35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Cycki małe nie są złe...a szczególnie po 40 ..
A im dalej to te mniejsze zyskują - wielkie balony obwisają i więdną..są piękne tylko chwilę w okresie młodości....także Bursztynku ciesz się tym, co masz...a i tak trochę CI urosną w ciąży...
zostaje tylko chirurgia, zamowie sobie wtedy takie jak pani w avatarku
inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Cycki małe nie są złe...a szczególnie po 40 ..
A im dalej to te mniejsze zyskują - wielkie balony obwisają i więdną..są piękne tylko chwilę w okresie młodości....także Bursztynku ciesz się tym, co masz...a i tak trochę CI urosną w ciąży...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 11:17
Bozia3, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:fajnie, zazdraszczam troche, bo tutaj nie obchodza w taki sposob.
Wracaj Ty lepiej Bursztyn do Polski...
Wiesz jaki piękny zaczął się właśnie kiermasz świąteczny na Rynku?
inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Na kolejną wizytę nie wiem kiedy pójdę....ginka się upierała, żeby startować od razu po @ do inseminacji - ale my chyba odczekalibyśmy jeszcze jeden cykl dla spokoju jakiegoś...Jednak gdybym się zdecydowała, to mam dzwonić do niej od razu jak dostanę @ - żeby ustalić plan działania - to pewnie będzie jakaś silna stymulacja. A. ma powtórzyć badania...
inessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahahaha! no tak, a potem oklapna bo nieprzyzwyczajone do wiekszego rozmiaru
zostaje tylko chirurgia, zamowie sobie wtedy takie jak pani w avatarku
inessa, polarmiś, Bursztyn, Kate 75, Parka, samira, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaj kochane
Jesteście niemozliwe hahahahahhhaha my nie to znaczy ja zaczynam sie szykować powoli na dzisiejszą imprezke ale najpierw trzeba ogarnać dom ufuf
Życze Wam udanego weekendu andrzejkowo - adwnetowego
Bursztyn, polarmiś, Parka, malgos741, samira, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:bo tam to nic normalnie nie obchodzą...oprócz dyni i walentynek...
Wracaj Ty lepiej Bursztyn do Polski...
Wiesz jaki piękny zaczął się właśnie kiermasz świąteczny na Rynku?
Nawet mi nie mow o kiermaszu na Rynku bo mnie skreca na sama mysle, ze mnie tam nie mainessa, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam progesteron - czysty podjęzykowy a wyniki w 22 dniu cyklu ok 7 ...
a teraz spadam na kawke i kanapke z tuńczyka aa ciekawe kiedy mi sie znudzi heheWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 11:38
polarmiś, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oru
Cześć Dziewczęta!
Dobrze, że tryskacie humorem bo mi się trochę lepiej zrobiło. U mnie dzisiaj dół dołów, choroba szaleje. Mój M też padł i leży z nosem czerwonym jak stylizacja na mikołaja tylko renifera mu brakuje.
Do tego "zawieszam się" patrząc na kropki na moim wykresie, zaczyna się wariactwo w mojej psyche. Andrzejki się szykują superowe, no cóż bywa.
Bursztyn avatar mega sexi i inspirujący mam na myśli wdzianko tej pani
Cycki po 40 bywają problematyczne ale od czego są "pushupy", a pochylać się nie trzeba
Udanych imprez anrzejkowych dla tych co idą, udanego wieczoru andrzejkowego dla tych co zostają w domach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 14:47
Bursztyn, polarmiś, inessa, Parka, malgos741, samira, bliska77, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Cześć Dziewczęta!
Dobrze, że tryskacie humorem bo mi się trochę lepiej zrobiło. U mnie dzisiaj dół dołów, choroba szaleje. Mój M też padł i leży z nosem czerwonym jak stylizacja na mikołaja tylko renifera mu brakuje.
Do tego "zawieszam się" patrząc na kropki na moim wykresie, zaczyna się wariactwo w mojej psyche. Andrzejki się szykują superowe, no cóż bywa.
Bursztyn avatar mega sexi i inspirujący mam na myśli wdzianko tej pani
Cycki po 40 bywają problematyczne ale od czego są "pushupy", a pochylać się nie trzeba
Udanych imprez anrzejkowych dla tych co idą, udanego wieczoru andrzejkowego dla tych co zostają w domachtez mi sie podoba to wdzianko
chociaz Twoj avatarek rowniez niczego sobie
A dol dlaczego u Ciebie?
No i zdrowka Ci zycze
inessa, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 - Twój avatarek to by się spodobał mężowi Inessy - bo on gustuje w Mikołajkach...
Ale Inessa woli ostrzejszy seks i dlatego rozwala mu w domu łóżka....chyba się nie dobrali..
inessa, Kate 75, Bursztyn, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość