35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po imprezie (wszystko smakowało gościom), a ja na dodatek musiałam iść dziś do pracy...
To laparo, to jednak trochę mnie rozwaliło....lekarka powiedziała, że @ może przyjść za kilka dni lub za np. 2-3 tygodnie... Wczoraj szykuje imprezę, a tu coś mi za mokro...lecę do łazienki - i jest...w 18dc @...wprawdzie nie bardzo, ale jednak.....natomiast dziś rano już nic nie ma...więc pewnie jednak nie @ - a jakieś jednorazowe coś...pozostałość po zabiegu może....a już się ucieszyłam, że zacznę nowy cykl szybciej...
Bursztynku - avatar superowy - pasuje do Ciebie. Mąż się nie oprze...no ewentualnie się oprze...ale o stół w kuchni....zamiast promotora...
Miłego dnia Dziewczynypepapig, Mango, Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Peppo a jak ze śluzem w stosunku do wielkości jaja? Bo u mnie lipa:(
oj ja pierwsza dzisiaj miłej soboty
byłam u gina i powiedziała że jeśli sie staramy to dzisiaj jest ten dzień i z dwa najabliższe jajo może pęknąć w najbliższym czasie(oby bo jedno mam takie niepękniete wrr) i oczywiście piękny śluz ciagnący a wogóle nic w tym cyklu nie sprawdzałam nie mierzyłam ... więc dzisiaj w nocy działaliśmy może co będzie? jutro poprawka bo dzisiaj chyba nie zdążymy dzieci w domu i dużo gości...Mango, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia witaj
miłego dnia
wszystkim miłego dnia andrzejkowego
ja mam dobry humor wiecie czemu(kobieta która jęczy w nocy nie warczy w dzień...)
ale mi mało i musze poprawiać koniecznie
aa i jeśli jest jakiś sposób by dowiedzieć się czy to jajo pękło czyli owulka była dajcie cynk bez monitoringu pliss pliss plissspolarmiś, Mango, Bursztyn, inessa, Parka, malgos741, samira, Myszonek lubią tę wiadomość
-
pepa - żadna metoda wykrywania owulki nie jest 100 procentowa, oprócz tej zakończonej ciążą. Podstawowe metody - to monitoring, gdzie widać ciałko żółte i płyn w zatoce, na wykresie skok tempki i badanie progesteronu w -67 dpo. Mnie ginka powiedziała, że dobra owulacja jest powyżej 15 ng/ml - taki wynik według niej świadczy o wartościowej owulacji. Ale wiem, że dziewczyny mają dużo niższe wyniki - i też owulka jest.
cytat z netu:
"Wzrost poziomu progesteronu powyżej 3ng/ml świadczy o przejsciu w fazę lutealna, ale nie zawsze świadczy o tym że formą przejścia była owulacja ( czyli wyrzut komórki jajowej z pęcherzka Graffa). Dosc często zdarza sie ,że nie dochodzi do wyrzutu komórki jajowej a cały pecherzyk Graffa ulega luteinizacji i też wytwarza progesteron. Zazwyczaj poziomy hormonów w takich cyklach sa duzo niższe. Czasem bywa tak,że jakość pecherzyka Graffa jest tak słaba ,że dojdzie do fazy lutealanej ale poziomy hormonów będą niskie. Wariantów nieprawidłowej owulacji jest kilka, ale ich wspólną cechą jest niemożność zajścia w ciąże."
Kate 75, Bursztyn, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia właśnie ja miałam marny ten progesteron i ostatnio od 3 dnia od owulki łykałam rano i wieczorem teraz tez mam i chyba to badanie nie wyjdzie miarodajne... aa zapomniałam zapytać... więć zostaje mi czekać i pożerać progesteron az do dnia@ i test... i znowu to oczekiwanie...
ale warto czekac może się doczekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 10:12
Mango, inessa, malgos741, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
pepa a co zażywasz? Bo jeśli dupka - to on nie zmienia poziomu progesteronu. Jeśli luteinę - to chyba wynik może być niemiarodajny...
A jaki miałaś progesteron w poprzednich cyklach?polarmiś, inessa, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypepapigg wrote:Bozia właśnie ja miałam marny ten progesteron i ostatnio od 3nia od owulki łykałam rano i wieczorem teraz tez mam i chyba to badanie nie wyjdzie miarodajne... aa zapomniałam zapytać... więć zostaje mi czekać i pożerać progesteron az do dnia@ i test... i znowu to oczekiwanie...
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewuszki, Pepa, Bursztyn kipia seksem, mysle ze Reni tez swojego meza sciagnela z delegacji i szalala na nowym lozku. Dzis Andrzejki a od rana tak seksownie sie tu zrobilo.
Kate 75, Bursztyn, inessa, pepapig, malgos741, bliska77, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie, u mnie dziś od rana biegi narciarskie z Justyną Kowalczyk, a za oknem słońce i sikorka skubiąca kulkę z ziarnami na drzewie. Koty szaleją w kuchni, a ja w pozycji klasycznej ( kawa pod kocykiem ) ciesze się początkiem weekendu!
Bursztyn, inessa, pepapig, malgos741, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarmisiu nie tylko Bursztynek ma seksowny avatar....Twój weekend też daje radę...
Bursztyn, inessa, Parka, Panda, malgos741, samira, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja już po imprezie (wszystko smakowało gościom), a ja na dodatek musiałam iść dziś do pracy...
To laparo, to jednak trochę mnie rozwaliło....lekarka powiedziała, że @ może przyjść za kilka dni lub za np. 2-3 tygodnie... Wczoraj szykuje imprezę, a tu coś mi za mokro...lecę do łazienki - i jest...w 18dc @...wprawdzie nie bardzo, ale jednak.....natomiast dziś rano już nic nie ma...więc pewnie jednak nie @ - a jakieś jednorazowe coś...pozostałość po zabiegu może....a już się ucieszyłam, że zacznę nowy cykl szybciej...
Bursztynku - avatar superowy - pasuje do Ciebie. Mąż się nie oprze...no ewentualnie się oprze...ale o stół w kuchni....zamiast promotora...
Miłego dnia Dziewczyny
zbieram tylko kase na takie duze cycki
A kiedy masz nastepna wizyte u gin?
Misku, Twoj weekend wymiata
Pepa, widze ze dzialania pelna para ruszyly
Dolaczam do pijacych kawe
polarmiś, inessa, pepapig, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Boziu, dziekuje
zbieram tylko kase na takie duze cycki
A kiedy masz nastepna wizyte u gin?
Misku, Twoj weekend wymiata
Pepa, widze ze dzialania pelna para ruszyly
Dolaczam do pijacych kaweA im dalej to te mniejsze zyskują - wielkie balony obwisają i więdną..są piękne tylko chwilę w okresie młodości....także Bursztynku ciesz się tym, co masz...a i tak trochę CI urosną w ciąży...
Bursztyn, inessa, Kate 75, pepapig, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:No i super - ja też po pracy odpocznę ze dwie godzinki i na Andrzejki do mojego brata..
Trzeba korzystać ile wlezie..
inessa, pepapig, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Na kolejną wizytę nie wiem kiedy pójdę....ginka się upierała, żeby startować od razu po @ do inseminacji - ale my chyba odczekalibyśmy jeszcze jeden cykl dla spokoju jakiegoś...Jednak gdybym się zdecydowała, to mam dzwonić do niej od razu jak dostanę @ - żeby ustalić plan działania - to pewnie będzie jakaś silna stymulacja. A. ma powtórzyć badania...
inessa, Kate 75, pepapig, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość