X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Witam was wszystkie , juz wszystko wiem mojego malego czekoladowego chlopca bede juz przytulac 11 grunia nie tak jak myslalm okolo 16 lub 23 grudnia Lekarz ustalil mi wczesniej cesarke , bo powiedzial ze mlody jest zdrowy i nie potrzebuje dluzej sie wygrzewac i wykanczac mamusi i wreszcie tez tatus przestanie mnie wypytywac kiedy a dlaczego tak dlugo musi czekac , jak male dziecko sie zachowuje hihihihih . Ale jak powiedzialam mu ze to bedzie wczesniej jak sie spodziewalismy to az podskoczyl i obiecal ze juz nie bedzie mnie wkurzal hihiihihih W domku juz wszystko przygotowane na malego mieszkanca , ale pomimo tego nie moge sie powstrzymac od kupowania kaftanikow bodów i innych slicznych rzeczy , chociaz wszyscy mi mowia ze nie potrzebuje az tyle hihih ale to jest silniejsze ode mnie Dziewczyny zyczę wam abyscie jak najszybciej przezywaly to samo co ja . Po mimo zmeczenia te przezycia sa wspaniale
    Iwka to fajnie że juz co raz bliżej do końa i poczatku ;-)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk, czekam z Tobą ;)

bliska77, promyk lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No ja zrozumiałam, że trzeba dodać teraz te dodatki - bo pisałaś w przepisie, żeby dodać dodatki i odstawić na 4 tygodnie..:) Mam nadzieję, że to nie zgnije wszystko...:) Dodałam dwa duże opakowania - choć dla mnie to wydawało się dużo - ale zaszalałam....:)
    Jeśli tak bylo w przepisie to zrobiłaś dobrze :) Ja po prostu tego nie pamiętam, bo sama nie dodaję i pewnie dlatego :)

W smaku tej przyprawy potem nie czuc tak, jak sobie można to wyobrazić patrząc na jej dosypywaną ilość :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu - clotrimazolum nie, ale furagina kiedyś była bez recepty, potem wprowadzili na recepty, a teraz nie wiem - nie kupowałam dawno...
    urofuragin teraz sie nazywa i mozna kupic na szczescie bez recepty

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec tak na pecherz dostalam pimafucort i jednorazowo antybiotyk Monural.
    W kwesti bardziej intersujacej - jajek brak! Mam sie udac do niej w czwartek do szpitala - chyba znowu nie byla pewna swojego sprzetu:-) ale ja lubie. Zapytalam czy to juz koniec i czy to juz zblizajaca sie ta na " m" . Uspokoila mnie no ale czas i tak robi swoje. Boje sie troche. No ale coz robic.

grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze przysnelam-dobrze ze odbior do 18. Jade i dam wam znac.

grosza, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No wiec tak na pecherz dostalam pimafucort i jednorazowo antybiotyk Monural.
    W kwesti bardziej intersujacej - jajek brak! Mam sie udac do niej w czwartek do szpitala - chyba znowu nie byla pewna swojego sprzetu:-) ale ja lubie. Zapytalam czy to juz koniec i czy to juz zblizajaca sie ta na " m" . Uspokoila mnie no ale czas i tak robi swoje. Boje sie troche. No ale coz robic.
    eee tam! Zadne na "m", moze po prostu sprzet ma kiepski, albo sie pochowaly.

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    O kurcze przysnelam-dobrze ze odbior do 18. Jade i dam wam znac.
    lubisz nas trzymac w niepewnosci ;)

promyk, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ja tez ciagle pozytywnie mysle. Zmienilabym lekarza ale tak strasznie nie chce mi sie po tej Warszawie jexdzic a ona pod reka. Jeszcze pomysle nad tym.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bursztyn ja tez ciagle pozytywnie mysle. Zmienilabym lekarza ale tak strasznie nie chce mi sie po tej Warszawie jexdzic a ona pod reka. Jeszcze pomysle nad tym.
    i bardzo dobrze bo pozytywne myslenie jest tak samo wazne jak cala reszta :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Lucky, nie chodzi przeciez o wyrzucenie kogos z forum tylko o skreslenie z listy na innym watku osob, ktore juz od dawna sie nie pojawiaja, bo lista sie wydluza a tak naprawde okazuje sie ze staraja sie tylko stale bywalczynie. Jesli dziewczyny znowu sie pojawia to ponownie wpisze sie je na liste jesli beda chcialy.

Chcąc nie chcąc zmusiłyscie mnie do zabrania głosu.
    W takim razie mnie proszę wykreślcie, wówczas lista się skróci.
    Podczytuję Was sobie po cichu i cieszę się z zieloności u niektórych z Was i gratuluję, piszę od czasu do czasu na innych tematach.
    Ale skoro długa lista jest problemem o mnie możecie wymazać.
    Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego dobrego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 17:35

szczęśliwa 2, anek42, malgos741, Parka, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Samiro a ja myślę że to jest wyjątkowe forum, że nie powinno się nikogo skreślać
    te starania są tak stresujące, ze wyzwalają przeróżne reakcje
    i można chcieć się odciąć i zamilknąć co każdą koleją @, że można być wściekłym i nie mieć nic do powiedzenia
    a jednocześnie mieć potrzebę czytania i wspierania się słowem innych...z daleka, z dystansu
    co z tego że nie piszą, może życie je wciągnęło, może mają doła, może źle się czują po lekach
    ja akurat Slash bardzo dobrze kojarzę i brakuje mi jej, wiem że w pewnym momencie się załamała, co zrozumiałe

nie wiem o co chodzi ze skreślaniem, ale jakoś mi to drastycznie brzmi :(

Iwone, wspaniale to wygląda, szkoda że na betę trzeba tyyyyle czekać, trzymam kciuki

Aga, piękny termin na poród, cieszę się Twoim cudem

Dziękuję kochana, ten temat tutaj mnie przerósł, trochę się podłamałam i nie mogę się podniesc, masz rację, ale dziękuję że o mnie pamiętasz. To bardzo miłe, aż się wzruszyłam. Nie myslałam, że mnie zapamietałas :)

Czasem piszę w tematach męskie sprawy bo tam szukam pomocy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 17:48

szczęśliwa 2, anek42, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam :)

Bursztynku dobrze ze już wszystko widzisz !!!

dziewczyny powiedzcie czy te laseczki u nas piszą,bo nie wszystkie nicki kojarzę ...bo chce zrobić porządek z listą ,już trzy wykasowałam bo nie ma ich u nas od maja...są tez takie co niby tak bardzo chcą z nami pisać ,nie mija parę dni i już ich nie ma...

to te panie ;) : Slash,Dorka71,blondynka,Strands,anek42,benitka,Rzutka,Bogdalena,

i jeszcze nie wiem co z naszą iza37,Jolka76,

Proszę wykasuj mnie z listy.
    Skoro to ma ułatwić sprawę to nie mam nic przeciwko.
    Choć troszkę mi smutno się zrobiło, ale to nic przeżyję.

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę że takie pojawianie się i znikanie na troszkę lub na dłużej jest na każdym forum i jest nieuniknione więc nie warto się tym przejmować :)

szczęśliwa 2, megan8, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Ja myślę że takie pojawianie się i znikanie na troszkę lub na dłużej jest na każdym forum i jest nieuniknione więc nie warto się tym przejmować :)
    grosza masz racje :-)
    w mysl pjawiasz sie i znikasz i znikasz :-)
    mam na twym punkcie bzika :-)

megan8, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem....<2.00mlU/ml czyli co czarna dupa. Tylko skad tej mdlosci,sennosc,tkliwosc na zapachy.?? Nie nakrecalam sie .....dopiero gdy zaczelo mnie mdlic i zaczelo mi cos sie tlic w glowie. Co jest grane.....

szczęśliwa 2, Iwone, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:47

Iwone, megan8, Bursztyn, Mango, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:48

megan8, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nigdy przed @ nie mdlilo,nie bylam senna jedyne co to jej "subtelne" sciaganie podbrzusza. Zwlaszcza po lewej stronie-czasami nie moglam ruszyc noga

megan8, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Grosza.
    Dziękuję Szczęśliwa za piękne słowa otuchy.

Trudno wyszło jak wyszło, zatem Samira niech kontynuuje porządki i proszę niech mnie wykreśli. Niech mnie ma na sumieniu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 18:49

szczęśliwa 2, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 1691 1692 1693 1694 1695 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ