35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:cholera co za chore podejście, od 16go dnia a jak owulka ma być np 19-20dc? co wtedy, jej jakie schematyczne podejście
aga posłuchałam jej a dopiero co patrzyłam na maje wcześniejsze wykresy i tam owu była miedzy 18 a 21dcbliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya to wypowiedz z innego forum znalazłam cyt:dziś rozmawiałam z ginekologiem ... i mi powiedział: luteina NIE hamuje
owulacji!!!!! wcześniej czytałam na forach, że hamuję !!!!
i kolejna wypowiedz tej samej laski :taaaa
ja ufam mojemu lekarzowi, a nie lekarzowi z netu...
poza tym ... progesteron nie może zahamowaĆ OWULACJI, MOJA LEKARKA MNIE
WYŚMIAŁA I KAZAŁA NIE CZYTAĆ INFORMACJI Z INTERNETU ;-]Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 15:18
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a to wypowiedz z innego forum znalazłam cyt:dziś rozmawiałam z ginekologiem ... i mi powiedział: luteina NIE hamuje
owulacji!!!!! wcześniej czytałam na forach, że hamuję !!!!
i kolejna wypowiedz tej samej laski :taaaa
ja ufam mojemu lekarzowi, a nie lekarzowi z netu...
poza tym ... progesteron nie może zahamowaĆ OWULACJI, MOJA LEKARKA MNIE
WYŚMIAŁA I KAZAŁA NIE CZYTAĆ INFORMACJI Z INTERNETU ;-]
To ciekawe, zapytam jutro moją gin o to. Cokolwiek pokazują te sprzęty usg to nie są tak w 100% dokładne więc nie zaprzestawaj bzykoserc:)inessa lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
agafbh wrote:no chyba tak
ale tak powaznie mówiąc to cierpliwie czekam do soboty, dziś moze zrobie jeszcze betę, bo naprawdę jakoś nie mogę w to uwierzyć, jeszcze teraz cycki nieznacznie mi zmiękły prawie tak jak przed okresem, po prostu mam lekkie obawy, ze cos jest nie tak, w sobotę będzie początek 8go tygodnia, jesli będzie wszystko ok, to serduszko powinno bić jak dzwon
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.Co o tym sądzicie? Od 2 lat staramy się o dzidzię.Przed wczoraj miałam jednodniowy spadek tempki -wczoraj podskoczyła.Rano zakuło mnie kilka razy z prawej strony podbrzusze i dostałam małego jasnoróżowego plamienia,zmieniłam wkładkę i cały dzień było już czyściutko.Dziś od rana bardzo bolało mnie całe podbrzusze wraz z jajnikami i na południe znów pojawiło sie różowe plamienie.Dodam że @ ma być 1.grudnia
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Myszonek, takiego pana z poradnictwa spuscilabym po brzytwie, po prostu. Zapytaj go czy wszystko dobrze z prostata
dobre,
aby zakończyć temat teściów z mojej strony, to tata jest super natomiast teściowa lubi wszystko kontrolować (co zresztą zauważają jej synowie). Ogólnie nie jest najgorzej i poza kilkoma wybrykami to nie mam na co narzekaćnawet bym nie śmiała
chyba, że o czymś nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 15:47
inessa, Bursztyn, Simba, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
maleńka03 wrote:Cześć dziewczyny.Co o tym sądzicie? Od 2 lat staramy się o dzidzię.Przed wczoraj miałam jednodniowy spadek tempki -wczoraj podskoczyła.Rano zakuło mnie kilka razy z prawej strony podbrzusze i dostałam małego jasnoróżowego plamienia,zmieniłam wkładkę i cały dzień było już czyściutko.Dziś od rana bardzo bolało mnie całe podbrzusze wraz z jajnikami i na południe znów pojawiło sie różowe plamienie.Dodam że @ ma być 1.grudnia
inessa, maleńka03 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaleńka03 wrote:Dziękuję za odpowiedź . Kochane jesteście. Postaram się dotrwać do soboty chociaż będzie ciężko.
8 dpo tak na prawdę to nie jesteś pewna kiedy była owulacja, bo może to już 9 lub 10 dzień po, takie plamienia często występują przy implantacji, "mała" wtedy bardzo rozpulchniona, często towarzyszy temu kremowy, obfity śluz. Ale to również może być plamienie przed okresem, są tu dziewczyny które je maja kilka dni przed.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny