35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
promyk wrote:Mnie nigdy przed @ nie mdlilo,nie bylam senna jedyne co to jej "subtelne" sciaganie podbrzusza. Zwlaszcza po lewej stronie-czasami nie moglam ruszyc noga
promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dziękuję Grosza.
Dziękuję Szczęśliwa za piękne słowa otuchy.
Trudno wyszło jak wyszło, zatem Samira niech kontynuuje porządki i proszę niech mnie wykreśli. Niech mnie ma na sumieniua samire możesz straszyc w nocy czasami
megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Chcąc nie chcąc zmusiłyscie mnie do zabrania głosu.
W takim razie mnie proszę wykreślcie, wówczas lista się skróci.
Podczytuję Was sobie po cichu i cieszę się z zieloności u niektórych z Was i gratuluję, piszę od czasu do czasu na innych tematach.
Ale skoro długa lista jest problemem o mnie możecie wymazać.
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego dobrego.i ta lista robi sie dluga i nieprawdziwa. Takze spokojnie, nikt sie Ciebie nie chce pozbyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 19:01
Iwone, megan8, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Bursztynku (tak siedzę w męskich sprawach, czasem się tam udzielam i Was cichaczem podczytuję), dziękuję ale na liście Samira mnie wymieniła jako ta pojawiająca się i znikająca. I dlatego będę ją straszyć w nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 19:04
Bursztyn, szczęśliwa 2, megan8, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kochane nie wiem za bardzo co jest grane. @ powinna mnie zaszczycic za dwa dni, tak wiec chyba za wczesnie nie zrobilam. Kurcze nie wiem co zrobic....chyba poczekam do konca tygodnia i zrobie ponownie test w poniedzialeko ile @nie pojawi sie wczesniej zgodnie z terminem.
szczęśliwa 2, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:Kochane nie wiem za bardzo co jest grane. @ powinna mnie zaszczycic za dwa dni, tak wiec chyba za wczesnie nie zrobilam. Kurcze nie wiem co zrobic....chyba poczekam do konca tygodnia i zrobie ponownie test w poniedzialeko ile @nie pojawi sie wczesniej zgodnie z terminem.
bliska77 lubi tę wiadomość
-
promyk wrote:Lekarz tylko jaki - ogolny, wewnetrzny czy ginekolog. Kurcze czarna d....
promyk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Promyku, znalazlam cos takiego,ale nie wiem na ile jest to wiarygodne:
Kluczowe 6 – 12 dni
Już 48 godzin po zagnieżdżeniu zapłodnionej komórki jajowej otwiera się możliwość wykonania testu ciążowego.
Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji (choć może potrwać nawet 12 dni), to już 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie hCG (wyższe niż 1 mIU/ml). Wówczas otwiera się możliwość przeprowadzenia testu ciążowego.
Podaje link:
http://www.ciazowy.pl/artykul,beta-hcg-a-twoja-ciaza,1062,1.html
Wiem jednak, ze normy sa rozne. Dalej w tym artykule pisza, ze ponizej 5 uznaje sie ze ciazy nie ma, wiec sama nie wiem co o tym myslec.promyk, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki bursztynku. Jak widzisz mieszaja w glowie....Wiesz biorac pod uwage moje ogolne samopoczucie wszystko mowi mi ze jestem, ale dzisiejszy wynik kopie po tylku. Moze masz racje....jak sie nic nie pojawi to znow zbadam bete. To co napisalas daje do myslenia...
A teraz wrzuce na luz,w kazdym razie postaram sie i zapoznam z linkiem, bo moze za wczesnie zrobilam ten test -8.11 owl ,zagniezdzanie do 12 dni+ 48 godz-tu nie ma wyzszej matematyki- za wczesnie dalam sie wyssacszczęśliwa 2, Bursztyn, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:Dzieki bursztynku. Jak widzisz mieszaja w glowie....Wiesz biorac pod uwage moje ogolne samopoczucie wszystko mowi mi ze jestem, ale dzisiejszy wynik kopie po tylku. Moze masz racje....jak sie nic nie pojawi to znow zbadam bete. To co napisalas daje do myslenia...
A teraz wrzuce na luz,w kazdym razie postaram sie i zapoznam z linkiem, bo moze za wczesnie zrobilam ten test -8.11 owl ,zagniezdzanie do 12 dni+ 48 godz-tu nie ma wyzszej matematyki- za wczesnie dalam sie wyssacjesli @ sie nie pojawi za dwa dni to powtorz bete trzeciego dnia i pewnie sprawa sie wyjasni
promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A o jaką listę chodzi?
PROMYKU- znam wiele przypadków,że beta 11dpo wyszło poniżej 1 a ciaża była. Nie martw sie na zapas, czasem intuicja dużo więcej wie, niż jakieś wyniki. Poczekaj z 2 dni i zrób znowu bete...
promyk, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.