X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn duze cycki sa passe!

Bursztyn, inessa, Kate 75, pepapig, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cycki małe nie są złe...a szczególnie po 40 ..;) A im dalej to te mniejsze zyskują - wielkie balony obwisają i więdną..są piękne tylko chwilę w okresie młodości....także Bursztynku ciesz się tym, co masz...a i tak trochę CI urosną w ciąży...:)
    hahahaha! no tak, a potem oklapna bo nieprzyzwyczajone do wiekszego rozmiaru ;) zostaje tylko chirurgia, zamowie sobie wtedy takie jak pani w avatarku ;)

inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bursztyn duze cycki sa passe!
    ja tam nigdy sie nie kierowalam moda ;) no to chociaz jakies srednie...

Mango, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cycki małe nie są złe...a szczególnie po 40 ..;) A im dalej to te mniejsze zyskują - wielkie balony obwisają i więdną..są piękne tylko chwilę w okresie młodości....także Bursztynku ciesz się tym, co masz...a i tak trochę CI urosną w ciąży...:)
    Drugi raz pomyslalysmy o tym samym!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 11:17

Bozia3, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fajnie, zazdraszczam troche, bo tutaj nie obchodza w taki sposob.
    bo tam to nic normalnie nie obchodzą...oprócz dyni i walentynek...:) Wracaj Ty lepiej Bursztyn do Polski...:) Wiesz jaki piękny zaczął się właśnie kiermasz świąteczny na Rynku? :)

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Na kolejną wizytę nie wiem kiedy pójdę....ginka się upierała, żeby startować od razu po @ do inseminacji - ale my chyba odczekalibyśmy jeszcze jeden cykl dla spokoju jakiegoś...Jednak gdybym się zdecydowała, to mam dzwonić do niej od razu jak dostanę @ - żeby ustalić plan działania - to pewnie będzie jakaś silna stymulacja. A. ma powtórzyć badania...
    tez pewnie odczekalabym

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahahaha! no tak, a potem oklapna bo nieprzyzwyczajone do wiekszego rozmiaru ;) zostaje tylko chirurgia, zamowie sobie wtedy takie jak pani w avatarku ;)
    zauważ jak ta Pani w avatarku odchyla się do tyłu...jakby się pochyliła do przodu, to już nie byłoby tak pięknie...:)

inessa, polarmiś, Bursztyn, Kate 75, Parka, samira, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj kochane :) :) :)
    Jesteście niemozliwe hahahahahhhaha my nie to znaczy ja zaczynam sie szykować powoli na dzisiejszą imprezke ale najpierw trzeba ogarnać dom ufuf
    Życze Wam udanego weekendu andrzejkowo - adwnetowego :D :D :D

Bursztyn, polarmiś, Parka, malgos741, samira, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    bo tam to nic normalnie nie obchodzą...oprócz dyni i walentynek...:) Wracaj Ty lepiej Bursztyn do Polski...:) Wiesz jaki piękny zaczął się właśnie kiermasz świąteczny na Rynku? :)
    to prawda, komercja pusta,nawet nie wiedza poco te choinki kupuja, a drugi dzien swiat- mimo ze nadal swietoto juz sklepy wszystkie sa otwarte.
    Nawet mi nie mow o kiermaszu na Rynku bo mnie skreca na sama mysle, ze mnie tam nie ma :/

inessa, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zauważ jak ta Pani w avatarku odchyla się do tyłu...jakby się pochyliła do przodu, to już nie byłoby tak pięknie...:)
    dobra uwaga :) no chyba ze ma silikony, wtedy zostana na miejscu ;)

inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    932239ry2d6eqy0n.gif

Druga wersja ladniejsza.

Bursztyn, pepapig, inessa, Parka, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    932239ry2d6eqy0n.gif

Druga wersja ladniejsza.
    hahahahah!!! ja tam wole pierwsza :)

pepapig, Kate 75, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam progesteron - czysty podjęzykowy a wyniki w 22 dniu cyklu ok 7 ...
    a teraz spadam na kawke i kanapke z tuńczyka aa ciekawe kiedy mi sie znudzi hehe ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 11:38

polarmiś, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis jesteś szalona ale w super tego słowa znaczeniu i dzieki za to :)
    A to dla Was https://www.youtube.com/watch?v=w_DKWlrA24k

pepapig, polarmiś, Bursztyn, Kate 75, malgos741, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam tego pana i piosenke, pieknie i optymistycznie spiewa. Zaznaczam, ze z tusza to mi do niego daleko:-)

Bursztyn, Kate 75, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oru352689a7f6b9.gifCześć Dziewczęta!
    Dobrze, że tryskacie humorem bo mi się trochę lepiej zrobiło. U mnie dzisiaj dół dołów, choroba szaleje. Mój M też padł i leży z nosem czerwonym jak stylizacja na mikołaja tylko renifera mu brakuje.
    Do tego "zawieszam się" patrząc na kropki na moim wykresie, zaczyna się wariactwo w mojej psyche 0dash2.gif. Andrzejki się szykują superowe, no cóż bywa.

Bursztyn avatar mega sexi i inspirujący mam na myśli wdzianko tej pani :P
    Cycki po 40 bywają problematyczne ale od czego są "pushupy", a pochylać się nie trzeba ;) cycki.gif
    Udanych imprez anrzejkowych dla tych co idą, udanego wieczoru andrzejkowego dla tych co zostają w domach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 14:47

Bursztyn, polarmiś, inessa, Parka, malgos741, samira, bliska77, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Cześć Dziewczęta!
    Dobrze, że tryskacie humorem bo mi się trochę lepiej zrobiło. U mnie dzisiaj dół dołów, choroba szaleje. Mój M też padł i leży z nosem czerwonym jak stylizacja na mikołaja tylko renifera mu brakuje.
    Do tego "zawieszam się" patrząc na kropki na moim wykresie, zaczyna się wariactwo w mojej psyche 0dash2.gif. Andrzejki się szykują superowe, no cóż bywa.

Bursztyn avatar mega sexi i inspirujący mam na myśli wdzianko tej pani :P
    Cycki po 40 bywają problematyczne ale od czego są "pushupy", a pochylać się nie trzeba ;) cycki.gif
    Udanych imprez anrzejkowych dla tych co idą, udanego wieczoru andrzejkowego dla tych co zostają w domach :)
    Kate dziekuje :) tez mi sie podoba to wdzianko :) chociaz Twoj avatarek rowniez niczego sobie :)
    A dol dlaczego u Ciebie?
    No i zdrowka Ci zycze

inessa, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1103424xk6xqmgmlu.gif

Przy duzych cyckach i to moze Ci sie Bursztynku przytrafic.

inessa, Kate 75, Bursztyn, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 - Twój avatarek to by się spodobał mężowi Inessy - bo on gustuje w Mikołajkach...;) Ale Inessa woli ostrzejszy seks i dlatego rozwala mu w domu łóżka....chyba się nie dobrali..;)

inessa, Kate 75, Bursztyn, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy Kasik testuje? Bo u niej to in vitro - więc powinno się udać...

inessa, Mango, malgos741, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1772 1773 1774 1775 1776 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ