35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:4 cm torbiel i pęcherzyk 23 mm to różnica spora. Nie martw się, pęcherzyk jest więc za chwilę owulacja.
i endo mniejsze bo 7mm a wtedy było 11mm !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 14:52
bliska77, inessa, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to jest pan much zwany Zenkiem
zblizam sie powoli i ja do tego stanu, a kiedy juz go osiagne to bedzie chyba Zen (ek)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 14:48
polarmiś, Reni, inessa, Simba, Myszonek, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
otóż to
dlatego jesteśmy z Zenkiem ze sobą bardzo związani
Bursztyn wrote:Zenek jest uroczy i wyglada na to ze ma wysrane na wszystko- ze tak nieelegancko sie wyrazezblizam sie powoli i ja do tego stanu, a kiedy juz go osiagne to bedzie chyba Zen (ek)
bliska77, Bursztyn, polarmiś, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:tak ale miśku test owu pozytywny był w zeszłą środę o 17:00 a ja już cholera jasna zaczęłam od soboty brać luteinę dopoch. jak coś to mi owulke zablokuje ,jakby tak jak mówisz miała dopiero być ,wyć się chce
bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
cholera Samira a lutkę kazał Ci lekarz brać?
czy jest szansa, że jak się przestanie to jeszcze może być owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 14:51
bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny tak czytam, że prawie każda z Was co miesiąc faszeruje się tymi lutkami, dupkami
można tak? czy to nie zaszkodzi tak na dłuższą metę? tym bardziej jak owu nie było?inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie o to mi chodziło..agafbh wrote:jakoś bez sensu z tą luteiną tak wcześnie i to przy monitorowanym cyklu, zazwyczaj podawany jest już PO POTWIERDZONEJ owulacji
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybo mi kazała kutwa jedna od 16dc brać ,jestem wściekła ze nie poczekałam do dzisiaj ,jakbym była w lesie to bym darła ryja na cały głos żeby się wyciszyć ,czuje się jakbym miała wybuchnąć ...
bliska77, Myszonek, polarmiś, inessa, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:bo mi kazała kutwa jedna od 16dc brać ,jestem wściekła ze nie poczekałam do dzisiaj ,jakbym była w lesie to bym darła ryja na cały głos żeby się wyciszyć ,czuje się jakbym miała wybuchnąć ...
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:bo mi kazała kutwa jedna od 16dc brać ,jestem wściekła ze nie poczekałam do dzisiaj ,jakbym była w lesie to bym darła ryja na cały głos żeby się wyciszyć ,czuje się jakbym miała wybuchnąć ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 15:03
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Samira, Ty pisalas chyba ze mozesz zadzwonic do Twojego gin- fajny gosc- tak wynikalo z tego co o nim mowilas- wiec zadzwon i zapytaj go moze co o tym sadzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 15:06
bliska77, inessa lubią tę wiadomość