,ze wiek już wpłynąl na mojej jajeczka i mamy bardzo małe szanse na zajście wciaze.
Dziekuje za całe Wasze wparcie kochane i czkeamy na nasz MAleńki Cudmegan8, Iwone, pepapig, anna maria, malgos741, promyk, Skuterek, Mango, Parka, Bursztyn, Reni, dojrzała, anek42, Lucky, grosza, bliska77, Olena, Andzia33, samira, DAGI, szczęśliwa 2, gosia7122, EwaT lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Witam kochane staraczki!
mój maluszek wczoraj na usg miał już 17 milimetrów, pęcherzyk 3,5 cm, jestem w 8smym tygodniu i ciąża podobno rozwija sie dobrze
dostałam skierowanie na prenatalne do Katowic
luteina dopochw. nadal 2x2
doskwiera mi niespotykane wczesniej zmeczenie, tego sie nie da racjonalnie wytłumaczyć, sama mysl o łóżku przyprawia mnie o dreszcze rozkoszy
brzuch czasami pobolewuje i ciągnie i już go widać! czuje sie opuchnieta i ogólnie do dupy ale czego sie nie robi dla tego małego bijącego serduszka!Lucky, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyniki:-)
Ineska to dobry lekarz, wiesz na czym stoisz ale szanse zawsze masz i nawet jest pęcherzyk super
Samirka jak tam usg?
Promyk powodzenia w testowaniu może za później beta wyjdzie pozytywna.
A ja po leczeniu kanałowym zęba 7 dolnej i już mnie nie boli
Jutro do ginka na sprawdzenie jajek ile mam i jakiej wielkości dopiero o 17.20 wizyta. A teraz oglądam na tlc program o in vitro i to nawet z moim m gdzie on takich programów nie lubi oglądać, no i poryczałam się na serialu Prawo Agatyinessa, Lucky, bliska77, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017