35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hahahaha! no tak, a potem oklapna bo nieprzyzwyczajone do wiekszego rozmiaruBozia3 wrote:Cycki małe nie są złe...a szczególnie po 40 ..
A im dalej to te mniejsze zyskują - wielkie balony obwisają i więdną..są piękne tylko chwilę w okresie młodości....także Bursztynku ciesz się tym, co masz...a i tak trochę CI urosną w ciąży...
zostaje tylko chirurgia, zamowie sobie wtedy takie jak pani w avatarku
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrugi raz pomyslalysmy o tym samym!Bozia3 wrote:Cycki małe nie są złe...a szczególnie po 40 ..
A im dalej to te mniejsze zyskują - wielkie balony obwisają i więdną..są piękne tylko chwilę w okresie młodości....także Bursztynku ciesz się tym, co masz...a i tak trochę CI urosną w ciąży...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 11:17
Bozia3, Myszonek lubią tę wiadomość
-
bo tam to nic normalnie nie obchodzą...oprócz dyni i walentynek...Bursztyn wrote:fajnie, zazdraszczam troche, bo tutaj nie obchodza w taki sposob.
Wracaj Ty lepiej Bursztyn do Polski...
Wiesz jaki piękny zaczął się właśnie kiermasz świąteczny na Rynku?
nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tez pewnie odczekalabymBozia3 wrote:Na kolejną wizytę nie wiem kiedy pójdę....ginka się upierała, żeby startować od razu po @ do inseminacji - ale my chyba odczekalibyśmy jeszcze jeden cykl dla spokoju jakiegoś...Jednak gdybym się zdecydowała, to mam dzwonić do niej od razu jak dostanę @ - żeby ustalić plan działania - to pewnie będzie jakaś silna stymulacja. A. ma powtórzyć badania...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
zauważ jak ta Pani w avatarku odchyla się do tyłu...jakby się pochyliła do przodu, to już nie byłoby tak pięknie...Bursztyn wrote:hahahaha! no tak, a potem oklapna bo nieprzyzwyczajone do wiekszego rozmiaru
zostaje tylko chirurgia, zamowie sobie wtedy takie jak pani w avatarku 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Kate 75, Parka, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaj kochane

Jesteście niemozliwe hahahahahhhaha my nie to znaczy ja zaczynam sie szykować powoli na dzisiejszą imprezke ale najpierw trzeba ogarnać dom ufuf
Życze Wam udanego weekendu andrzejkowo - adwnetowego

Bursztyn, nick nieaktualny, Parka, malgos741, nick nieaktualny, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to prawda, komercja pusta,nawet nie wiedza poco te choinki kupuja, a drugi dzien swiat- mimo ze nadal swietoto juz sklepy wszystkie sa otwarte.Bozia3 wrote:bo tam to nic normalnie nie obchodzą...oprócz dyni i walentynek...
Wracaj Ty lepiej Bursztyn do Polski...
Wiesz jaki piękny zaczął się właśnie kiermasz świąteczny na Rynku? 
Nawet mi nie mow o kiermaszu na Rynku bo mnie skreca na sama mysle, ze mnie tam nie ma
nick nieaktualny, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dobra uwagaBozia3 wrote:zauważ jak ta Pani w avatarku odchyla się do tyłu...jakby się pochyliła do przodu, to już nie byłoby tak pięknie...

no chyba ze ma silikony, wtedy zostana na miejscu 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam progesteron - czysty podjęzykowy a wyniki w 22 dniu cyklu ok 7 ...
a teraz spadam na kawke i kanapke z tuńczyka aa ciekawe kiedy mi sie znudzi hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 11:38
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oru
Cześć Dziewczęta!
Dobrze, że tryskacie humorem bo mi się trochę lepiej zrobiło. U mnie dzisiaj dół dołów, choroba szaleje. Mój M też padł i leży z nosem czerwonym jak stylizacja na mikołaja tylko renifera mu brakuje.
Do tego "zawieszam się" patrząc na kropki na moim wykresie, zaczyna się wariactwo w mojej psyche
. Andrzejki się szykują superowe, no cóż bywa.
Bursztyn avatar mega sexi i inspirujący mam na myśli wdzianko tej pani
Cycki po 40 bywają problematyczne ale od czego są "pushupy", a pochylać się nie trzeba

Udanych imprez anrzejkowych dla tych co idą, udanego wieczoru andrzejkowego dla tych co zostają w domach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 14:47
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate dziekujeKate 75 wrote:Cześć Dziewczęta!
Dobrze, że tryskacie humorem bo mi się trochę lepiej zrobiło. U mnie dzisiaj dół dołów, choroba szaleje. Mój M też padł i leży z nosem czerwonym jak stylizacja na mikołaja tylko renifera mu brakuje.
Do tego "zawieszam się" patrząc na kropki na moim wykresie, zaczyna się wariactwo w mojej psyche
. Andrzejki się szykują superowe, no cóż bywa.
Bursztyn avatar mega sexi i inspirujący mam na myśli wdzianko tej pani
Cycki po 40 bywają problematyczne ale od czego są "pushupy", a pochylać się nie trzeba

Udanych imprez anrzejkowych dla tych co idą, udanego wieczoru andrzejkowego dla tych co zostają w domach
tez mi sie podoba to wdzianko
chociaz Twoj avatarek rowniez niczego sobie 
A dol dlaczego u Ciebie?
No i zdrowka Ci zycze
nick nieaktualny, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 - Twój avatarek to by się spodobał mężowi Inessy - bo on gustuje w Mikołajkach...
Ale Inessa woli ostrzejszy seks i dlatego rozwala mu w domu łóżka....chyba się nie dobrali..
nick nieaktualny, Kate 75, Bursztyn, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość