X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn duze cycki sa passe!

Bursztyn, inessa, Kate 75, pepapig, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cycki małe nie są złe...a szczególnie po 40 ..;) A im dalej to te mniejsze zyskują - wielkie balony obwisają i więdną..są piękne tylko chwilę w okresie młodości....także Bursztynku ciesz się tym, co masz...a i tak trochę CI urosną w ciąży...:)
    hahahaha! no tak, a potem oklapna bo nieprzyzwyczajone do wiekszego rozmiaru ;) zostaje tylko chirurgia, zamowie sobie wtedy takie jak pani w avatarku ;)

inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bursztyn duze cycki sa passe!
    ja tam nigdy sie nie kierowalam moda ;) no to chociaz jakies srednie...

Mango, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cycki małe nie są złe...a szczególnie po 40 ..;) A im dalej to te mniejsze zyskują - wielkie balony obwisają i więdną..są piękne tylko chwilę w okresie młodości....także Bursztynku ciesz się tym, co masz...a i tak trochę CI urosną w ciąży...:)
    Drugi raz pomyslalysmy o tym samym!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 11:17

Bozia3, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fajnie, zazdraszczam troche, bo tutaj nie obchodza w taki sposob.
    bo tam to nic normalnie nie obchodzą...oprócz dyni i walentynek...:) Wracaj Ty lepiej Bursztyn do Polski...:) Wiesz jaki piękny zaczął się właśnie kiermasz świąteczny na Rynku? :)

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Na kolejną wizytę nie wiem kiedy pójdę....ginka się upierała, żeby startować od razu po @ do inseminacji - ale my chyba odczekalibyśmy jeszcze jeden cykl dla spokoju jakiegoś...Jednak gdybym się zdecydowała, to mam dzwonić do niej od razu jak dostanę @ - żeby ustalić plan działania - to pewnie będzie jakaś silna stymulacja. A. ma powtórzyć badania...
    tez pewnie odczekalabym

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahahaha! no tak, a potem oklapna bo nieprzyzwyczajone do wiekszego rozmiaru ;) zostaje tylko chirurgia, zamowie sobie wtedy takie jak pani w avatarku ;)
    zauważ jak ta Pani w avatarku odchyla się do tyłu...jakby się pochyliła do przodu, to już nie byłoby tak pięknie...:)

inessa, polarmiś, Bursztyn, Kate 75, Parka, samira, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj kochane :) :) :)
    Jesteście niemozliwe hahahahahhhaha my nie to znaczy ja zaczynam sie szykować powoli na dzisiejszą imprezke ale najpierw trzeba ogarnać dom ufuf
    Życze Wam udanego weekendu andrzejkowo - adwnetowego :D :D :D

Bursztyn, polarmiś, Parka, malgos741, samira, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    bo tam to nic normalnie nie obchodzą...oprócz dyni i walentynek...:) Wracaj Ty lepiej Bursztyn do Polski...:) Wiesz jaki piękny zaczął się właśnie kiermasz świąteczny na Rynku? :)
    to prawda, komercja pusta,nawet nie wiedza poco te choinki kupuja, a drugi dzien swiat- mimo ze nadal swietoto juz sklepy wszystkie sa otwarte.
    Nawet mi nie mow o kiermaszu na Rynku bo mnie skreca na sama mysle, ze mnie tam nie ma :/

inessa, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zauważ jak ta Pani w avatarku odchyla się do tyłu...jakby się pochyliła do przodu, to już nie byłoby tak pięknie...:)
    dobra uwaga :) no chyba ze ma silikony, wtedy zostana na miejscu ;)

inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    932239ry2d6eqy0n.gif

Druga wersja ladniejsza.

Bursztyn, pepapig, inessa, Parka, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    932239ry2d6eqy0n.gif

Druga wersja ladniejsza.
    hahahahah!!! ja tam wole pierwsza :)

pepapig, Kate 75, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam progesteron - czysty podjęzykowy a wyniki w 22 dniu cyklu ok 7 ...
    a teraz spadam na kawke i kanapke z tuńczyka aa ciekawe kiedy mi sie znudzi hehe ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 11:38

polarmiś, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis jesteś szalona ale w super tego słowa znaczeniu i dzieki za to :)
    A to dla Was https://www.youtube.com/watch?v=w_DKWlrA24k

pepapig, polarmiś, Bursztyn, Kate 75, malgos741, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam tego pana i piosenke, pieknie i optymistycznie spiewa. Zaznaczam, ze z tusza to mi do niego daleko:-)

Bursztyn, Kate 75, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oru352689a7f6b9.gifCześć Dziewczęta!
    Dobrze, że tryskacie humorem bo mi się trochę lepiej zrobiło. U mnie dzisiaj dół dołów, choroba szaleje. Mój M też padł i leży z nosem czerwonym jak stylizacja na mikołaja tylko renifera mu brakuje.
    Do tego "zawieszam się" patrząc na kropki na moim wykresie, zaczyna się wariactwo w mojej psyche 0dash2.gif. Andrzejki się szykują superowe, no cóż bywa.

Bursztyn avatar mega sexi i inspirujący mam na myśli wdzianko tej pani :P
    Cycki po 40 bywają problematyczne ale od czego są "pushupy", a pochylać się nie trzeba ;) cycki.gif
    Udanych imprez anrzejkowych dla tych co idą, udanego wieczoru andrzejkowego dla tych co zostają w domach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 14:47

Bursztyn, polarmiś, inessa, Parka, malgos741, samira, bliska77, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Cześć Dziewczęta!
    Dobrze, że tryskacie humorem bo mi się trochę lepiej zrobiło. U mnie dzisiaj dół dołów, choroba szaleje. Mój M też padł i leży z nosem czerwonym jak stylizacja na mikołaja tylko renifera mu brakuje.
    Do tego "zawieszam się" patrząc na kropki na moim wykresie, zaczyna się wariactwo w mojej psyche 0dash2.gif. Andrzejki się szykują superowe, no cóż bywa.

Bursztyn avatar mega sexi i inspirujący mam na myśli wdzianko tej pani :P
    Cycki po 40 bywają problematyczne ale od czego są "pushupy", a pochylać się nie trzeba ;) cycki.gif
    Udanych imprez anrzejkowych dla tych co idą, udanego wieczoru andrzejkowego dla tych co zostają w domach :)
    Kate dziekuje :) tez mi sie podoba to wdzianko :) chociaz Twoj avatarek rowniez niczego sobie :)
    A dol dlaczego u Ciebie?
    No i zdrowka Ci zycze

inessa, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1103424xk6xqmgmlu.gif

Przy duzych cyckach i to moze Ci sie Bursztynku przytrafic.

inessa, Kate 75, Bursztyn, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 - Twój avatarek to by się spodobał mężowi Inessy - bo on gustuje w Mikołajkach...;) Ale Inessa woli ostrzejszy seks i dlatego rozwala mu w domu łóżka....chyba się nie dobrali..;)

inessa, Kate 75, Bursztyn, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy Kasik testuje? Bo u niej to in vitro - więc powinno się udać...

inessa, Mango, malgos741, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1772 1773 1774 1775 1776 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ