35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky zbieraj się i to już !!!!!!!!
Bardzo tu Ciebie brakuje na forum
Uwierz w cuda tak jak ja
i działajmy razem, bo w kupie siła no i wiadomo kupy nikt nie ruszy
)))))
Lucky wrote:Hej dziewczyny
jakoś nie mogę się pozbierać
ale Wam mocno kibicuję
Aga, Cafe, pięknie rośniecie, zdrówka życzę
trzymam kciuki za wszystkie
zerkam co jakiś czas, ale opadły mi skrzydła, a co do jajek, to nic nie wiem, bo nie podglądam
powodzeniamalgos741, bliska77, Myszonek, caffe, inessa, Kate 75, Bursztyn, gosia7122, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Lucky niech te twoje skrzydła nie opadają, głowa do góry nie poddawaj się, trzeba pozytywnie myśleć. Smutno tu bez ciebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 09:07
bliska77, Myszonek, caffe, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Lucky, nie poddawaj się, pamiętaj uda się każdej z nas
Rozumiem że to prorocze słowa
Chociaż ja chyba jednak tracę nadzieję.
Inessa i Kate pisały parę postów wyżej o swoim AMH.
Jak ja bym chciała móc tez tak optymistycznie o tym pisać......
bliska77, Myszonek, Mango, polarmiś, caffe, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNiuta wrote:Rozumiem że to prorocze słowa
Chociaż ja chyba jednak tracę nadzieję.
Inessa i Kate pisały parę postów wyżej o swoim AMH.
Jak ja bym chciała móc tez tak optymistycznie o tym pisać......
będzie dobrze, a odnośnie AMH, moje w styczniu wynosiło 1 czyli pogranicze rezerwyMango, Niuta, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Post usunięty przez administratora za łamanie regulaminu
-
agafbh wrote:będzie dobrze, a odnośnie AMH, moje w styczniu wynosiło 1 czyli pogranicze rezerwy
1 to super wynik! Moje AMH to 0,17 i to już nawet pogranicze rezerwy nie jest tylko jakaś czarna otchłań....
I teraz już wiadomo dlaczego ten mój kot ma taką minę - zobaczył mój wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 09:41
Myszonek, malgos741, bliska77, caffe, inessa, Bursztyn, ania.g, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Hej Kobitki. Witam was w tym mroznym dniu
Trzymam kciuki za zielone kropki.
U nas juz ostatnia prosta. Jestem juz wsumie gotowa do porodu. Wyprawka kompletna.Wczoraj przyszla komoda i przewijak dla corci.
Pozostalo mi tylko spakowac torbe i czekac.
Jutro wizyta u gin wiec zobaczymy jak szyjka
Myszonek, Niuta, bliska77, polarmiś, caffe, Panda, samira, anna maria, inessa, Kate 75, Mango, Bursztyn, ania.g, gosia7122, mysza1975, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Dziendobry
Nie testowalismy lubego no bo mlodszy i ogolnie zdrowy wiec lekarz powiedzial dajemy mu szanse hahaha...
Ja nas bylo podobnie, ale okazalo sie, ze mlodosc i ogolne zdrowie nie do konca znaczy "zdrowy" ( do " tych" celow ) Witalnosc, owszem, tak!
U nas wiec ostra suplementacja i zobaczymy, co sie bedzie dzialo.
Summa summarum, czasem ten "starszy" moze byc w lepszej formie niz ten "mlodszy"
Powodzenia zycze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 09:56
Myszonek, malgos741, Niuta, bliska77, caffe, Panda, samira, inessa, Kate 75, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witam Was
Trochę nowych Dziewczyn i staram się nadążyć za każdą historią, ale trochę mi się już nicki pierdasząMam nadzieję, że ogarnę to wszystko....
Pusurek - jaką macie suplementację dokładnie?
Panda - ja też uważam, że powinnaś swojego młodego koguta przebadać.....szkoda czasu...
Mango - czy już dojrzałaś do kolejnych wizyt lekarskich?
Czy ktoś wie, co z Kasik? Mam nadzieję, że jej wyszło....bliska77, Myszonek, malgos741, Panda, samira, inessa, Kate 75, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:1 to super wynik! Moje AMH to 0,17 i to już nawet pogranicze rezerwy nie jest tylko jakaś czarna otchłań....
I teraz już wiadomo dlaczego ten mój kot ma taką minę - zobaczył mój wynikmalgos741, inessa, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hejka dziewczynki ja czekam do jutra bo mam bête, poki co sa male plamienia od 3 dni I nie jest to optymistyczne
okarze sie wszystko jutro wieczorkiem
Trzymam za reszte kciukiMyszonek, Bozia3, polarmiś, malgos741, bliska77, caffe, samira, Panda, inessa, Kate 75, Parka, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kasik3033 wrote:hejka dziewczynki ja czekam do jutra bo mam bête, poki co sa male plamienia od 3 dni I nie jest to optymistyczne
okarze sie wszystko jutro wieczorkiem
Trzymam za reszte kciuki
caffe, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
Ach Bozia juz I tak jestem wystrzelona w kosmos po tej calej procedurze, a teraz ta cala stresujaca sytuacja, zamiast po tylu hormonach przytyc to ja schudlam
malgos741, bliska77, caffe, samira, Myszonek, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:wiem, rozumiem, moja koleżanka miała bardzo zbliżone do Twojego, obecnie jest w ciaży w wyniku in vitro, także nadzieja jest
Fajnie że jej się udało.
Ja we wrześni miałam in vitro i niestety nie udało się....
A na kolejne nie mam $...bliska77, caffe, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kasik daj znać ja trzymam mocno kciuki
bliska77, Myszonek, inessa, Mango lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017